![]() |
|
![]() |
#604 |
Ağaç Dostu
|
Bu haberi önce sizlerle paylaşmak istedim. Sayfamı takip eden birçok arkadaş ÖSS sınavına girdiğimi biliyordu. Selçuk Üniversitesi Taşucu MYO Bahçe Tarımı bölümü öğrencisiyim artık. Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı uğurlu olsun Sevgili Almira... Bu başarını hayatın her adımında sürdürmen dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Alıntı:
Çok tebrik ederim. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Hayırlı olsun Sayın Almira.Başarılarınızın devamını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sn.Almira sizi çok tebrik ediyorum.Cesaretinize hayran kaldım gerçekten.Bu arada çiçekleriniz kaktüsleriniz çok güzeller sevgiyler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Tebrik ederim sevgili Almira, başarılarının devamını dileyerek, her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bitki sevgisi sınır tanımıyor. Beni bu yaşta yeniden okul sıralarına kadar sürükledi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Sevgili almira sizin adınıza çok sevindim.okumanın öğrenmenin yaşı yok bende bu yıl açıköğretim lisesine kaydoldum.dersler beynime girmiyor başaramıyacağım derken şimdi sizin kazandığınız bölümü duyunca,acaba bende başarabilecekmiyim diyorum.sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili Almira sizi ve güzel kızlarınızı tanıdığıma çok sevindim.. ![]() Bahçenizi, balkonunuzu baştan sona gezdim, hayran kaldım.. Çok uzun zamandır yazmamışsınız.. Umarım yeniden devam edersiniz.. En çok da bitki sevginizin peşinden gidip, üniversitede okumanıza hayran kaldım.. ![]() Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. Paylaştığınız bitkiler için çok teşekkürler.. Bu arada bazılarının isimlerini buldum.. Çok renkli ve bol çeşitli bir sayfanız var.. Lütfen devamını getirin.. Sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jakin; sizinle tanıştığım için bende çok mutluyum. Umarım en kısa sürede yeniden görüşürüz. Beğeniniz için de ayrıca teşekkür ederim. Haklısınız; uzun süredir forma giriş yapamadım. Malesef elde olmayan sebeplerden dolayı. İnşallah yeniden aktif olmaya uğraşacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. almira maşallah ürünleriniz bereketli olsun. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapmanız çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili almira fotoğraflarınıza bayıldım.. Ne kadar değişik türleriniz var.. Çok sağlıklı görünüyorlar maşallah.. Dutunuz tatlı olan türden mi? Kolay gelsin.. Bereketli olsun.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|