![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Merhaba ablacım, El emeklerine bayıldım, her biri bir harika. Güle güle kullanın. Çiçeklerinizin yanında artık çalışmalarınızı da merakla beklemeye başladım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Çok teşekkürler ablacım,daha güzelleri senin olsun, arada ekliycem yaptıklarımdan bişeyler artık.Bekleniyorsam eğer geri çeviremem bu candan istekleri ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet beyz66 biride sizsiniz keşeke bana belirtseydiniz daha önceden **** ev adresinizi verseydiniz ona göre kargolardım neyse sağlık olsun umarım sağlıklı bir şekilde geçer elinize kaynamış soğumuş suda köklendirip öyle ekersiniz... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
EVEETT BU GECE ŞENLİK VAARR ECHİNOPSİS LİLAM BU GECE SON 3 TOMURCUĞUNU AÇIYORR AMA SON RESMİ ÇEKMEKTE BİRAZ GECİKTİM YARIN SABAH SON AÇMIŞ HALİNİ RESİMLİYCEM![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
CAN ARKADAŞIM MİSSMENASIMIN BANA GÖNDERDİĞİ ÇİÇEKLERİ.ELLERİN DERT GÖRMESİN HAYATIM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERŞEY İÇİN.İYİKİ VARSIN, İYİKİ BENİM ARKADAŞIMSIN YÜREĞİ, GÖNLÜ GÜZEL ARKADAŞIM BENİM ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 29-09-2012 saat 20:18 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda sürpriz di bana:dArap yasemini ful yasemin..bu iki sukulentlerin ismini bilmiyorum ama öğrendiğimde ekliycem..bir gecelik gelin ve yıllardır aradığım farklı yılan kaktüs(Aporacactus Flagelliformis) Düzenleyen GÜLSEN_ : 29-09-2012 saat 09:09 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
bir gecelik gelin.2ci resimdeki sukulentin adını henüz öğrenemedim.3cü resim graptopetalum paraguayense,Aporacactus flageliformis,Bunlarda saksıya aldıktan sonra Düzenleyen GÜLSEN_ : 30-09-2012 saat 20:24 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sukulentlerden biri,sulu yaprağı olan bizim ailenin bayanları arasında yaprak yaprak dolaşır durur..Benim ve birkaç kişiden duyduğum halk arasındaki adı "Su Güzeli" )..kırılan yaprak düştüğü yerde hemen filizlenir ve coşar..çok güzel |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydınnn can arkadaşlarım işte sizlere sabah güzelliğii ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Gülsen hanım çiçekleriniz çok güzel , Elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekküeler sn.secretgarden,hoş geldiniz, sayfamı ziyaretiniz beni mutlu etti.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Korktuğum başıma gelecek sen ve Ayşe yüzünden, ya bu kaktüs ya da bir echeveria beni yoldan çıkaracak. Sibelim'in avatarıydı bu galiba. Nerede görsem niyetim bozuluyor, kokusunu merak ediyorum. Neyseki evim güneşli değil. Çiçekleri ne kadar kalacak ? Yılda kaç kez açar? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cananımm sen iste hemen echverian ve Echinopsis liladan hemen göndereyim geç bile kaldın dermişim kendine has hoş hafif bir kokusu var çok baskın bir koku değil..Evet sibelimdede var bu kaktüsten,evine gittiğim de görmüştüm..Muhteşem bir evi harikulade bir balkonu var bayıldım ALLAHım ağız tadıyla otuttursun inşallah,mutluluğu daim olsun canım kardeşimin cananım çiçekleri her yaz başında başlıyor bak benim kaktüsüm son çiçeklerini açıyor bu zamana kadar çiçekleniyor,ama maalesef sadece dün gece açan çiçekler bugün öğleden sonra solmaya başlıyor bu kadar kısa ömrlü yanii....Düzenleyen GÜLSEN_ : 29-09-2012 saat 11:00 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Gerçekten harika bir güzellik gözlerimi alamadım Maşallah ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Gülsen sen bilirisin ya da bilen arkadaşlar cevaplasın, kök çürüğü ve külleme olan ve ölen bitkilerimin toprak ve saksıları iki aydır boş duruyor, acaba yeni bitkiler eksem mantar onlara da bulaşır mı? Kullanabilir miyim onları ? Elimde fungusit de yok. Bir de boş bir zamanında Ayşe'nin başlığına yüklediğim tek kaktüsümün hastalığına sen de baksan. Yumuşama artıyor, Ayşe'nin dediklerini yaptım yapılacak başka birşey var mı acaba? -------------- Gülsen'im zahmet oldu, çok teşekkür ederim. Düzenleyen Canan : 29-09-2012 saat 19:50 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Alicim,Canancım,vehibecim,YeniGinem hepinize çok teşekkür ederim güzel gören gözleriniz saolsun arkadaşlarım,beni şımartıyorsunuz tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize )) Ayrıca canancım rica ederim ne demek her zaman her konuda burdayım arkadaşım )) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Ablacım canlı görmek , koklamak çok daha başkaydı Kokusu çok hoş gerçekten.Bana bu fırsatı tanıdığın için çok teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
rica ederim ablacım canlı görmek daha farklı kokusunu o muhteşem güzelliği gözlerinle görmek daha farklı ben mutlu oldum gelmene canlı olarak görmene )) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Gülsen hanım merhaba, Sayfanız hayırlı olsun, çok kısa zamanda çok ziyaret almışsınız. Yeni üyeyim biliyorsunuz sayfanızı gezmek daha doğrusu siteyi yavaş yavaş kavrayabilmek ancak nasip oldu. Çiçekleriniz bir harika özellikle full, elleriniz dert görmesin. Bazı insanların ellerinde sihir vardır ya hani her yaptığı iş mükemmel olur. El işlerinizi de görünce kesinlikle elinizde bir bereket olduğuna karar verdim, değerlendirme imkanınız varsa bence de biraz cesaret. Ben ki kaktüs sevmez bilirdim kendimi ama kaktüslerinize bayıldım ve hiç bu kadar sukulenti bir arada görmemiştim. Güle güle büyütün çiçeklerinizi. Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş geldin.Çok teşekkürler arkadaşım güzel gören gözleriniz..ben ne kadarda güzellikleri paylaşsam siz onları güzel görmedikten sonra ne anlamı olurki..çok teşekkür ediyorum güzel görüşlerin ve duyguların için, daha güzelleri hepinizin olsun inşallah...sevgiyle kalın.. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
aman allahım ablacım bu sayfa da ne böyle resmen yıkılıyor gece gece içim açıldı resmen maşallahhhh |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Aaayy.. can arkadaşım çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün..Keşke hoya toplantısına gelebilseydim neler getiricektim ama ben gelemeyince çam sakızı çoban armağanı oldu..Bana gönderdiğiniz hediyeler için sana ve arkadaşım hazan-z ye çok teşekkür ederim arkadaşım..Sizleri seviyorum... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Buldum Gülsen ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Gülsen hanım merhaba gönderdiğiniz yılbaşı çiçeği çeliklerini hiç birini tutturamadım ne yaptımsa olmadı bu konuda üzgünüm kızılay çiçeği ve mum çiçeği köklendi saksılara diktim yılbaşı çiçeklerinin suda köklendiğini Ali askn ın sayfasında okudum keşke öyle yapsa idim yapacak birşeyyok birdahaki sefere artık. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen hanımın mum çiçeği köklendi ve diktim ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok üzüldüm sn.BAYÇALI keşke söyleseydim size suda köklendirin diye.Ben suda köklendiricenizi düşünmüştüm ama sağlık olsun yine gönderirim baharda inşallah.. Hoyanız ve kızılay çiçeğiniz çok güzeller gözünüz aydın... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülsen hanımın kızılay çiçeği oda köklendi diktim sürgün bileverdi ![]() |
|