View Single Post
Eski 11-09-2012, 11:39   #183
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sağolasın ablacığım bizde çok keyif aldık seninle vakit geçirmekten. koşturma içinde seni yorduk biraz ama kısıtlı zaman bunada şükür diyoruz. sana bir hafta dinlenme yok anlaşılan saksı değişimine başladıysan... bende dün değişimleri yaptım şimdi ful un seni ful kadar güzel olması için gelip gidip rahatsız etmek var.. salih eve geldikten sonra orkideleri gelip gidip sevmeye iyi ki aldık demeye koyuldu. bilmiyorum ali bey seni eli kolu dolu görünce iyiki almışsın gülsenciğim dedimi merak ediyorum ? hoş alışkındır benimkide laf... yine beklerim başımız üstünde yerin var sevgili ailene selamlar.

Canım benim valla alıştı artık ali gittiğim yerden elim kolum çiçeklerle dolu gelememe.Bunları nerden aldın dedi arkadaşların hediyesi dedimama izmire gidemiyorum missmenasımla görüşemiycem ona çok üzüldüm sibelim,eşim biraz rahatsızlandı Gördünmü getirdiklerimin son halini ablacım nasıl olmuşlar? fulunu rahat bırak gidip gelip taciz etmesenin elinin bereketi varken hepsi güzel olucak ablacım salih orkidelerin sende fulun dibinden ayrılmazsınız artıkbaşın gözün sağolsun ablacım sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön