![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gargamel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Nilgün abla elden alma şansım var mı nerde oturuyosun bende sana ozaman şu arayıp ta bulamadığın söğüt gübresinden getireyim ![]() Sen beni sevindirdin bende seni sevindireyim dimi ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
İyi dileklerin için teşekkürler enescim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Aaa tuttum ben bu sloganı kafiyeli de olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
YAAA BEN SİZİ SEVMEMMİ İŞTE NE GÜZEL BİR DOSTLUĞA VESİLE OLMUŞUM FARKINA VARMADAN ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sevgili Gülşencim Aliyede özelden onun sesi çıkmadan yazdım dikdiklerim tutarsa göndericem eğer tutarsa 1 tane tutmuş vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim ablacığım inşallah çabuk büyür atlasın ![]() Gerçekten abla çok büyük dostluklara vesile oldun ali kardeşimi sayfan sayesinde tanıdım nilgün ablam yine o da burada gördü atlas istediğimi ve bana cumartesi günü balık kılçığı atlasından verecek ![]() Herşey gönlünüze göre olsun ablacım bizi de aranıza alıp birşeyler paylaştığınız için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ablacığım sağolsun nilgün ablam sen yazmadan banada mesaj atmış istersen gönderebilirim diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Evet ama biraz büyümesi lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Dikdiklerim tutarsa sizede gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Çok sevindim ablacım, rica ederim,güle güle büyüt, inşallah hepside tutarlar.Yolda bozulmaları normaldir,biraz suya bırakınca canlanır onlar tekrar,eşine ve ailesine selamlar ablacım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() sardunya suyu sever ama kaktüsler az sulanır nolucak peki şimdi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
sardunya
işyerinde öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla oturup sohbet ettiğimiz bir kantinimiz var. arka bahçesi yeni düzenlendi. ve bir sürü de sardunya vardı. ben de bu renkleri çok beğendim ve iki dal "çaldım" ![]() inşallah köklendirebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
köklenir ablacım köklenir tam zamanıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ayrıca bizde "çiçek çalmak sevaptır" derler. ne demekse ![]() suya koydum şimdi, biraz köklenince saksıya ekicem. doğru değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Gülsen abla ellerin dert görmesin kargomu aldım paket yeğlı ekmek gibi dümdüz olmuş ama hiç ezilme falan yok ![]() ![]() Hakkını helal et ablam valla bi mesaj yazmayla tamam dedin bana verdiğinin binlercesini nasip etsin rabbim sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
hemen ekme ablacım o büyük kaynana dilinide küçüğüde, pazar gününe kadar açıkta bırak kesilen yeri iyice kurusun hiç bişey olmaz sonra ek ama yine aktikten sonrada 4-5 gün su verme hiç tamammı ablacım yılan kaktüsünü kesmedim kökten çıkardım onu ekebilirsin ama ona su verme bir kaç gün.Güzel dileklerin dularaın bana yeter işte ablacım dünyada ne kalıyorki geriye hakkım varsa helal olsun ablacım güle güle büyüt bol güzel çiçeklerini gör inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-09-2012
|
ablacım ben sana kendi sayfamda sorduğun soruyla ilgili cevap yazmıştım ama sen onu unuttun galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Enes bu arada kaynana ile pek münasebette bulunma valla çok feci batıyor hemde gerçek kaynanalar gibi hissettirmeden batıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
merhaba Gülsen hanım yılbaşı çiçeklerinin bir kaçını fazla sulamaktan kaybettim çok üzüldüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
![]() sabırsızlık ettiğim den değilde acaba ben yanlış birşeymi yapıyorum onun derdindeydim tohumları ekeli iki haftayı geçti henüz bir çimlenme yok tohumları torf kullanarak ektim ve üzerine şeffaf naylon gerdim sera etkisi yapsın diye hani havalarda ankara da akşamları artık serin oluyor bu yüzdende çimlenmede gecikme olmuş olabilirmi nedersiniz Gülsen hanım...... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Tamam ablacım çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım ![]() Bu kynana dilinde hiç diken yok abla sarı açandan bide bu dimi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Ali kardeşim hiç kıskanma demekki gülsen abla beni daha çok seviyo çünkü benim kaynana dilinde hiç diken yok diken yeri var ama diken yok temizledi mi gülsen abla ne ![]() ![]() Tabi ki şaka yapıyorum ali kardeşim gülsen ablanın beni daha çok sevmesi konusunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Echinopsis subdenudata kaktüsümün son tomurcuğu açtı artık seneye yaza kadar göremiycez bu güzelliği ![]() ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 16:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
bu kaktüsüm 1 haftadır böyle bu kadar uzun süren bir kaktüs çiçeği görmemiştim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
ilkenan ablacım orkidelerin resimlerini bak göreceksin çiçeğin hemen altından yeni bir sürgün vermiş sanki ben yanılıyormuyum acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|