View Single Post
Eski 08-06-2012, 12:56   #133
almira
Ağaç Dostu

almira's Avatar

Giriş Tarihi: 24-02-2009
Balkonumu ziyarete gelen Sayın Adnaser, Sayın Kamelyavadisi, Sayın Hberbul, Sevgili Fund@, Sayın Gürcan_ Keskin; Sevgili Esk Nisagül ziyaretinizden ve övgü dolu sözlerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Çiçeklerimi gerçekten severek büyütüyorum. Öyle ki bazen kendimi kaybetip onları; güzellerim benim, ah canım sen ne güzel açmışsın, canım benim sözlerinden sonra kıskanarak bakan ve çatık kaşları ile anneeee! diyen kızlarımın sesleri ile irkilyorum.

Çiçekerimin bir kısmı sevgili dostlardan. Onların benim için değeri bir başka. Zaman zaman gelişmeleri ile birlikte onlara yer vereceğim.

Sevgili Esk Nisagül; Ördeklerimiz şu anda balkondalar ve bir hayli büyüdüler. Bu hafta sonu asıl mekanlarına; köydeki bahçemize gidecekler. Orada onlar için kafesli telden yapılmış küçük bir kümes planlıyoruz. Bahçenin sulama havuzu da onların hizmetinde olacak. Eh! yanlarına birkaç tür arkadaş ta planlarımıza dahil.

Lale güller her sene tohumdan yetiştiği için ben aynı sezon çiçek açacak kadar büyütemiyorum. Haliyle bir sonraki sezona ancak çiçek görebiliyorum. Lalegüllerim saksıda ve balkondalar. Kışı balkonda geçirdiler. Yaşadığımız bölge iklimi nedeni ile bir sorun yaşamıyorum. Elbette ki arada kayıplar oluyor. Yaşayanlar bu güzelliği yaşamama yetiyor. Şu anda tomurcuktalar.

almira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön