agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-09-2012, 20:50   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Gargamel Olur ablacım çok mutlu olurum

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 20:59   #2
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Nilgün abla elden alma şansım var mı nerde oturuyosun bende sana ozaman şu arayıp ta bulamadığın söğüt gübresinden getireyim
Sen beni sevindirdin bende seni sevindireyim dimi ama

Eski 19-09-2012, 21:29   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-03-2010
İyi dileklerin için teşekkürler enescim bundan sonra yeni sloganımız '' Al ver çiçek sevdasına can ver''

Ali_askn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 21:31   #4
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Aaa tuttum ben bu sloganı kafiyeli de olmuş

Eski 19-09-2012, 21:59   #5
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
YAAA BEN SİZİ SEVMEMMİ İŞTE NE GÜZEL BİR DOSTLUĞA VESİLE OLMUŞUM FARKINA VARMADANnilgüncüm teşekkürler arkadaşım gençlerin gönlünü gördün yine ama senden bir ricada bulunucam,Alişimede gönder bunun ikiside birbirinden sakınmıyor bak en sevdikleri çiçekleri bile paylaşıyorlar.Enescim söz ablacım önümüzdeki bahara atlasım büyümüş olur sana gönderirim ondanda ablam tamammı?AFFERİN size enesim ve alişim)

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 22:04   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-06-2011
Sevgili Gülşencim Aliyede özelden onun sesi çıkmadan yazdım dikdiklerim tutarsa göndericem eğer tutarsa 1 tane tutmuş vardı.

nılgun_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 22:05   #7
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Çok teşekkür ederim ablacığım inşallah çabuk büyür atlasın
Gerçekten abla çok büyük dostluklara vesile oldun ali kardeşimi sayfan sayesinde tanıdım nilgün ablam yine o da burada gördü atlas istediğimi ve bana cumartesi günü balık kılçığı atlasından verecek
Herşey gönlünüze göre olsun ablacım bizi de aranıza alıp birşeyler paylaştığınız için

Eski 19-09-2012, 22:06   #8
Ağaç Dostu

Ablacığım sağolsun nilgün ablam sen yazmadan banada mesaj atmış istersen gönderebilirim diye sizlere nasıl teşekkür etsem azdır Ayrıca bizde sizleri çok seviyoruzzz

Eski 19-09-2012, 22:07   #9
Ağaç Dostu

Evet ama biraz büyümesi lazım.

Eski 19-09-2012, 22:09   #10
Ağaç Dostu

Dikdiklerim tutarsa sizede gönderirim.

Eski 19-09-2012, 22:12   #11
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 07:20   #12
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Red face

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin.

Çok sevindim ablacım, rica ederim,güle güle büyüt, inşallah hepside tutarlar.Yolda bozulmaları normaldir,biraz suya bırakınca canlanır onlar tekrar,eşine ve ailesine selamlar ablacım

Eski 19-09-2012, 23:23   #13
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Name:  P9190157.jpg
Views: 716
Size:  65.6 KB

GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 07:23   #14
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Eklenti 332830

GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah.
AAA YeniGinem olmuş hayatım ellerine sağlık, ama neden o garibim kaktüs saksısını hep birileriyle paylaşmak zorunda anlamadımonu tek bir saksısaya diksen başka çiçeklerle birlikte olmasın.bence sardunyayı çıkar ordan YeniGinem benim.
sardunya suyu sever ama kaktüsler az sulanır nolucak peki şimdi?

Eski 20-09-2012, 12:51   #15
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
sardunya

işyerinde öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla oturup sohbet ettiğimiz bir kantinimiz var. arka bahçesi yeni düzenlendi. ve bir sürü de sardunya vardı. ben de bu renkleri çok beğendim ve iki dal "çaldım"

inşallah köklendirebilirim.

Eklenen Resimler

fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 13:13   #16
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

köklenir ablacım köklenir tam zamanıdır ))çiçek çalmanın günah olmadığını biliyorum bende arada yapmıyor değilim ama önce güzellikle isterim baktım inatlaşıyo sonrasında operasyon başarıyla tamamlanır) keşke bizi bu duruma düşürmeseler nolucak sanki bir dalla çiçek eksilicekmi tam tersi bir kopardığın yerden RABBİM 2_3 dal veriyor yanii her zaman veren el, alan elden üstün oluyor bunu öğrenin.....

Eski 20-09-2012, 15:15   #17
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
köklenir ablacım köklenir tam zamanıdır ))çiçek çalmanın günah olmadığını biliyorum bende arada yapmıyor değilim ama önce güzellikle isterim baktım inatlaşıyo sonrasında operasyon başarıyla tamamlanır) keşke bizi bu duruma düşürmeseler nolucak sanki bir dalla çiçek eksilicekmi tam tersi bir kopardığın yerden RABBİM 2_3 dal veriyor yanii her zaman veren el, alan elden üstün oluyor bunu öğrenin.....
valla ben zarar vermemeye dikkat ederek çalıyorum arada bir çalınan çiçek daha iyi tutuyo
ayrıca bizde "çiçek çalmak sevaptır" derler. ne demekse ))
suya koydum şimdi, biraz köklenince saksıya ekicem. doğru değil mi?

fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 14:26   #18
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Gülsen abla ellerin dert görmesin kargomu aldım paket yeğlı ekmek gibi dümdüz olmuş ama hiç ezilme falan yok

Hakkını helal et ablam valla bi mesaj yazmayla tamam dedin bana verdiğinin binlercesini nasip etsin rabbim sana Kaynanamın da ne dili varmış gülsen abla öle kocamann ama suyu çekilmiş gibi biraz olsun kaktüse birşey olmayacağını biliyorum ve senin yaptığın gibi bahçe toprağıyla kumu karıştırıp dikeceğim

Eski 20-09-2012, 14:42   #19
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

hemen ekme ablacım o büyük kaynana dilinide küçüğüde, pazar gününe kadar açıkta bırak kesilen yeri iyice kurusun hiç bişey olmaz sonra ek ama yine aktikten sonrada 4-5 gün su verme hiç tamammı ablacım yılan kaktüsünü kesmedim kökten çıkardım onu ekebilirsin ama ona su verme bir kaç gün.Güzel dileklerin dularaın bana yeter işte ablacım dünyada ne kalıyorki geriye hakkım varsa helal olsun ablacım güle güle büyüt bol güzel çiçeklerini gör inşallah)

Eski 20-09-2012, 14:45   #20
Ağaçsever

ilkenan's Avatar

Giriş Tarihi: 17-09-2012
ablacım ben sana kendi sayfamda sorduğun soruyla ilgili cevap yazmıştım ama sen onu unuttun galiba

ilkenan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 14:51   #21
Ağaç Dostu

Enes bu arada kaynana ile pek münasebette bulunma valla çok feci batıyor hemde gerçek kaynanalar gibi hissettirmeden batıyor gülsen ablanın bana verdiğine arada dokunuyordum sonra bir kaç saat sonra bir yanma oldu sonra dikkat ettim ki elini çok hafifi değdirsen bile dikenleri elinde kalıyor kaç gündür gözle zor görülen dikenleri cımbızla temizliyorum ama bitmiş değil

Eski 20-09-2012, 15:12   #22
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
merhaba Gülsen hanım yılbaşı çiçeklerinin bir kaçını fazla sulamaktan kaybettim çok üzüldüm ama diğer yılbaşı çiçekleri tutup tutmadığını bilmiyorum beklemedeyim diğerçiçeklerde problem yok kızılay çiçekleri köklendi şuan saksıda mumçiçekleri halen köklenmede gönderdiğin tohumları ektim fakat hiçbiride çimlenmedi çimlenmeleri için neyapmalıyım.

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-09-2012, 09:50   #23
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI Mesajı Göster
merhaba Gülsen hanım yılbaşı çiçeklerinin bir kaçını fazla sulamaktan kaybettim çok üzüldüm ama diğer yılbaşı çiçekleri tutup tutmadığını bilmiyorum beklemedeyim diğerçiçeklerde problem yok kızılay çiçekleri köklendi şuan saksıda mumçiçekleri halen köklenmede gönderdiğin tohumları ektim fakat hiçbiride çimlenmedi çimlenmeleri için neyapmalıyım.
Pardon çok özür dilerim sizin sorunuzu farketmedim sn.BAYÇALI.benim bugün eklediğim resimlerdede dile getirdim,aynı gün ekmeme rağmen 1 aydır filizlenen tohumları gördünüz biraz sabır gerekiyor sn.BAYÇALI

Eski 21-09-2012, 10:58   #24
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Pardon çok özür dilerim sizin sorunuzu farketmedim sn.BAYÇALI.benim bugün eklediğim resimlerdede dile getirdim,aynı gün ekmeme rağmen 1 aydır filizlenen tohumları gördünüz biraz sabır gerekiyor sn.BAYÇALI
ben kendikendime Gülsen hanım bizi unuttu diyordumki sorumu cevapladınız
sabırsızlık ettiğim den değilde acaba ben yanlış birşeymi yapıyorum onun derdindeydim tohumları ekeli iki haftayı geçti henüz bir çimlenme yok tohumları torf kullanarak ektim ve üzerine şeffaf naylon gerdim sera etkisi yapsın diye hani havalarda ankara da akşamları artık serin oluyor bu yüzdende çimlenmede gecikme olmuş olabilirmi nedersiniz Gülsen hanım...... buarada sayfanızda şenlendikçe şenleniyor emeğinize sağlık patiklerde süper olmuş hanım görmesin hemen modelini ister.

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-09-2012, 15:13   #25
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Tamam ablacım çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım
Bu kynana dilinde hiç diken yok abla sarı açandan bide bu dimi?

Eski 20-09-2012, 16:40   #26
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tömürcek Mesajı Göster
Tamam ablacım çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım
Bu kynana dilinde hiç diken yok abla sarı açandan bide bu dimi?
Ablacım büyük olan kaynana dili kaktüs inciri deriz yaa ondan çiçeklerini açtıktan sonra meyveleri olur ondan gönderdiğim kayanana dili. Küçüğü bende daha yeni getirdim izmirden sanada gönderdim alişe verdiğim küçük olandanoda elini sürmüş yavrum

Eski 20-09-2012, 15:16   #27
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Ali kardeşim hiç kıskanma demekki gülsen abla beni daha çok seviyo çünkü benim kaynana dilinde hiç diken yok diken yeri var ama diken yok temizledi mi gülsen abla ne

Tabi ki şaka yapıyorum ali kardeşim gülsen ablanın beni daha çok sevmesi konusunda ama diken konusu şaka değil gerçekten kaynanamın dikeni yok uysal kaynana benimki damatseven cinsten galiba

Eski 20-09-2012, 16:28   #28
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Echinopsis subdenudata kaktüsümün son tomurcuğu açtı artık seneye yaza kadar göremiycez bu güzelliği

Eklenen Resimler

Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 16:09
Eski 20-09-2012, 16:30   #29
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu kaktüsüm 1 haftadır böyle bu kadar uzun süren bir kaktüs çiçeği görmemiştim

Eklenen Resimler

Eski 20-09-2012, 16:32   #30
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

ilkenan ablacım orkidelerin resimlerini bak göreceksin çiçeğin hemen altından yeni bir sürgün vermiş sanki ben yanılıyormuyum acaba?

Eklenen Resimler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025