![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Rica ederim ablacım her zaman elimden geldiği kadar sana destek olucam inşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
saksımı, topragımı, gübremi aldım senin yavrular için hazır bekliyor her şey ) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
nerden aldın ablacım? saksılarını,toprağını, gübreni? ablacım zaten çoğunu ekilmiş olarak vericem sana, ancak seneye değiştirirsin saksılarını ve topraklarını sadece mum çiçeğini suda köklendirip ekicen bu kadar alicim neyse sorun yok ben alırım saksılarını![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() GÜLSEN imm bu kaktüsün saksısını nasıl değiştirebilirim?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
aaa sevgili arkadaşım öncelikle bir eldiven edinmen gerek bu kadar kaktüsün dikeni sana zarar vermesin diye,ama bu normal bir eldiven değil beton işlerinde kullanılan bir eldiven olucak.Saksıya bir kaç gün su verme iyice kurusun,sonra bir leğen içine ters çevir, saksıdan çıkar ters çevirince dikenler aşağıda kalır,yılan kaktüsde var onun dibinde sanırım önce onu çıkar ordan sonrada ekeceğin saksının toprağını koy boşalttığımız kaktüsü yine altından tutarak diğer saksıya geçir ve yanlardan toprağını tamamla.Zaten bir kaç tanesini ayırman gerekicek bu şekilde biraz zor olucak sana.Umarım biraz olsun anlatabilmişimdir. Hani bana bıraksan gayet rahat değiştiririm ama uzaktan anlatmak biraz farklı geldi bana.kolay gelsin Yeni Gineciğim Değiştirdiğinde resmini ekle bekliyorum bakalım nasıl yapmışsın![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
hayır ablacım ben şaka yaptım getirmene gerek yok teşekkür ederim. Toprak karışımın çok güzel bende aynen öyle hazırlıyorum.Ama gübreden bana alabilirsen sevinirim ablacım çünkü her zaman gerek oluyor bana ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten ablacım eğer lazımsa hiç sorun değil almışken getireyim. tamam ablacım senin için bir poşet alırım sen yarınmı müsait olacaksın ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyoruum; inşallah başarabilirim... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2011
|
emeğinize sağlık maşallah çok güzeller.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sn.elve daha güzelleri hepimizin olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
GÜLSEN immm şimdi aklıma geldi... Yeni saksının toprağını nasıl yapmam gerekiyor?? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili gülsen ablacığım bu gün yüzyüzede tanışmış olduk gerçekten çok memnun oldum ablacım yılan kaktüsünün bir dalı kopmuştu tekrar daldırdım toprağa umarım yanlış yapmamışımdır. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
kıyamam sana ablacım, ne demek bende çok memnun oldum seninle yüz yüze tanışmaktan. Her zaman destekçinim unutma.İyi yapmışsın daldır ister tutsun isterse tutmasın ama arsızdır köklenir hemen, yılan kaktüslerin yavruları çok dökülür ablacım bunu engelleyemezsin al dibine koy o yine köklenir merak etme sen ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
fdogru yanık koyun gübreside olabilir, kuş gübreside ama her ikisininde iyice yanmış olmasına ve tam ayarında vermeye dikkat edin, bitkiyi iyi edelim derken yakıp kaybedebilirsiniz.Tamam arkadaşım yavrusu olanlardan ne zaman dersen göndericem sana |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
tamam ablacım valla senin gibi destekçim olduktan sonra asla sırtım yere gelmez ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gülsen ablam banada destek çık boynu bükük bırakma yılan kaktüsü konusunda ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam ablacım sanada destek çıkayım, canın saolsun sen iste ben göndereyim sana da ) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Gercekten mi gülsen abla yılan kaktüsü gönderecek misin bana da ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
ablacım neden göndermeyeyim olan bişeyi sen bana özelden açık adresini yaz göndereyim |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen abla şeyi soracaktım bu bana verdiğin çiçekleri ektiğin küçük saksıları nereden aldın sürekli lazım oluyorda fideler için? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Ali kardeşim lafa atlamış gibi olacağım ama belki yardımım dokunur diye yazmak istedım ben fide için küçük saksı bulamadığımdan plastik pet bardak alıyodum şeffaf olanlardan sonra onlar çok hoşuma gitmedi BİM de 10 lu plastik bardaklar var hemde beyaz toprak falan gözükmüyo aynı da saksı gibi ben onları kullanıyorum artık sanada tavsiye ederim fiyatı da çok iyi 10 tanesi 99 kuruş 1 tl yani ![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ewet ama saksıların yerini tutmuyor bana çok çirkin geliyor pet bardaklarda , yoğurt kovalarında çiçekler Annemde kıyameti koparıyor evi çöplüğe çevirdin diye en hayırlısı küçük dekoratif saksılar . |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen ablacım çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni gerçekten ) Adresimi yazıyorum ptt kargoyla mı göndereceksin ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim küçük cadım artık sana böyle diycem iznin olursa tömürceğim, sen napıcam ptt kargoylamı başka kargoylamı göndereceğimi,eğer istediğin bi kargo şirketi varsa söyle ama ben arasla çalışıyorum,bugün veriyorum ertesi gün elinde oluyor. itirazın varsa başka kargoya vereyim![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam kardeşim benim annem de kızıyor bende ondan o pet bardaklardan vazgeçtim bim dekiler beyaz saksıya benziyor istersen bi bak belki fikrin değişir benim çok hoşuma gitti ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
alicim o saksılarda baharda laleler almıştım 100 saksı kadar laleleri bahçeye ektiğim için bir sürü saksım oldu onları kullandım istersen boş saksı var onlardan daha verebilirim ablacım. Ayrıca annen haklı birazda görselliğe dikkat etmek gerek bende sevmiyorum öyle dökük saçık görüntüleri. Anlattım sana bugün ne şartlarda saksı aldığımı, sırf görüntü kirliliği olmasın diye. Düzenli olmayı seviyorum her zaman her şeyde... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
O zaman yarın bir bakayım arkadaşım dediğin gibi saksıya benziyorsa çok da uyguna gelmiş olur . teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|