![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
GÜLSEN hanımın katkıları ile atlas çiçeğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
kaynana topuzu ve silivestrii |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
hoya ve kızılay çiçeği halen köklenmede |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
hepsi muhteşemler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Sn.BAYÇALI çiçekler gayetsağlıklı bir şekilde geçmiş elinize buna sevindim. yılbaşı çiçeklerini toprağa dayayıp bırakın saksının kenarına dayayıp toprağın üstüne değsin alt tarafı yeterli kopan lopları ekmeyin öyle yapın, dayayın saksıya ucu değsin toprağa hepsi tutarlar serin bir ortamda tutun ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
mustafa bey sayfamı ziyaretiniz beni onure etti, çok teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum, özellikle isim ve bakımları hakkında sizin gibi ustalarımdan öğrenmem gereken çok şey var. Kakaktüslerimin isimlerinden dolayı teşekkür ederim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Bütün bitkilerinizi çok beğendim Gülsen hanım, özellikle paskalya ve yılbaşılarınızın pırıl pırıl, sağlıklı görüntülerinin hayranıyım. (Yılbaşı ve paskalyalarını kaybetmiş biri olarak) Bir de kimi kaktüslerinizin kırmızı toprağı dikkatimi çekti, çok sert görünüyor. Bir sorun yaratmıyor mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sakdag arkadaşım,üzüldüm inanın bütün arkadaşların ortak sorunuydu bu yaz, paskalya ve yılbaşıların kaybı.Benimde gitti beyaz paskalyam ama lopları toprak üzerine koydum bir kaçı sağlıklı umarım tutturabilirim.ama gerisi çok sağlıklı çok şükür.Bizim buraların toprağı böyle kına gibidir sakdag, dere kumuyla karıştırıp ekiyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım göründüğü gibi sert değiller geçirgen oluyorlar kum katınca |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Sevgili gülşen hanım sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum ve nihayet yazma cesareti buldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Ablacığım, sayfan çiçeklerin balkonun ve sen hepiniz süpersiniz. ELine emeğine sağlık. Kaktüslerine bayıldım. Bendede kaktüs merakı başladı ve şuan 2 kaktüsüm + sukkulentim var sana bahsettiğim fotoğrafı yüklüyorum şimdi. fotoğraftaki sardunyayı birinden aldım köküyle nerdeyse yolarcasına saksıdan çekip bana verince bende hemen toprağa diktim fakat şuan o canlı hali kalmadı birçok yaprağı çiçekle beraber kuruyup koptu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim Ali bey balkonumu ziyaretiniz beni mutlu etti, sizin çiçeklerinizide görmek isteriz neler var neler yok bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Bende çiçeklerimi sergilemek isterdim ama henüz daha minicik çelik çoğu şu an sadece 5 yıllık bir potos sarmaşığım var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Şu sukkulent (sanırım) olanın bakımı hakkında fikrin varmı. O da köküyle topraktan zalimce çekilerek çıkartıldı sardunyayla birlikte onuda hemen diktim sanırım fazla su sevmiyor ama ısı güneş gübre vs konuları hakkında pek bilgim yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim ali bey bende vardı ben pek sevmiyorum çiçeksiz bitkiyi arkadaşıma hediye ettim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
sevindim o zaman BAYÇALI tam yerine gitmiş biberler, kalınca dallarında kırmızı lale gibi oluyorlar ama siz turşuya yeşil ken kullanın.inşallah turşusunu yapıp yemeyi nasip etsin... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Pulmeriam ağaçlar netten bir arkadaşımızın hediyesi, bir yaprağı güneşe maruz kadldığı için yanmıştı hemen gölgeye aldım ama halinden pek memnun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Gülsen Hn. merhaba, Balkonunuzu çok hızlı bir şekilde gezdim. Çiçeklerinizin hepsi çok güzel. Kardinal sarmaşığınız ne kadar sürede o kadar büyüdü? Bir de full'ünüzün çiçeklenme süresi ne kadar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Bu arada sayfanızda çok yeni olmasına rağmen dolu dolu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim beka, sayfamı ziyaretiniz beni mutlu etti her zaman beklerim arkadaşım. Kardinal sarmaşığım yaklaşık 2 haftada o boya geldi. fulümün çiçekleri 1 aydır açmakta ve çiçeklerinin ömrü 2 gün sonra kuruyorlar, ama hala tomurcukları var daha 1 ay kadar sürer çiçeklenmesi.episkam daha dolu doluydu saksıda. Saksısı hiç görünmüyordu ama dediğim gibi eşim düşürünce zavallı çiçeğimde kol kanat kalmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Gülsen, Plumeria ya gelecek yıl çiçeklenir diye düşünmekteyim. Sende bu azim olduktan sonrada çiçekte açar, tohum bile alırsın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
hadi inşallah can arkadaşım benim. Elimden geleni yapıyorum bilgilerim doğrultusunda ama daha öğrenicek çok bilgiler var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
cardinel climber
cardinel climber sarmaşığım açmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Ablacım sayfan hayırlı olsun harika olmuş..sabah sabah gözlerim bayram etti..bayıldım bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
seliscim valla ekmedim hayatım yaa kendiliğinden çıktı bende karışmadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |