agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-09-2012, 15:47   #1
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sevgili gülsen hanım.bu haberi size vermek istedim 2 gün önce sizin ful un güzelliğine dayanamayıp netten sipariş verdim. ve 2 adet ful sahibi oldum. az önce geldi kargo. hoş birinin pek keyfi yoktu. onları saksıya dikip çiçeklenmesini büyümesini zevkle bekleyeceğim.bu arada ikisini aynı saksıya dikmeyi düşünüyorum, cılız görünümü sevmiyorum sizin fikriniz nedir.? resimde katmerli gül şeklinde olanı sipariş ettim bakalım gerçekten o mu? 2 gündür baya bir heyecanladım. bu sabah rüyama bile girdiler. sağ salim gelmeleri yetti. bu arada bilmek isteyene tanesini 8.90 tl den aldım. kargo ücretide izmir istanbul arası 7 tl idi.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2012, 13:28   #2
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sevgili gülsen hanım.bu haberi size vermek istedim 2 gün önce sizin ful un güzelliğine dayanamayıp netten sipariş verdim. ve 2 adet ful sahibi oldum. az önce geldi kargo. hoş birinin pek keyfi yoktu. onları saksıya dikip çiçeklenmesini büyümesini zevkle bekleyeceğim.bu arada ikisini aynı saksıya dikmeyi düşünüyorum, cılız görünümü sevmiyorum sizin fikriniz nedir.? resimde katmerli gül şeklinde olanı sipariş ettim bakalım gerçekten o mu? 2 gündür baya bir heyecanladım. bu sabah rüyama bile girdiler. sağ salim gelmeleri yetti. bu arada bilmek isteyene tanesini 8.90 tl den aldım. kargo ücretide izmir istanbul arası 7 tl idi.
Canın benim hayırlı olsun fullerinçok sevindim,ben olsaydım ayrı saksılarda bırakırdım, zaten zamanla dallanıp budaklanıp doldurucaktır saksıyıtabi sen sabırsızlandığın için aynı saksıya ekmek istiyorsun, bol güneş alan bir yere koy onu ama direk güneş ışığı almaması gerek yakar.Gayet uygun bir ücret karşılığı almışsınızgüle güle büyütüp benimki gibi bol çiçeklerini gör inşallah arkadaşım

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2012, 13:43   #3
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
gülsen hanımcığım inşallah güzel temennileriniz gerçekleşirde bende güzel kızımın mutluluğunu yaşarım. dün akşam eşim her kaybolmamda sesleniyordu nerdesin diye cevap pek tabi balkonda fulun başında geliyordu.çoçuklar gibi şenim. fullerden biri pek keyifsiz demiştim akşam doya doya suyu içince kendine geldi.dediğim gibi saksıdaki yoğun görüntüyü seviyorum.sabırsızlıkda eklenince ikisi bir saksıya girsin. çelikleme ile çoğaltmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum, kesipde başaramamak var birde. sizin ful gibi kocaman bir ağaç olsun dileğim balkonum öğlene kadar güneş alıyor. kapalı olduğu içinde kışın sorun olmaz. tabi bulunduğum mevkide istanbulun geneline göre 3-4 derece hava farkediyor. karadeniz iklimi desem daha doğru olur. fotoğraf yüklemeyi becerebilsem balkonum manzarasını paylaşmış olurdum sizinle. sizin ful kaç yaşında ve kesip daldırma işlemine hangi aylarda yapıyorsunuz ?

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025