![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
İki güzel yasemin yeni yeni açıyorlar, ama bu mis kokulu güzellere izin vermiyor Karadeniz'in sert rüzgarı,'' Karadeniz'in rüzgarı bahane bu arada ''saksı değil toprak anaya bağlanıp,köklerini özgürce salmak istiyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
küpelilerin Maşallahları var daha ne olsun SN. Berçin ![]() yaseminde bi harika. bol çiçekli günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Maşallah hepsi birbirinden çok güzel nasıl bitkilerinize böyle güzellik katıyorsunuz merak ettim şimdi.Küpeler fovorim ama sukulentleri de çok severim.Sizinkiler saksıları doldurmuşlar çok güzeller emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
Dün gece resim yüklemem kızların konserden eve dönmesiyle son bulmuştu.Bir kaç resimle devam devam edeyim.... Madagaskar yasemini unlu bite teslim olmuş bütün yapraklarını kaybetmişti, ben öldüğünü düşünürken baharda tekrar filizlendiğini görünce havalara uçmuştum. Tek tomurcuğunu da ilk gördüğümde yine aynı duygularla bu kez uzaya varmıştım ![]() Düzenleyen berçin : 26-09-2013 saat 23:28 Neden: harf eksikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıldan rozet, kadife ve cam güzelleri... Yılın son tomurcuğu kaynana topuzu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz üzüm olduğunu düşündüğüm asma siyah üzüm çıktı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Bunları atlamışım; ayıp olmasın değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sakdağ, özlediğin küçük canavar karşında, horoz olma yolunda hızla ilerliyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buğulu üzümler midelere indi ve çok beğenildi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
|
Çok tatlı olmuş, çok büyümüş Çüçü. ![]() 2. fotoğraf her şeyi anlatıyor Berçin hanım. Zeus'un bakışları, Çüçü'nün onun hakkında düşünceleri.... ''Biraz daha büyüyeyim de göreceksin gününü'' der gibi Zeus'a. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili berçin; o ne öyle maşallah cücüyü görünce çok şaşırdım ve hemen eski fotoğrafını aradım 395 nolu mesajdaki cücü ile bu cücü arasında ne kadar fark var. ![]() ![]() Bu arada üzümler de harika görünüyor, afiyet olsun. Ellerine, yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Her zaman olduğu gibi, samimi, içten sözlerin ve dikkatli takibin için teşekkür eder, saygı ve selamlarımı sunarım... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
|
berçin hanım, ben bayıldım bu ikiliye.. hele o çüçü yokmuuu yukardan yukardan bakış bi muhteşem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Berçin Hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık. küpelileriniz herşeye rağmen muhteşem görünüyor. diğer güzellikleri de katarsak insan balkonunuzu terk etmek istemiyor vallahi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
berçin hanım, benim buz çiçeğimide salyangozlar katletti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaç Dostu
|
Liliumların yerni alan sukulentler; Liliumlar gelecek yıla kadar veda edip yerlerini vekaleten sukulentlere bıraktılar. Vekalet emin ellerde şimdilik, üç ve dördüncü resimde Çüçünün dağıttığı toprağı ve kuruttuğu saksıdan ne demek istediğim anlaşılıyordur. Hafta sonuna kadar sabredeceğim bakalım.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Aynı markaj değil ama gece ayrı güzel, gündüz ayrı güzeller...Yeni çeşitler edinebilirsem doğru ve bilinçli aranjmanlar yapmaya çalışacağım bundan sonra... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
bu ne güzellik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
|
İsimlerini bilmiyorum bu iki sukulent arkadaşın adını, yapı marketin bitki reyonunda ölmek üzereydiler...İlk resimdeki tedaviye olumlu cevap vermeye başlamışken Çüçü tepesini kopardı, kopan kısımı aynı saksıya iliştiriverdim...Diğer tüylü arkadaş ta nasibini aldı Çüçü'den ama aldığım gün hali daha kötüydü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sukkulentlerin göz kamaştırıyor sabah sabah gözlerimi alamadım sanada onlarada maşallah. Çüçü için üzülm++e emin ol orda yeni arkadaşlıklar kuracak ve çok mutlu olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Berçin ablacım hepsine kocaman bir maşallah diyorum ![]() ![]() ![]() Yaseminleri çok severim ablacım benim yerime de kokla onları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beş çeşit yaseminin avantajını yaşıyorum, sırada arap yasemini var. Çocuğum, Çüçü'nün yanına bir tavuk gelirse düşünemiyorum daha fazlasını, bende terastan atlarım galiba ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() Tek yapraktan çoğalmalarını bende seviyorum bikaç başarılı denemem oldu ![]() ![]() Tavuk gelirse sen başka yere taşınmak zorunda kalabilirsin zaten abla aksi takdirde terastaki görüntü psikolojini bozabilir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Merhabalar berçin hanım terasınızı zevkle keyifle dolaştım karadenizin havasıyla suyuyla çok şanslısınız ben küpelimi balkonda 1 gün bıraktım haşlandı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
teras bahçeciliği |
|
|