![]() |
|
![]() |
#425 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn almira ;hayranlıkla gezdim.Ellerinize sağlık. Ördekleriniz çok tatlı.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Almira,yine herşey dört dörtlük eline emeğine sağlık.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Alıntı:
Balkon,bahçe sayfanızda sıkılmadan zevkle dolaştım.Çiçekleriniz,ördekleriniz mükemmel. Yukarıdaki ifadeniz beni çok heyacanlandırdı.Öğreniminizi devam ettirmek istemeniz çok güzel bir karar. Benim ,bütün okulları dışarıdan bitiren lise öğretmeni meslektaşım vardı. Karar vermek başarmanın yarısıdır.Başarırsınız. Başarılar dilerim. Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili Almlra; Bu gün sizi ziyarete geldim ![]() ![]() erikler bir yandan, dutlar, çiçekler, maşallah o ne güzellik su sümbüller ben ilk defa görüyorum sonra huriye, nuriye, düriye , aliye ve nezihe bayıldım doğrusu. Hele banyo keyiflerine diğcek lafım yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın akçabardak siz huriye nuriye yumurtalar çiçeklere bayıldınız birde keçilerle oğlakları görseniz MAŞALLAHIN katmerlisini çekerdiniz selamlar sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kılıç, ben keçileri ve oğlakları göremedim ama gözümden kaçmış olabilir sanırım, varsa da onları da çok seviyorum. Ah keşke benimde büyük ve müstakil bir bahçem olsaydı da benim de keçilerim, ördeklerim, tavuklarım yumurtalarım olurdu. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
![]() Keçileri kendi başlığına eklemiştim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Almira; herşey çok güzel emeklerinize sağlık. Su sümbülleriniz, lisiler ve melek boruları harika. Sağlıcakla ve hoşçakalın ![]() Düzenleyen Sevgi : 25-02-2013 saat 06:52 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sevgili almira siz çifliği kurmuşsunuz inşallah dilediğiniz eve de kavuşursunuz ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
|
Allahııım, bakarmısınız şunların tatlılığına.Sevgili kılıç'ın dediği kadar da varmış gerçekten, bittim bittim ben bunları görünce ![]() Sevgili Almira güle güle büyüsünler, inşallah eviniz de olur, sanırım yanlarındaki kızınız çok tatlı maşallah. Kızınız benim için de sevsin minikleri.Sağlıkla kalın hoşça kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
Şu son fotoğraflar müthiş! Fotoğraf kalitesinden sözetmiyorum. O da güzel. Koyun, sığır, köpek fotoğraflarını heryerde sıkça görebiliyoruz. Ama keçi (özellikle oğlak) fotoğraflarına bayıldım valla. ![]() Huriye - Düriye ve ördekler gücenmesinler. ![]() ![]() Herşeyin küçüğü daha güzel ve sevimli oluyor. Sevgili kızınız da çok tatlı. Allah nazardan saklasın. Kendi gibi bahtıda güzel olsun. Bahçenizin nisbeten uzak olması çok önemli değil. Kızlarınız ayrı birer yuva kurduklarında, siz de emekli olmuş sayılırsınız. ![]() ![]() Tüm arzularınızın gerçekleşmesi dileğiyle, selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili almira bebişleriniz çok tatlı,merakımı bağışlayın serde yörüklük varmı.bende antalya yörüklerindenim sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Sn almira günaydın keçi ve ördekler super maşallah Mesajlarınız dolmuş galiba sn almira ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|