![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sakdag beni çok mutlu ettiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
ruj çiçeği
Buda bir dalını 4 e bölüp, aylarca suda köklendirmeye çalışmama rağmen sadece bir dalı köklenen ruj çiçeğim diğer 3 ü köklenmesini beklemeden ekmiştim 4 dalın 3 ü köklendi ve hatta biri bana boyuna bakmadan çiçek bile açtı![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Echveria
Kaktüs ve sukulentlere bir başka ilgim var, mesela Ecveria bende farklı bir çeşidi vardı, Gaziantepte adına kızımın kızı derlerdi ama hiç çiçeği yoktu ben bunu yine site sayesinde tanıdım ve bayıldım bunun içinde 1 yıl bekledim, yine çiçek festivali sayesinde kavuştum çiçeğine bayılıyorum muhteşemler![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Gloxinia
BU çiçeği yine bu site sayesinde tanıdım ve aşık oldum çiçeklerine 2 yıl aramalarıma, arkadaşlarımdan rica etmeme rağmen kimse bulamadı.Vee muhteşem çiçek festivali sayesinde buna da ulaştım ben 4 saksı aldım hepsi katmerli 1 saksıda çiçekçi ediye etmişti, ama bir saksım çürüdü kızım çok su verdiği için şimdi elimdekileri üretmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum. suda köklendirmeyi başaramadım, ne zaman denesem çürüdüler. Umarım yumrularını çoğalta bilirim![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun.Hepsi, özellikle ruj çiçeğiniz harika, ilk defa gördüm.Hepsini sağlık ve mutlulukla büyütün. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sn.dogef bende bir çok çiçeği bu site sayesinde tanıdım ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|