Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete
Diyilecek söz bırakmamışsın ben erkek olarak istanbulda hala elime alamıyorum büyük çesaret ne diyeyim ...
Her ne kadar kedilere dokunamasanda bende onları beslemeyi çok severim hatta bir kaç kedi mahallenin başından eve gelene kadar koruması altına alır beni ( bu çok mutlu eden bişi değil mi ?) ama biri bu gün feci halle can vermiş çok üzüldüm biz istanbuldakilerin en çok gördüğü olay anlatmaya midem yetmiyor ,
Allah mutlaka yaptıklarınızın karşılığını vericektir ,siz onları görmezden gelmiyorsunuz ya yeter görmezden gelmemeniz gerekenleri o size karşı gelenler
Anlayamıyorum Allah onları da yarattı insana akıl irade verdi ama hayvana vermedi bazı insanlar o akıl verildiği halde kullanmadıkları için hayvandan daha .... (kelime bulamadım)  neden bu hayvanlara böyle bakıyorlar garip gelçekten !?.
|
Tilki Mete, şu avatarındaki tilkiye de bayıldım.

Bu tilkiyi sana dışarıda da söylüyorlar mı yoksa siteye üye olurken aldığın bir isim mi
Bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Trafikte can veren zavallıcıklar benim de yaralarımdan biridir. Duyarlı bir insan oradan geçecek de o zavallıları alıp bir veterinere götürecek, yoksa herkesin gözü önünde acı çeke çeke ölüyorlar
Bir hesap günü varsa eğer çok çetin geçeceği kesin biz insanlar için.