![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Şişşşş, noluyo burada Bu ne güzellik Bu ne muhteşem balkon Aaaaa, olmaz yaaa olmaz. Minnacık balkon bu kadar güzel olamaz ![]() Bu yaz geçti, gelecek yaz balkonumun ölçülerini veriyorum, güneş durumunun fotosunu çekiyorum sana yolluyorum ve sen benim için dizayn ediyorsun. Hangi bitkiyi alıcam , nereye koyacağım sen söylüyorsun. Yeni işin hayırlı olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama o kadar çok kızgın suratla geldi ki, korktum valla. ![]() Şaka bir yana, hoş geldin sefalar getirdin, çok sağ ol. ![]() Bu yaz neden geçti diyorsun ki, daha sezonun başındayız. Sen bence fotoğrafları çek, ölçüleri ver, biz bir yandan başlayalım. İstersen yavaş yavaş gideriz, bu sene başlarız, seneye tamamlarız. Bakarsın beğenilirse meslek değiştiririm. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Valla güzel olur ![]() Bizim gibi delilerle uğraşmayı göze alıyorsanız mesele yok. Ne olsa deli delinin halinden anlar ![]() Biz sevgili Füsun'u delirtemedik bir türlü, o şimdi paleti fırçalarıyla delirmeyi yeğliyor. Ara sıra ce ee deyip uzun süre kayboluyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin yüzünden çalışmam gerekirken ben daldım Alpine çiçeklerine. ![]() Konuyu da ben başlattım gerçi ama olsun, yine de hain sensin. ![]() http://botu07.bio.uu.nl/spgm-1.4.4/gal/AlpenPix/ |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı: