![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Teşekkürler hatice hanım sayfamı ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için.sizi tanımak isterdim ama inşallah birdahaki tekirdağ ziyaretim kısmet olursa ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
maşallah ne güzelmiş yılan kaktüsünün rengi ![]() beyazda mükemmel harika görünüyorlar iç açıcı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Gülsen Hanım tekrar merhaba, konu kaktüsten açılmışken haddim olmayarak size bir tavsiyede bulunayım. Kaktüsler fazla ilgiden hoşlanmazlar. Onlara ilgisiz davranırsanız güzelleşirler. Toprağı ise öyle ahım şahım bir toprak olmasın. Gelişigüzel kumlu çakıllı bahçe toprağını severler. Sulamayı ise yaz sıcaklarında haftada ya da 10 günde bir, kışın ise unutun gitsin. Ayda bir ya da 2 ayda bir sulama yapın kışın ise. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ali kardeşim çok teşekkür ederim, istersen yılan kaktüsden sana verebilirim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülşen hanımcığım,yeni kaktüsleriniz de çok güzeller hayırlı olsun.Bol bol çiçeklerini de görürsünüz inşallah.Silvestrii niz muhteşem görünüyor,çiçekleri de çok güzel.Echinopsis oxygona nızında her zamanki gibi muhteşem çiçekleri var,emeklerinize gönlünüze sağlık.Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
GÜLSEN im iznin ile bunlar da benim kaktüslerim
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ama bunlar çok şeker arkadaşım, teşekkür ederim paylaştığın için.Biz dün sabah ilk çiçek heyecanı yaşadık henüz çiçek açmamıştı ilk çiçeğimizdi. arkadaşım arkadaki beyaz gülmü? gözümüzde hep detaylarda yanii sevgili yenigine senin açmış olduğun sayfanın konusu neydi unuttum arkadaşım bana link gönder **** başlık ismini yaz lütfen |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet adacık aynen dediğin gibi halk arasında yılan kaktüs diye biliniyor yakınlarında varsa bir çelik alıp ekebilirsin yoksada sana gönderebilirim arkadaşım |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Ben çocukken annem yetiştirirdi ön balkondan aşağı salardı konu komşuya nispet olsun diye-))) yakın çevremde hiç göremiyorum. Gönderebilirseniz çok sevinirim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
tamam adacık o zaman bana özelden açık adresini adını ve soyadını yaz göndereyim başka istediğin çiçek varsa onuda yaz arkadaşım |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
bu succulentin adını bilen var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
fdogru arkadaşım bu çiçeğe binlerin annesi diyorlar (kalonchoe daigremontiana) |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
) Teşekkür ediyoruum. Evet o beyazlar minyatür gülüm. (Reklama girecek ama) Kütükler Bahçede Nasıl Değerlendilir?.. Sokak Köpekleri... Farklı Malzemelerle Kuş Yuvaları Yapımları... Gül Yetiştirme... Buralara bakacak idin GÜLSEN im. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Merhaba Gülşen ablacığım, Sayfanızı henüz gezebildim. Kaktüslerinize bayıldım. Maşallah hepsi birbirinden güzel. Daha önceleri kaktüslerin bu kadar güzel açtıklarını bilmezdim. Sizlerin sayesinde görmüş oldum. Emeğinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ablacım sayfamı ziyaretin beni mutlu etti evet kaktüslerin çiçeğini bende çok seviyorum görmüş olmanada sevindim ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2009
|
Bayıldım.elinize yüreğinize sağlık.Benim de büyükce bir balkonum var .Sonbahar ve kışın ne bitgi dikeceğim arayış içindeyim.Bu arada ismim Nur. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
hoş geldiniz nur hanım memnun oldum ) balkonunuzu gelişi güzel çiçekleri değil istediğiniz sevdiğiniz çiçekleri ekin.Sayfama olan güzel görüşleriniz için teşekkür ederim![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Silvestriim (yılan kaktüs) diğer iki tomurcuğuda açtı Düzenleyen GÜLSEN_ : 15-09-2012 saat 18:35 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
bu kaktüsümün adını bilmiyorum adını bilen usatlarımdan rica ediyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
buda minik fuşyam çok şeker ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Iyi akşamlar gülsen ablacığım, yolladığın atlas ve yılan kaktüsü torfla karışık toprağa diktim. Bahçe toprağı çok kötü. Inşallah ikisi de tutar. çok teşekkür ederim. Bu arada yeni bir tane daha kaktüs aldım. Türünün ne olduğunu bir türlü bulamadım çok merak ediyorum. çiçek nasıl açıyor. Resim yüklemesini bilmediğim için sana da soramadım ama tek üzüldüğüm nokta tepesinde yapma çiçek var ve çıkmıyor. Inşallah çiçeğe bir zara vermez. Bu arada yeni kaktüsün de çok güzelmiş ama neden bütün saksılarda taş var? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
ablacım keşke torfla karışık toprağa dikmeseydin, ben torf olsaydı söylerdim zaten sana.Torfun su tutma özelliği olduğu için çürüte bilir bitkileri dikkat et, ben bahçe toprağı ve kum **** çakıl olursa iyi olur diyorum yinede, umarım yaşatabilirsin ablacım.Benim saksılardaki çakıllar suyun geçirgenliğini sağlıyor , ayrıca görsel olarak da benim hoşuma gidiyor, altta normal toprak ve kum karışımı var sadece üst yüzey kısmına çakılları koydum. Bu düzenlemeyi sn.ankstel arkadaşımdan feyz alarak yaptım.Arkadaşımızın kaktüsleri, kare saksı içinde ve üstlerinde küçük mermer parçalarıyla kapatılmıştı, bu görüntü çok hoşuma gitmişti hem düzenli hem temiz bir görüntü vardı, bende ustama uyum sağlamaya çalıştım kedimce ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah ablacım yine cıvıl cıvıl kaktüs çiçeklerin valla bu kaktüsler seni seviyor benden söylemesi ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Ablacım senide sevecekler emin ol. Hiç bir canlı sevginin çekim gücüne karşı koyamaz.Büyük kanıtı işte bunlar çiçeklerin bir kaç kaktüsün hazır ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Oy oy maşallah sayfa açmışsınız çiçeklerinizde açmış çook güzeller bu aralar pek giremiyorum siteye ne çok şey kaçırmışım.tek solukta baktım sayfanıza maşallah maşallah diyorum her biri birinden güzel... |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Asyam Ceylanım,sayfamı ziyaretin beni çok mutlu etti arkadaşım. Elimizden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz hep birlikte ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah ablacım çok çok teşekkürler ![]() |