agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2012, 20:13   #1
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fdogru Mesajı Göster
bayıldıımmm.... hepsi mükemmeller..

benim de yaklaşık 20-25 tane kaktüs ve bitkim vardı. hepsi hallerinden memnunken birden çoğunda bi bakımsızlık söz konusu oldu ve sanırım bir kaçını kaybettim. en acısı orkidemde oldu. yavruyken hediye edildi bana ve bana denildiği aralıklarda ve miktarda suladım. bir defa beyaz bi çiçek açtı ve sonrasında sararıp öldü. çok üzüldüm.

inşallah sizinkiler hep böyle sağlıklı olurlar. maşallah.

arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2012, 20:13   #2
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Ali kardeşim kesinlikle silvestriim açar açmaz resmi paylaşılıcak merak etme

Eski 11-09-2012, 20:15   #3
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bunlarda İstanbula gitmeden kuruttuğum dolmalık kabak ve biberlerim

Eklenen Resimler

Eski 11-09-2012, 20:17   #4
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu miniği sokakta çocukların elinde perişan bir halde buldum. Her tarafı pislik içinde çocukların elinde mahvolmuştu, eve getirdim oğlumla yıkadık temizledik 15_20 gün kadar baktık beni annesi yerine koymaya başlamıştı artıkama daha fazla alışmamam gerektiği için kuzenime verdim bakıyor. şimdi kocaman bir kedi.

Eklenen Resimler

Eski 12-09-2012, 15:00   #5
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
arkadaşım fdogru keşke 2 gün önce yazsaydın bana tekirdağdaydım seninle tanışma şansım vardıama kısmet işte .kaktüslerinin ve diğer çiçeklerinin resimlerini paylaşmanı dilerim, o güzellikleri paylaş bizimle. Orkidene üzüldüm ama napalım her canlının bir ömrü vardır bitince bitiyor işte teşekkür ettim iyi dileklerin için sayfamı ziyaretin beni mutlu etti arkadaşım bol çiçekli günler hepimizin olsun
ayyy bunu duyduğuma nasıl üzüldüm bilemezsiniz. tekrar gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi misafir etmek isterim. engin bilgilerinizden yararlanmak da cabası

fdogru Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2012, 18:32   #6
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
ayyy bunu duyduğuma nasıl üzüldüm bilemezsiniz. tekrar gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi misafir etmek isterim. engin bilgilerinizden yararlanmak da cabası

üzülmeyin fdogru kısmet değilmiş birdahaki geldiğimde inşallah.Senin öğrenmek istediğin her ne olursa olsun yazman yeterli arkadaşım hiç çekinme lütfen. Çok bilgili değilim ama tecrübeliyim

Eski 13-09-2012, 07:41   #7
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...htm#post961262 bağlantısında 27. sayfadaki 785-788 arası mesajlarda bitkilerimi paylaşmıştım. yeni hallerini de zaman bulunca sizlerle paylaşırım. ayrıca kaktüslerimde torf kullanıyordum. şimdi hepsinin toprağını kendi hazırlayacağım geçirgen toprakla değiştireceğim. umarım ayarını tutturabilirim.

Eski 13-09-2012, 07:56   #8
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...htm#post961262 bağlantısında 27. sayfadaki 785-788 arası mesajlarda bitkilerimi paylaşmıştım. yeni hallerini de zaman bulunca sizlerle paylaşırım. ayrıca kaktüslerimde torf kullanıyordum. şimdi hepsinin toprağını kendi hazırlayacağım geçirgen toprakla değiştireceğim. umarım ayarını tutturabilirim.

fdogru ama senin kaktüslerinde harikalar yanii, biliyorum takip ediyorum kesinlikle torfdan çıkarmalısın kaktüslerini arkadaşım, normal bahçe toprağı ve kum ben bu karışıma ekiyorum hep, kaktüslerimide yılbaşı ve paskalyalarımıda.

Eski 13-09-2012, 08:47   #9
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
fdogru ama senin kaktüslerinde harikalar yanii, biliyorum takip ediyorum kesinlikle torfdan çıkarmalısın kaktüslerini arkadaşım, normal bahçe toprağı ve kum ben bu karışıma ekiyorum hep, kaktüslerimide yılbaşı ve paskalyalarımıda.
onları daha önce yüklemiştim. o zamanlar güzeldi. kaktüsler güneşi sever diye balkonumda 1-2 saat sabah güneşi gören yere koydum. 3-5 tanesi güneş yanığı oldu. hatta biri tamamen kurudu sanırım. hemen yerlerini değiştirdim. ışık alan bir yerdeler şimdi. bazılarında büyüme var. dedim ya nazar mı değdi desem ne desem bilemiyorum her evime gelen "çalışan bayansın nasıl bakıyosun bu çiçeklere, bi de ev hanımı olsan ne olacak kim bilir" diye diye soldurdurlar çiçekçiklerimi havalar soğumadan topraklarını değiştirmeliyim. çok fazla çeşidim yok. özellikle echeveria'm olsun çok istiyorum. kırmızı olanları çok şık duruyo. fırsat oldukça Tekin Bey'den alış-veriş'e devam
paylaşacak kaktüsleriniz olursa benimle de paylaşabilir misiniz acaba?

Eski 13-09-2012, 10:37   #10
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
onları daha önce yüklemiştim. o zamanlar güzeldi. kaktüsler güneşi sever diye balkonumda 1-2 saat sabah güneşi gören yere koydum. 3-5 tanesi güneş yanığı oldu. hatta biri tamamen kurudu sanırım. hemen yerlerini değiştirdim. ışık alan bir yerdeler şimdi. bazılarında büyüme var. dedim ya nazar mı değdi desem ne desem bilemiyorum her evime gelen "çalışan bayansın nasıl bakıyosun bu çiçeklere, bi de ev hanımı olsan ne olacak kim bilir" diye diye soldurdurlar çiçekçiklerimi havalar soğumadan topraklarını değiştirmeliyim. çok fazla çeşidim yok. özellikle echeveria'm olsun çok istiyorum. kırmızı olanları çok şık duruyo. fırsat oldukça Tekin Bey'den alış-veriş'e devam
paylaşacak kaktüsleriniz olursa benimle de paylaşabilir misiniz acaba?

Bir kere çiçekler kesinlikle nazara geliyorlar bunu çok yaşadım.İnsanoğluyuz herşeye dilimiz dönüyor gerisini düşünmeden konuşuyoruz.Çalışan bir bayan olman çiçek sevmene engelmidir? neden böyle tuhaf düşünürler anlamam.Ama bunu ancak bizim gibi çiçek sevenler anlar, boş ver arkadaşım bir dahada çiçeklerini gösterme kimselere diycem ama malum ev ortamı herşey ortada oluyor.Kaktüs paylaşımına gelince ,ne demek arkadaşım seve seve paylaşırım echveria bende tek tür var,onunda çiçeğini görmüşsündür sayfamda, istersen sana gönderebilirim bir yavrusunu?

Eski 17-09-2012, 15:52   #11
Ağaçsever

fdogru's Avatar

Alıntı:
Bir kere çiçekler kesinlikle nazara geliyorlar bunu çok yaşadım.İnsanoğluyuz herşeye dilimiz dönüyor gerisini düşünmeden konuşuyoruz.Çalışan bir bayan olman çiçek sevmene engelmidir? neden böyle tuhaf düşünürler anlamam.Ama bunu ancak bizim gibi çiçek sevenler anlar, boş ver arkadaşım bir dahada çiçeklerini gösterme kimselere diycem ama malum ev ortamı herşey ortada oluyor.Kaktüs paylaşımına gelince ,ne demek arkadaşım seve seve paylaşırım echveria bende tek tür var,onunda çiçeğini görmüşsündür sayfamda, istersen sana gönderebilirim bir yavrusunu?
evet bence nazara geldiler. ben de çok inanırım.

valla eline geçtikçe yavrularından gönderirsen çook mutlu olurum ) bendeki çeşitleri görmüştün. onlar haricinde olan herşey olabilir.

teşekkürler...

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025