![]() |
|
|
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Su sümbülleri muhteşem olmuş kabına sığmıyor,elinize sağlık. Yanlış anlamayın sözüm sadece sümbülleri için değil hepsi ayrı ayrı güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2012
|
sevgili almira '' benimle balkonumu gezmek istermisiniz '' demişsin ne güzel bi teklif ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2012
|
biberlerine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili almiracım ellerine sağlık,lisiler harika su sümmülü coşmuş maşallah su sümmülünden istiyorum mümkünse. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Almiracığım Çiçeklerin süs biberlerin çok güzel. Su sümbüllerin ve lisilerin bayıldım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Su sümbülleri harika görünüyor,yeri dar görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Su sümbülleri çok güzel gelişmiş harika görünüyorlar. Tabi diğerleri de ayrı güzel ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bize yokmu şimdi su sümmülü. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerinizin hepside harika,lisi ve su sümbülünüz muhteşem.2. Sayfanızda çocukluğumun çiçeği olan Lavantin ( Santolina Chamaecyparissus)'e rastladım,Antalya parklarından hatırlarım onları,burdaki parklarda da var,bir kaç kere çelik aldıım ama tutturamadım.Özellikle yaprak kokusunu ve bodur boylu oluşunu çok seviyorum.Siz nasıl yetiştirdiniz sizden tiyo almak isterim.Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sümbülleriniz gerçekten harika oldu(tabi diğerlerinide ayırmak mümkün değil) bakımınız mükemmel elinize sağlık böyle giderse ekim kasım ayına kadar çiçeklenme devam edecek gibi ikinci çiçeklenme dediğiniz sanıyorum alttan gelen yeni yavruların çiçekleri . Düzenleyen adneser : 14-08-2012 saat 17:12 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan; teşekkür ederim arkadaşım. Su sümbülleri beni en çok mutlu eden çiçek oldu. Elimden gelse her gün yeni fotoğraflarını koyacağım. ![]() Sayın Adneser; Su dümbülleri gerçekten harika. Her gün 6-8 arası çiçek açıyor. Keşke çiçekleri daha uzun ömürlü olsaydı. Her sabah ilk işim onları ziyaret oluyor. Acabağa bu gün kaç tane açtı diye merak ediyorum. Sonra da poz poz fotoğraflarını çekiyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum,Şubatta tekrar deniyeyim,benim zamanlamam yanlış oldu sanırım.Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili almira, Bahçen, balkonun ve doğadan çektiğin fotoğraflarla çok keyfli bir gezinti yaptım. Ellerine sağlık canım. Özellikle lisilerin ben cesaretlendirdi. Yetiştirmeyi çok istediğim ancak saksıda yetiştirmenin çok verimli olmayacağını düşündüğüm bir türdü. Senin kadar başarılı olmam zor , biliyorum ama artık denemek istiyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn almira hepsi çok güzel maşallah ellerinize sağlık saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Almira'cığım bir çok bitkiyi çok kolay yetiştirebiliyorsun ellerine sağlık arkadaşım su sümbülüne bayıldım harika görünüyor gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Erikler nefis görünüyor,teras gezerken bahçeye mi indik.Bahçeniz de var sanırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Almiracığım maşallah maşallah nazar deymesin. Su sümbülün çok güzel. Bahçendeki meyveleriniz çok daha güzel. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANzst; çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl tüm çeşitleri tek tek fotoğraflayacağım inşallah. Herbirinin şekli, rengi ve aroması farklı. İçlerinde sadece kendime özel ayırdığım birkaç ağaç var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|