![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Haha yalnız değilmişim diye sevineyim mi durumumuzun vahimliğine üzüleyim mi bilemedim. Sardunya çelikleme mevsimi bitmeden Kırklareli'nin göbeği meydana dikilmiş sardunyalardan çelik çaldım güpegündüz. Gören kesin deli bu kadın demiştir. Eşim zaten kızsa kızamıyor artık o durumda. Bahanem de hazır zaten belediye onları kökleyip atıyor. Ama cidden bazı yerlerdekileri öyle yaptılar, yazık değil mi? Hem ben köklemedim dal aldım :P Ayrıca pazardan aldığım sardunyaları eskilerin dibine dikiyorum ki saksılar çoğalıp eşimin gözüne batmasınlar diye :P Ahh ah iflah olmayız... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
bu alışkanlık sanırım bütün çiçek severlerde var.iki günlük ziyarete gittiğim yerden bir koli fideyle geldim. herkes kışlık getirir ben ise çiçek fidesi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili berçin hanım, bitkileriniz, terasınız, özellikle dolup taşan ecveria saksınız ve küpelileriniz yıkıyor yine ortalığı. Kırk bin kere maşallah.. ![]() Not: Zarif hediyeniz küpelimi kaybettim çok üzgünüm.. Unlu bit musallat oldu kurtaramadım, dibe yakın budayıp geldim gittim kontrol ettim ama kurudu gitti gözümün önünde.. çok üzgünüm çok.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
![]() Canın sağolsun, önümüz bahar Allah nasip ederse yeni çelikler gönderirim tekrar denersin. Unlu bit, tırtıl, kırmızı örümcek bu yıl genel bir sıkıntıydı galiba, küpelerde yok ama dört beş çeşit karantinada... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Alıntı:
.Belediyeler konusunda ki gözlemine katılıyorum, sezon bitince söküp atıyorlar. Tamamen milli gelir israfı, anlaştıkları seranın işine yarıyor, zaten anlaşılan sera da belediyenin iyi tanıdığıdır!!! Sana şu konuda da katılıyorum, bizler kesinlikle iflah olmaz bağımlılarız... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| teras bahçeciliği |
|
|