![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
sn.wellness sayfamı ziyaretiniz beni memnun etti teşekkür ederim.hoyanızın köklenmesine sevindim,olaki olmazsa yine gönderirim. Hoya sayfasında paylaştığınızdan bilmiyordum siz link verince gördüm ama, ana sayfadanda bakıcam yine. rica ederim çok büyük bişey değildi yaptığı, elimdekini herkesle paylaşmayı seviyorum, bende ne varsa herkeste de olsun istiyorum.Kaktüslerin bakımı hakkındaki bilgileriniz içinde teşekkür ediyorum evet biliyorum kaktüs bakımını, çünkü yıllardır kaktüslerleyim. her zaman sayfamı ziyaretinizi beklerim selamlar GAZİANTEPTEN |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Ablacım sayfan hayırlı olsun harika olmuş..sabah sabah gözlerim bayram etti..bayıldım bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım benim çok teşekkür ederim sayfamı ziyaretin beni çok mutlu etti ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun Gülsen Hanım, Bu kadar güzel sukkulent çeşidi olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ben teşekkür ederim yenibahçe sayfamı ziyaret ettiğiniz için.Ama bunlar bu sukulentler bir şey değil daha ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gülşen hanım,öncelikle böyle güzel bir sayfa açtığınız için teşekkür ederim, hayırlı bol bol çiçekli olsun inşallah.Sayfanız nasıl olmuşta gözümden kaçmış deyip ilk sayfanıza baktım ki,henüz 5 gün olmuş açalı,maşallah bir gelip pir gelmişsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İpektuğçe arkadaşım rica ederim, sayfamı ziyaret ettiğiniz için ben teşekkür ederim, hoş geldiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 07-09-2012 saat 14:32 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Gülsen Hn., adres ve Tlf.numu özelden paylaştım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
canım arkadaşım hoş geldiniz safalar getirdiniz beni çok mutlu ettiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili gülsen hanım.bu haberi size vermek istedim 2 gün önce sizin ful un güzelliğine dayanamayıp netten sipariş verdim. ve 2 adet ful sahibi oldum. az önce geldi kargo. hoş birinin pek keyfi yoktu. onları saksıya dikip çiçeklenmesini büyümesini zevkle bekleyeceğim.bu arada ikisini aynı saksıya dikmeyi düşünüyorum, cılız görünümü sevmiyorum sizin fikriniz nedir.? resimde katmerli gül şeklinde olanı sipariş ettim bakalım gerçekten o mu? 2 gündür baya bir heyecanladım. bu sabah rüyama bile girdiler. sağ salim gelmeleri yetti. bu arada bilmek isteyene tanesini 8.90 tl den aldım. kargo ücretide izmir istanbul arası 7 tl idi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
gülsen hanımcığım inşallah güzel temennileriniz gerçekleşirde bende güzel kızımın mutluluğunu yaşarım. dün akşam eşim her kaybolmamda sesleniyordu nerdesin diye cevap pek tabi balkonda fulun başında geliyordu.çoçuklar gibi şenim. fullerden biri pek keyifsiz demiştim akşam doya doya suyu içince kendine geldi.dediğim gibi saksıdaki yoğun görüntüyü seviyorum.sabırsızlıkda eklenince ikisi bir saksıya girsin. çelikleme ile çoğaltmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum, kesipde başaramamak var birde. sizin ful gibi kocaman bir ağaç olsun dileğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
sibelim şuanda bende istanbuldayım, arkadaşım hangi semttesin belki görüşmek kısmet olursa görüşebilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
almiracım ellerine sağlık arkadaşım, çok güzel olmuşlar. hasekiler tohumdan çıktıktan sonra yerlerini değiştirdinmi?Eğer değiştirmedin aynı saksıda kuruduysa sorun yok, sen suyunu vermeye devam et,o tekrar yeşerir.Balon sarmaşığında kışa doğru kurur,onuda kökten kes kışın ben hiç su vermediğim halde bahara saksıya suyu vermeye başlayınca tekrar yeşerdi.Anlıycan kökü ölmüyor.Bu defa sana renkli hasekiler göndereyim arkadaşım.SEVGİYLE BOL ÇİÇEKLİ GÜNLER DİLERİM ARKADAŞIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ben geldim ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 10-09-2012 saat 21:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Gülsen ablacığım. Sayfan hayırlı olsun. Uzun zamandır siteye bakamamıştım. Balkonun tam anlamıyla muhteşem. Anladım ki senin elinde keramet var. Senin evine gelen çiçekler coştukça coşuyor. Emeklerine sağlık. Şu zamana kadar bana da göstermiş olduğun iyi niyet için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Hoşgeldiniz gülşen hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ali bey ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek melek yüzlü.Sayfamı ziyaretin beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Merhaba GÜLSEN; evine hoşgelmişsin. Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum... Ben de senin gibi güler yüzlü, yardımsever, içten bir dostum olduğu için çok mutluyum. İyi ki tanıştık. Haydi pazar günü saat 13.00 te bekleyeceğim seni Eminönü Çiçek Pazarındaa... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar İstanbul tatili bitti yine biz çiçekçiler gittiği yerden çiçeksiz dönermi? dönmeeez! İşte bu yenigine kaktüsüm ![]() ![]() Arkadaşım sakdag ın katkılarıyla ismini öğrendim kaktüsümün.Aloe aristata Düzenleyen GÜLSEN_ : 12-09-2012 saat 07:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bu daa sibelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
İstanbula giderken yılan kaktüsümün tomurcukları çok küçüktü ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
ben İstanbula gideceğim gün alacakaranlık arkadaşımdan kare saksı sipariş etmiştim, onlar geldi eve bıraktım yola çıktım. Döner dönmez saksılarımı değişime koyuldum bugün sabah 7 den 10 kadar bu kadar saksı değişimi yaptım geriside yarın sabah inşallah.Ama gelen saksıların hiç birinde su çıkıcak delik yoktu matkapla her saksıya ayrı ayrı 4 er delik açmakta baya zamanımı aldı yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İsmi Aloe Aristata Gülsen Hanım. Silvestriiniz beni şaşırttı doğrusu güz silvestrisi olmuş. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili sakdag, silvestrimi şimdi faceede bir arkadaşım sordu kaç yaşında diye? silvestriim henüz 1 yaşında geçen yaz kuş parmağımın yarısı kadardı ektiğimde ama hiç çiçek açmamıştı ilk defa açıcak bakalım kırmızımı turuncumu merak ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|