![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Almira, Balkonunu baştan sona gezdim kaktüs ve sukkulentlerin ne kadar güzel serpilmişler.Hepsi birbirinden güzeller.Sevgiyle büyüttüğün o kadar belli ki küçücük saksılarda nasıl da gelişmişler. Ben de bu kaktüs sukkulent sendromundan kurtulmak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Merhaba sevgili almira senin balkonunu yeni keşfettim çok güzeller sevgiyle büyüttüğün belli çiçeklerini heleki o şirin ördekler harika lisilerin çok güzel gelişmişler geçen seneden nasıl muhafaza ettin öğrenebilirmiyim bende kaybetmek istemiyorum kışı nasıl bir ortamda geçirdiler bilgilendirirsen sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Balkonumu ziyarete gelen Sayın Adnaser, Sayın Kamelyavadisi, Sayın Hberbul, Sevgili Fund@, Sayın Gürcan_ Keskin; Sevgili Esk Nisagül ziyaretinizden ve övgü dolu sözlerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çiçeklerimi gerçekten severek büyütüyorum. Öyle ki bazen kendimi kaybetip onları; güzellerim benim, ah canım sen ne güzel açmışsın, canım benim sözlerinden sonra kıskanarak bakan ve çatık kaşları ile anneeee! diyen kızlarımın sesleri ile irkilyorum. ![]() Çiçekerimin bir kısmı sevgili dostlardan. Onların benim için değeri bir başka. Zaman zaman gelişmeleri ile birlikte onlara yer vereceğim. Sevgili Esk Nisagül; Ördeklerimiz şu anda balkondalar ve bir hayli büyüdüler. ![]() ![]() Lale güller her sene tohumdan yetiştiği için ben aynı sezon çiçek açacak kadar büyütemiyorum. Haliyle bir sonraki sezona ancak çiçek görebiliyorum. Lalegüllerim saksıda ve balkondalar. Kışı balkonda geçirdiler. Yaşadığımız bölge iklimi nedeni ile bir sorun yaşamıyorum. Elbette ki arada kayıplar oluyor. Yaşayanlar bu güzelliği yaşamama yetiyor. Şu anda tomurcuktalar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Hepsi harika görünüyorlar. Özellikle dutlar ve kirazlar. Acaba komşuda pişer bize de düşer mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50; beğeniniz için teşekkürler. Dutların yoğun olma sebebi biz gelinceye kadar kimsenin toplamamış olması. ![]() Bu arada dut ağacının uç budaması yapılıp ikinci ürün beklenmeye başlandı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın Almira Kır çiçekleri harika.Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Doğa muhteşem renkleri ile mucizelerin bir göstergesi. Her bölgenin ,iklimin ve her rakımın bitkisi farklı. Ne özel toprak istiyorlar, ne su, ne de gübre. 900 rakımda gördüğünüz bir bitkiyi 1000 rakımda göremiyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah bayıldım kırçiçeklerine, sedumlar ve tohumdan yetiştirdiklerinize, ellerinize sağlık. sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın almira kır çiçekleri çalışmanız çok güzel üstelik bir çoğunun isminide biliyorsunuz. Doğaya merakınız belli oluyor, sedumlarınız çok güzel, Yıldız Sarmaşığı çok harika bir bitki şimdiden nerde bulabilirim diye düşünmeye başladım. Saygılar, selamlar efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Ya arkadaş! İşte ben böyleyim. En azından ''merhaba'' laştığım, sizin gibi arkadaşların sayfalarına bile taaaa, ne zaman uğruyorum baksanıza. Birazda klavyeyi ağır kullandığım ve yazmak zor geldiğinden. ![]() İnanın rengarenk bir sayfanız varmış. Sıkılmadan, keyifle baktım. Kaktüs ve sedumlara ilgi duymayan biri olmama rağmen, yinede sizin çiçeklenmiş bitkilerinizi hayranlıkla izledim. Hele ara ara yörenizin kır çiçeklerini fotoğraflamışsınız ya. Harika olmuş. Sonra sizin bir avantajınız var. Hem iç, hem dış mekan bitkilerini sergileyebiliyorsunuz. Böylesi, daha çok sayıda arkadaşımıza hitabediyor. Arada bir uğramaya gayret edeceğim. Bu sayfayı tuttum. ![]() Sağlık içinde keyfini sürün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Almiracım yine gözlerimize şenlik yaşattın, kır çiçekleri, kaktüs ve sedumların harika görünüyor. Kucak dolusu sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Sevgili Almiracığım bu gün senin sayfanı keşfettim Maşallah maşallah çok güzel çiçekleniz var. Aloe veranız çok güzel olmuş. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili almira'cığım, ben buna bayıldım. Sanki adaçayına benziyor gibi, bu bitkiyi nerede gördün, kaç rakımda? Tohum falan yokmuydu üzerinde? İlk yüklediğin kır çiçeklerinden mavi de çok güzel. Doğrusunu söylemek gerekirse tüm bitkilerin çok güzel, sen bu işe gönül verenlerdensin. Bendeki allissiumlar sendekiler kadar yoğun açmadılar biliyor musun ![]() Güle güle büyüyüp sahibesini çok mutlu etsin canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allisiumlar çok az tohum yaptı. Aynı saksıya tohumları attım. O da baharda merakla beklediklerimden. Tekrar teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Uzun zamandır sayfanızı ziyaret etmediğimi fark ettim neleri kaçırmışım neleri.Kır çiçekleri,dut,kiraz ve yetiştirdiğiniz tüm bitkiler harikalar.Elinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Ziyaretiniz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Almira atlas çiçeğin varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|