View Single Post
Eski 12-09-2012, 18:22   #1
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi wellness Mesajı Göster
Merhaba Gülsen Hanım,
gönderdiğiniz mum çiçeği çeliklerinden 1 adedini köklendirmeyi başardım. Sizin burada sayfanız olduğunu bilmiyordum. Şu an için kaktüsler ile de ilgilenmediğimden bu bölüme hiç girmemiştim. Gerçi bundan 15 yıl kadar önce benimde kaktüs sevdam vardı. Hatta o zaman bir kaktüsüm vardı ki görülmeye değerdi. Kaktüsüm sizide de olan kaynana topuzundandı ve boyu yaklaşık 70 cm yi bulmuştu. Boya gitmesi için sağından solundan çıkardığı yeni yavrularını hep koparıyordum. İnanın ABD nin çöllerinde yetişen ulu kaktüslere benziyordu. O zamanlar Ankara'da idim. O kaktüsümü orada ki site bahçesine ekmiştim. Şuan yaklaşık 3 yıldır Düzce'deyim. Ankara ile bağlarımız koptu. Şuan Kaktüsüm ne durumdadır bilmiyorum. Sosyal hayatımda yaşamış olduğum problemler ve sorunlar sebebi ile uzun süre çieçeklerden ayrı kaldığımdan kaktüs sevdamda sona erdi. Şimdi 1-2 yıldır tekrar çiçekler ile ilgilenmeye başladım. Ama kaktüslere ilgim yok. Herneyse ben sizin sayfanız olduğunu bilmediğimden köklendirdiğim mum çiçeğini http://www.agaclar.net/forum/1014740-post5807.htm sayfasına eklemiştim. Aşağıda eklentinin de adresini veriyorum.
Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür eder selam ve sevgilerimi sunarım.
Eklenti 329320

sn.wellness sayfamı ziyaretiniz beni memnun etti teşekkür ederim.hoyanızın köklenmesine sevindim,olaki olmazsa yine gönderirim. Hoya sayfasında paylaştığınızdan bilmiyordum siz link verince gördüm ama, ana sayfadanda bakıcam yine. rica ederim çok büyük bişey değildi yaptığı, elimdekini herkesle paylaşmayı seviyorum, bende ne varsa herkeste de olsun istiyorum.Kaktüslerin bakımı hakkındaki bilgileriniz içinde teşekkür ediyorum evet biliyorum kaktüs bakımını, çünkü yıllardır kaktüslerleyim. her zaman sayfamı ziyaretinizi beklerim selamlar GAZİANTEPTEN

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön