![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
ben birşey sormak istiyorum. benim resimdeki yılbaşı çiçeğim canlılığını yitirdi. pörsümüş gibi oldu. acaba nedendir. ne yapmam gerekir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
sevgili fdogru suyunu azaltman lazım artık acaba suyumu fazla oldu? içerdemi dışardamı duruyor yılbaşın? içerdeyse biraz dışarı koy gölge bir yere yelden biraz kurur ve bir kaç gün su verme. Aslında gayet sağlıklı duruyor ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Merhaba Gülsen ablacığım, Gönderdiğin çiçeklerin durumu şimdilik iyi gibi. Hafta sonu senden öğrenip fotoğraflarını yükleyeceğim. Atlası artık balkona çıkarayım mı? Tül perdenin arkasına koydum direk güneş gelmemesi için. Çok teşekkür ederim ablam beni hem atlas he de yılan kaktüs sahibi yaptığın için. Büyüdüklerinde be de senin gibi insanlarla paylaşacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gülsen ablam tömürcek geldii sayfana ![]() ![]() Ablacım ne mübarek insansın ya herkesle paylaşmışsın çiçeklerini özellikle de yılan kaktüslerini ![]() Kargom yarı yoldaymış yarın sabah gelir dediler dershaneden çıkınca alcam inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rica ederim ablacım güle güle büyüt inşallah güzel çiçeklerini gör. Atlası henüz çıkarma dışarı olduğu yerde kalsın bahara kadar artık ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tömürceğim hoş geldin,elimde olanı paylaşırım ablacım,herkesin gönlü şen olsun.Hadi gözün aydın kavuşuyosun kaynanadiline ve silvestrii ne ama atlasım kalmadı maalesef be ablacım.Son küçük bir parça kaldı onuda alişime söz verdim. Büyüsün inşallah veririm ablacım kökü sağlam olsun yeter ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Türkancım gel birgün misafirim ol gözlerinle gör ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Atlasa da üzüldüm diyemem çünkü yılan kaktüsünü de çookk seviyorum bide ali ye gitcekmiş madem hiç üzülmedim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Gargamel ay pardon tömürcek ben sana 1 tane balık kılçı olan atlastan vereyim olurmu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Gargamel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
Nilgün abla elden alma şansım var mı nerde oturuyosun bende sana ozaman şu arayıp ta bulamadığın söğüt gübresinden getireyim ![]() Sen beni sevindirdin bende seni sevindireyim dimi ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
İyi dileklerin için teşekkürler enescim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Aaa tuttum ben bu sloganı kafiyeli de olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
YAAA BEN SİZİ SEVMEMMİ İŞTE NE GÜZEL BİR DOSTLUĞA VESİLE OLMUŞUM FARKINA VARMADAN ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
nilgüncüm balık kılçığı atlası çiçek açıyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gülşencim Aliyede özelden onun sesi çıkmadan yazdım dikdiklerim tutarsa göndericem eğer tutarsa 1 tane tutmuş vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim ablacığım inşallah çabuk büyür atlasın ![]() Gerçekten abla çok büyük dostluklara vesile oldun ali kardeşimi sayfan sayesinde tanıdım nilgün ablam yine o da burada gördü atlas istediğimi ve bana cumartesi günü balık kılçığı atlasından verecek ![]() Herşey gönlünüze göre olsun ablacım bizi de aranıza alıp birşeyler paylaştığınız için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Ablacığım sağolsun nilgün ablam sen yazmadan banada mesaj atmış istersen gönderebilirim diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
|
Evet ama biraz büyümesi lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Dikdiklerim tutarsa sizede gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
gülsen ablacığım çok teşekkür ederim kargo ulaştı. 3 üni diktim 2 si suda köklensin biraz kendine gelsin inşallah hepsi tutar yolda biraz kendilerini bırakmışlar kıyamam şirin şirin şeyler . ellerin dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() GÜLSEN imm zor oldu amaa bak bakalım başarabilmişmiyim. Diktiğim toprak çamur idi iki üç gün beklesin ondan sonra saksısını da temizleyeceğim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaçsever
|
Valla aslında pek de fazla sulamıyorum ama dışarı gölge bi yere koymayı deneyeyim. ayrıca bu fotoğraf sağlıklı zamanlarından. yeni halini henüz fotoğraflayamadım. ama yükliycem. çok sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Çok sevindim ablacım, rica ederim,güle güle büyüt, inşallah hepside tutarlar.Yolda bozulmaları normaldir,biraz suya bırakınca canlanır onlar tekrar,eşine ve ailesine selamlar ablacım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() sardunya suyu sever ama kaktüsler az sulanır nolucak peki şimdi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaçsever
|
sardunya
işyerinde öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla oturup sohbet ettiğimiz bir kantinimiz var. arka bahçesi yeni düzenlendi. ve bir sürü de sardunya vardı. ben de bu renkleri çok beğendim ve iki dal "çaldım" ![]() inşallah köklendirebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
köklenir ablacım köklenir tam zamanıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
ablacim keske mumkun olsaydida gelseydim.ama gelip gormus kadar oldum.davetin icin cooook tesekkur ederim.seni hep izliyor olucam.saglicakla kal.saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Gülsen abla ellerin dert görmesin kargomu aldım paket yeğlı ekmek gibi dümdüz olmuş ama hiç ezilme falan yok ![]() ![]() Hakkını helal et ablam valla bi mesaj yazmayla tamam dedin bana verdiğinin binlercesini nasip etsin rabbim sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|