View Single Post
Eski 31-05-2012, 12:14   #310
sibelim
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sevgili gilan çavuşbaşı evime 5 dakika.ilk teyze ziyareti ile konuk etmek benide memnun eder.. istanbulun karı kışı var ancak hayatı sonlandır bir durum kesinlikle yok. bulunduğumuz mevki şehrin hem karmaşısından uzak hem doğa ile iç içe bir o kadarda yakın şehir hayatına.bu aralar burdaki tek sıkıntı 2b arazilerinin vergi fiyatlarının uçukluğu hayırlısı artık..bu aralar bol yağış nedeni ile bahçeye diktiğim sebze fidelerinin sulanması beni fazlası ile memnun ediyor. alabildiğine orman manzarası çamlar, kestaneler, mis kokulu ıhlamurlar. toprak, çok da ilgi alaka olmadan tüm cömertliği ile her yeri yeşile boyuyor.bu günlerde bahçedeki güllerin bitleri ile savaşıyorum. şimşirdeki zararlılarda ayrı bir dert. yeni diktiğim acem borusununda tutup tutmayacağı aklımdaki başka bir soru. sonra manolya ağacının dibinde 2 tane manolyacık filizlendi onlara zarar vermeden nasıl ayırırım onuda bilemiyorum. nisan başında 5 tane leylak diktim tuttu gibiler. foruma girdikçe sizin gibi ağaç , bitki severlerin güzel paylaşımları ile kendimce uğraşıyorum bahçe ve evimdeki güzellerle...

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön