agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2012, 11:31   #1
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sağolasın ablacığım bizde çok keyif aldık seninle vakit geçirmekten. koşturma içinde seni yorduk biraz ama kısıtlı zaman bunada şükür diyoruz. sana bir hafta dinlenme yok anlaşılan saksı değişimine başladıysan... bende dün değişimleri yaptım şimdi ful un seni ful kadar güzel olması için gelip gidip rahatsız etmek var.. salih eve geldikten sonra orkideleri gelip gidip sevmeye iyi ki aldık demeye koyuldu. bilmiyorum ali bey seni eli kolu dolu görünce iyiki almışsın gülsenciğim dedimi merak ediyorum ? hoş alışkındır benimkide laf... yine beklerim başımız üstünde yerin var sevgili ailene selamlar.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 11:39   #2
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sağolasın ablacığım bizde çok keyif aldık seninle vakit geçirmekten. koşturma içinde seni yorduk biraz ama kısıtlı zaman bunada şükür diyoruz. sana bir hafta dinlenme yok anlaşılan saksı değişimine başladıysan... bende dün değişimleri yaptım şimdi ful un seni ful kadar güzel olması için gelip gidip rahatsız etmek var.. salih eve geldikten sonra orkideleri gelip gidip sevmeye iyi ki aldık demeye koyuldu. bilmiyorum ali bey seni eli kolu dolu görünce iyiki almışsın gülsenciğim dedimi merak ediyorum ? hoş alışkındır benimkide laf... yine beklerim başımız üstünde yerin var sevgili ailene selamlar.

Canım benim valla alıştı artık ali gittiğim yerden elim kolum çiçeklerle dolu gelememe.Bunları nerden aldın dedi arkadaşların hediyesi dedimama izmire gidemiyorum missmenasımla görüşemiycem ona çok üzüldüm sibelim,eşim biraz rahatsızlandı Gördünmü getirdiklerimin son halini ablacım nasıl olmuşlar? fulunu rahat bırak gidip gelip taciz etmesenin elinin bereketi varken hepsi güzel olucak ablacım salih orkidelerin sende fulun dibinden ayrılmazsınız artıkbaşın gözün sağolsun ablacım sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 11:39   #3
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

köklenmesi için suda bekleyen diğer çiçekler

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 11:43   #4
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

yeni kaktüslerim ve yeni saksıları

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 11:43   #5
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bunlarda yeni saksılarında

Eklenen Resimler

Eski 17-09-2012, 22:09   #6
Yeni Üye

emre sirin's Avatar

Giriş Tarihi: 22-08-2012
mum cicegi degilmi bunlar

emre sirin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2012, 22:17   #7
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emre sirin Mesajı Göster
mum cicegi degilmi bunlar

Öncelikle hoş geldiniz emre bey.Hangileri mum çiçeğimi? emre bey anlayamadım alıntı yaparak sorsaydınız keşke...

Eski 11-09-2012, 11:52   #8
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
ali abiye çok geçmiş olsun . bak yalnız bıraktın ondan hastalandı, şimdi nazlanıyordur sana . resimler çok güzel allah bitkilerinin bereketini arttırsın ( sayıya değil öze baktığını biliyorum) izmire gidememene üzüldüm ama canın sağ olsun inşallah bir dahakine gidersin . belki toplu bir görüşmeyi kaçırmış oluyorsun ama her işte bir hayır vardır.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 13:21   #9
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
ali abiye çok geçmiş olsun . bak yalnız bıraktın ondan hastalandı, şimdi nazlanıyordur sana . resimler çok güzel allah bitkilerinin bereketini arttırsın ( sayıya değil öze baktığını biliyorum) izmire gidememene üzüldüm ama canın sağ olsun inşallah bir dahakine gidersin . belki toplu bir görüşmeyi kaçırmış oluyorsun ama her işte bir hayır vardır.

Teşekkür ederim sibelim,kesinlikle nazlanıyo ama napalım hayırlısı olsun

Eski 11-09-2012, 12:01   #10
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
sn.GÜLSEN hanım yeni kaktüsleriniz hayırlı olsun eşinizede geçmiş olsun....

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 13:22   #11
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI Mesajı Göster
sn.GÜLSEN hanım yeni kaktüsleriniz hayırlı olsun eşinizede geçmiş olsun....

Teşekkür ederim BAYÇALI hem çiçeklerim için hem eşimin rahatsızlığı için.

Eski 11-09-2012, 15:44   #12
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
bayıldıımmm.... hepsi mükemmeller..

benim de yaklaşık 20-25 tane kaktüs ve bitkim vardı. hepsi hallerinden memnunken birden çoğunda bi bakımsızlık söz konusu oldu ve sanırım bir kaçını kaybettim. en acısı orkidemde oldu. yavruyken hediye edildi bana ve bana denildiği aralıklarda ve miktarda suladım. bir defa beyaz bi çiçek açtı ve sonrasında sararıp öldü. çok üzüldüm.

inşallah sizinkiler hep böyle sağlıklı olurlar. maşallah.

fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 20:13   #13
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fdogru Mesajı Göster
bayıldıımmm.... hepsi mükemmeller..

benim de yaklaşık 20-25 tane kaktüs ve bitkim vardı. hepsi hallerinden memnunken birden çoğunda bi bakımsızlık söz konusu oldu ve sanırım bir kaçını kaybettim. en acısı orkidemde oldu. yavruyken hediye edildi bana ve bana denildiği aralıklarda ve miktarda suladım. bir defa beyaz bi çiçek açtı ve sonrasında sararıp öldü. çok üzüldüm.

inşallah sizinkiler hep böyle sağlıklı olurlar. maşallah.

arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun

Eski 11-09-2012, 20:13   #14
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Ali kardeşim kesinlikle silvestriim açar açmaz resmi paylaşılıcak merak etme

Eski 11-09-2012, 20:15   #15
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bunlarda İstanbula gitmeden kuruttuğum dolmalık kabak ve biberlerim

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 20:17   #16
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu miniği sokakta çocukların elinde perişan bir halde buldum. Her tarafı pislik içinde çocukların elinde mahvolmuştu, eve getirdim oğlumla yıkadık temizledik 15_20 gün kadar baktık beni annesi yerine koymaya başlamıştı artıkama daha fazla alışmamam gerektiği için kuzenime verdim bakıyor. şimdi kocaman bir kedi.

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 15:00   #17
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun
ayyy bunu duyduğuma nasıl üzüldüm bilemezsiniz. tekrar gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi misafir etmek isterim. engin bilgilerinizden yararlanmak da cabası

Eski 12-09-2012, 18:32   #18
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
ayyy bunu duyduğuma nasıl üzüldüm bilemezsiniz. tekrar gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi misafir etmek isterim. engin bilgilerinizden yararlanmak da cabası

üzülmeyin fdogru kısmet değilmiş birdahaki geldiğimde inşallah.Senin öğrenmek istediğin her ne olursa olsun yazman yeterli arkadaşım hiç çekinme lütfen. Çok bilgili değilim ama tecrübeliyim

Eski 13-09-2012, 07:41   #19
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...htm#post961262 bağlantısında 27. sayfadaki 785-788 arası mesajlarda bitkilerimi paylaşmıştım. yeni hallerini de zaman bulunca sizlerle paylaşırım. ayrıca kaktüslerimde torf kullanıyordum. şimdi hepsinin toprağını kendi hazırlayacağım geçirgen toprakla değiştireceğim. umarım ayarını tutturabilirim.

Eski 13-09-2012, 07:56   #20
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...htm#post961262 bağlantısında 27. sayfadaki 785-788 arası mesajlarda bitkilerimi paylaşmıştım. yeni hallerini de zaman bulunca sizlerle paylaşırım. ayrıca kaktüslerimde torf kullanıyordum. şimdi hepsinin toprağını kendi hazırlayacağım geçirgen toprakla değiştireceğim. umarım ayarını tutturabilirim.

fdogru ama senin kaktüslerinde harikalar yanii, biliyorum takip ediyorum kesinlikle torfdan çıkarmalısın kaktüslerini arkadaşım, normal bahçe toprağı ve kum ben bu karışıma ekiyorum hep, kaktüslerimide yılbaşı ve paskalyalarımıda.

Eski 13-09-2012, 08:47   #21
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
fdogru ama senin kaktüslerinde harikalar yanii, biliyorum takip ediyorum kesinlikle torfdan çıkarmalısın kaktüslerini arkadaşım, normal bahçe toprağı ve kum ben bu karışıma ekiyorum hep, kaktüslerimide yılbaşı ve paskalyalarımıda.
onları daha önce yüklemiştim. o zamanlar güzeldi. kaktüsler güneşi sever diye balkonumda 1-2 saat sabah güneşi gören yere koydum. 3-5 tanesi güneş yanığı oldu. hatta biri tamamen kurudu sanırım. hemen yerlerini değiştirdim. ışık alan bir yerdeler şimdi. bazılarında büyüme var. dedim ya nazar mı değdi desem ne desem bilemiyorum her evime gelen "çalışan bayansın nasıl bakıyosun bu çiçeklere, bi de ev hanımı olsan ne olacak kim bilir" diye diye soldurdurlar çiçekçiklerimi havalar soğumadan topraklarını değiştirmeliyim. çok fazla çeşidim yok. özellikle echeveria'm olsun çok istiyorum. kırmızı olanları çok şık duruyo. fırsat oldukça Tekin Bey'den alış-veriş'e devam
paylaşacak kaktüsleriniz olursa benimle de paylaşabilir misiniz acaba?

Eski 11-09-2012, 17:55   #22
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-03-2010
Maşallah gülşen hanım yeni kaktüsleriniz çok güzel ayrıca yılan kaktüsü açınca bizlere sunmayı unutmayın

Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 23:31   #23
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili GÜLSEN im; görüyorum ki bitkilerini çok özlemişsin. Döner dönmez hemen geçmişsin başlarına. Benim de 3 tane yılan kaktüsüm var. 2 ay kadar önce çiçeklerini açtılardı. Şimdi bakıyorum (kiii sanıyorum senin sayfandan sonra daha çok bakacağım) bir iki dalı upuzuun oldular, üzerlerinde yavruları oluştu fakat yavrular kopup düşüyor. Ne tavsiye edeceksin bana?

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 07:02   #24
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Günaydın arkadaşım.Yavrularda kopmalar dökülmeler oluyor bu engelenemez bir durum maalesef. ama suyunu her zaman söylediğim gibi az ama çok az verin ve bol güneş, inanın benim yaptığım özel bir bakım yok arkadaşım, ya beni seviyorlar, ya da balkonumu seviyorlar artık bilmiyorumdünden beri arkadaşlarımın çoğu bunu soruyor.Silvestriimin bakımını. inanın arkadaşlar özel bir şey yapsam paylaşırım ama yok. Az önce çıktım baktım balkona tomurcuk açmışmı diye açmaya başlamış onu resimliyorum arkadaşlar birazdan görebilirisiniz açmış halini. Bu arada onu resimlemek için çıktığımda beyaz kaktüsüm ondan önce kıskançlık yapıp açmış onuda resimledim

Eski 12-09-2012, 08:43   #25
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Veee eveeett herkese günaydıınn

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 08:45   #26
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

buda kıskanç kızım beyaz kaktüsüm çiçeklerin biri doğuya diğeri batıya doğru açtığı için ayrı ayrı çekmek zorunda kaldım

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 09:24   #27
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu kaktüsümde sibelimin hediyelerinden biri buda dün açmıştı tam açmasını bekliyorum ama açarmı bilmem

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 11:15   #28
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-12-2010
Unhappy

Alıntı:
Veee eveeett herkese günaydıınn
İnşallah benim yılan kaktüsüm de ılerde bu renk açar

beka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 18:08   #29
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi beka Mesajı Göster
İnşallah benim yılan kaktüsüm de ılerde bu renk açar
inşallah arkadaşım dilediğin gibi olsun, en kısa zamanda çiçeklerini birlikte görelim arkadaşım

Eski 12-09-2012, 13:32   #30
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Galeri: 2
Sayfanız hayırlı olsun .Çiçeklerinize bayıldım .İyi günlerde büyütün

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026