agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7776Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-08-2013, 22:32   #451
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
İki güzel yasemin yeni yeni açıyorlar, ama bu mis kokulu güzellere izin vermiyor Karadeniz'in sert rüzgarı,'' Karadeniz'in rüzgarı bahane bu arada ''saksı değil toprak anaya bağlanıp,köklerini özgürce salmak istiyorlar.

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-08-2013, 22:33   #452
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
küpelilerin Maşallahları var daha ne olsun SN. Berçin
yaseminde bi harika. bol çiçekli günler.

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-08-2013, 22:50   #453
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Maşallah hepsi birbirinden çok güzel nasıl bitkilerinize böyle güzellik katıyorsunuz merak ettim şimdi.Küpeler fovorim ama sukulentleri de çok severim.Sizinkiler saksıları doldurmuşlar çok güzeller emeğinize sağlık.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-08-2013, 18:05   #454
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
küpelilerin Maşallahları var daha ne olsun SN. Berçin
yaseminde bi harika. bol çiçekli günler.
Teşekkür ederim sevgili hira, ama kayıplar çok üzüyor neticede. Gözünün içine bakıyorsun, ev yapımı ilaç elinde koşturuyorsun, gölge yapıyorsun ve sonuç yine kayıp...

Sevgiler...

eceyıldız beğendi.
Eski 23-08-2013, 18:15   #455
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
Maşallah hepsi birbirinden çok güzel nasıl bitkilerinize böyle güzellik katıyorsunuz merak ettim şimdi.Küpeler fovorim ama sukulentleri de çok severim.Sizinkiler saksıları doldurmuşlar çok güzeller emeğinize sağlık.
Sevgi ve emeğin karşılı hep güzelliktir sevgili sumeyra, arada fireler verilse de... Sukulentler gerçekten de çok güzel ve bitkiler, son yağmurlarda bir türü maalesef kök çürümesinde kaybettim... Güzel sözlerin için teşekkür ederim...

eceyıldız beğendi.
Eski 23-08-2013, 18:29   #456
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Dün gece resim yüklemem kızların konserden eve dönmesiyle son bulmuştu.Bir kaç resimle devam devam edeyim....

Madagaskar yasemini unlu bite teslim olmuş bütün yapraklarını kaybetmişti, ben öldüğünü düşünürken baharda tekrar filizlendiğini görünce havalara uçmuştum. Tek tomurcuğunu da ilk gördüğümde yine aynı duygularla bu kez uzaya varmıştım ve açtı...

Eklenen Resimler

Düzenleyen berçin : 26-09-2013 saat 23:28 Neden: harf eksikliği
Eski 23-08-2013, 18:35   #457
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Geçen yıldan rozet, kadife ve cam güzelleri... Yılın son tomurcuğu kaynana topuzu...

Eklenen Resimler

Eski 23-08-2013, 18:42   #458
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Beyaz üzüm olduğunu düşündüğüm asma siyah üzüm çıktı Terasta bağ bozumu bu kadar oluyor. Bir asma daha var ama alçakta olduğu için bizim küçük canavar çüçü, var olan iki salkımı afiyete yemiş geriye içi boş kabukları kalmış ...

Eklenen Resimler

Eski 23-08-2013, 18:45   #459
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Çüçü'yü özledik Berçin hanım, onu da gösterin bize...

Buğulu siyah üzümler çok iştah açıcı görünüyor...

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-08-2013, 18:52   #460
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Bunları atlamışım; ayıp olmasın değil mi? Sundavillalar saksılar değişince daha güzel açmaya başladı sanki...Çilekler ikişer üçer vermeye devam ediyor, sanırım kışa kadar böyle devam edecek...

Eklenen Resimler

Eski 23-08-2013, 20:02   #461
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Sevgili sakdağ, özlediğin küçük canavar karşında, horoz olma yolunda hızla ilerliyor. Böyle küçük olduğuna bakma ciddi zararlar verdi terasa Maksadı yemek karnını doyurma meselesi de değil keyif için yapıyor. Yolup gagalayıp bırakıyor, biraz önce resmini çekmek için yukarı çıktığımda, terasın çöplerini koyduğum poşeti dağıttığını gördüm,ne hissettiğimi eminim tahmin edersin. Milli felaket, söylemek anlamsız yaptıklarını görmen lazım. Göndermeye kıyamadım ama Çüçü gözümün yaşına bakmadan bana kıyıyor. Son zamanlarda ben Çüçü'ye söylendikçe Zeus'un dostane yaklaşımı da değişti maalesef, artık onları baş başa bırakamıyorum. Zeus ciddi anlamda düşmanlık gütmeye başladı, mesela bugün yakaladı kanadına basıp boynunu ısırmaya çalıştı...Zeus cephesi de böyle işte sevgili sakdağ...)

Buğulu üzümler midelere indi ve çok beğenildi. İnşallah gelecek yıl verim artar da önce iç pazar sonra dış pazarda yerini alır. Sevgiler.

Eklenen Resimler

Eski 23-08-2013, 20:14   #462
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Galeri: 6
Çok tatlı olmuş, çok büyümüş Çüçü.

2. fotoğraf her şeyi anlatıyor Berçin hanım. Zeus'un bakışları, Çüçü'nün onun hakkında düşünceleri.... ''Biraz daha büyüyeyim de göreceksin gününü'' der gibi Zeus'a.

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-08-2013, 23:46   #463
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili berçin; o ne öyle maşallah cücüyü görünce çok şaşırdım ve hemen eski fotoğrafını aradım 395 nolu mesajdaki cücü ile bu cücü arasında ne kadar fark var. Hay Allah ne kadar büyümüş, gelişmiş ve genç, yakışıklı bir delikanlı olmuş valla. Ve evet yine 395 nolu mesajdaki cücü ve Zeus bakış görüntüleri de çok değişmiş. Evet evet ben hep diyorum bu teras harika. Bu terasta yok yok. Maşallah.
Bu arada üzümler de harika görünüyor, afiyet olsun. Ellerine, yüreğine sağlık.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-08-2013, 01:10   #464
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili berçin; o ne öyle maşallah cücüyü görünce çok şaşırdım ve hemen eski fotoğrafını aradım 395 nolu mesajdaki cücü ile bu cücü arasında ne kadar fark var. Hay Allah ne kadar büyümüş, gelişmiş ve genç, yakışıklı bir delikanlı olmuş valla. Ve evet yine 395 nolu mesajdaki cücü ve Zeus bakış görüntüleri de çok değişmiş. Evet evet ben hep diyorum bu teras harika. Bu terasta yok yok. Maşallah.
Bu arada üzümler de harika görünüyor, afiyet olsun. Ellerine, yüreğine sağlık.
Büyüdü büyümesine de, büyüdükçe derdi de arttı canım Yeni Gine. Eşelemediği saksı kalmadı neredeyse, kıyamıyorum göndermeye çok alıştım. Dalga geçiyorlar benimle ''Zeus'a tasmayı tak, Çüçü'yü de omzuna al çık İstiklal caddesine, kim tutar seni'' diye gaza getirseler de, yemez ben. Çüçü ne olursa olsun gitmek zorunda, malum sonbahar kış kapıda ve terasta kışı geçirecek olanağı yok. Verdiği bunca zarara rağmen çok seviyorum, nasıl veda edeceğim bilmiyorum.

Her zaman olduğu gibi, samimi, içten sözlerin ve dikkatli takibin için teşekkür eder, saygı ve selamlarımı sunarım...

Eski 24-08-2013, 01:27   #465
Ağaç Dostu

hira's Avatar

berçin hanım, ben bayıldım bu ikiliye..

hele o çüçü yokmuuu
yukardan yukardan bakış bi muhteşem 'buz çiçeğimi çüçü katletti' demiştiniz ama ne yalan söyleyeyim merak edip araştırmadım nedir diye pek tatlı bi yaratıkmış meğer

Eski 24-08-2013, 08:29   #466
Ağaç Dostu

eceyıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2013
Berçin Hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık. küpelileriniz herşeye rağmen muhteşem görünüyor. diğer güzellikleri de katarsak insan balkonunuzu terk etmek istemiyor vallahi.

YeniGine ve loveforlife beğendi.
eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-08-2013, 23:31   #467
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
berçin hanım, ben bayıldım bu ikiliye..

hele o çüçü yokmuuu
yukardan yukardan bakış bi muhteşem 'buz çiçeğimi çüçü katletti' demiştiniz ama ne yalan söyleyeyim merak edip araştırmadım nedir diye pek tatlı bi yaratıkmış meğer
Buz çiçeği yayılıcı bir bitki, eminim ki birçok park ve bahçe düzenlemelerin de görmüşsündür. Eve yakın parktan istediğim kadar çelik alabirim Mesele terastaki buz çiçeği, yetişmiş serpilmiş, güneşi görünce açılmış. sonra Çüçü yemiş...Çüçü gitmeli en kısa zamanda kıyabilirsem tabii... bütün aile belli etmeseler de benim gibi bağlandılar...

YeniGine ve loveforlife beğendi.
Eski 25-08-2013, 23:44   #468
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
Berçin Hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık. küpelileriniz herşeye rağmen muhteşem görünüyor. diğer güzellikleri de katarsak insan balkonunuzu terk etmek istemiyor vallahi.
Sevgili eceyıldız,''Başımın üstünde yerin var.'' der atalarımız. Şikayetçi değilim ziyaretten, terasa çadır bile kurabilirsin...

Eski 26-08-2013, 00:01   #469
Ağaç Dostu

hira's Avatar

berçin hanım, benim buz çiçeğimide salyangozlar katletti çüçü'yü bu tarafa gönderin diyeceğim ama yol fazla, baygınlık geçirir mazallah ama çok şeker..

YeniGine beğendi.
Eski 26-08-2013, 22:05   #470
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
berçin hanım, benim buz çiçeğimide salyangozlar katletti çüçü'yü bu tarafa gönderin diyeceğim ama yol fazla, baygınlık geçirir mazallah ama çok şeker..
Akşam kardeşimle konuştum, kayın pederinin köy evine gönderiyorum. Bugün net bir duruşla kararımı verdim, ağlattı beni beyaz sundavillanın bütün tomurcuklarını gagalayıp yolmuş. Biliyorum çok şeker terasta omuzumda geziyor, Zeus kovalayınca ayaklarımın dibinde alıyor soluğu kurtar beni dercesine...

Eski 27-08-2013, 00:04   #471
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Liliumların yerni alan sukulentler; Liliumlar gelecek yıla kadar veda edip yerlerini vekaleten sukulentlere bıraktılar. Vekalet emin ellerde şimdilik, üç ve dördüncü resimde Çüçünün dağıttığı toprağı ve kuruttuğu saksıdan ne demek istediğim anlaşılıyordur. Hafta sonuna kadar sabredeceğim bakalım....

Eklenen Resimler

Asia, aheste, sonkez ve 15 kişi beğendi.
Eski 27-08-2013, 00:29   #472
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Aynı markaj değil ama gece ayrı güzel, gündüz ayrı güzeller...Yeni çeşitler edinebilirsem doğru ve bilinçli aranjmanlar yapmaya çalışacağım bundan sonra...

Eklenen Resimler

Asia, aheste, sonkez ve 12 kişi beğendi.
Eski 27-08-2013, 00:36   #473
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-08-2013
bu ne güzellik

berçin beğendi.
helin-123 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-08-2013, 00:55   #474
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

İsimlerini bilmiyorum bu iki sukulent arkadaşın adını, yapı marketin bitki reyonunda ölmek üzereydiler...İlk resimdeki tedaviye olumlu cevap vermeye başlamışken Çüçü tepesini kopardı, kopan kısımı aynı saksıya iliştiriverdim...Diğer tüylü arkadaş ta nasibini aldı Çüçü'den ama aldığım gün hali daha kötüydü...

Eklenen Resimler

Eski 27-08-2013, 07:11   #475
Ağaç Dostu

eceyıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2013
Sukkulentlerin göz kamaştırıyor sabah sabah gözlerimi alamadım sanada onlarada maşallah. Çüçü için üzülm++e emin ol orda yeni arkadaşlıklar kuracak ve çok mutlu olacaktır.

berçin beğendi.
eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-08-2013, 08:58   #476
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Berçin ablacım hepsine kocaman bir maşallah diyorum 422. ve 424. mesajlarındaki son sukulentlere bayıldım. Aslında sukulentler pek hoşuma gitmez ama echeveria gibi gösterişli olanlarını çok seviyorum Küpelilere yorum bile yapmaya gerek yok zaten Allah nazarlardan saklasın

Yaseminleri çok severim ablacım benim yerime de kokla onları Çüçüyle Zeus negüzel poz vermişler öyle Çüçü çok güzel bir ligorin horoz olucak sanırım bir de yanına ligorin tavuk aldın mı hergün yumurta alırsın berçin abla ama terasının halini düşünemiyorum ozaman

berçin beğendi.
bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-08-2013, 23:42   #477
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız Mesajı Göster
Sukkulentlerin göz kamaştırıyor sabah sabah gözlerimi alamadım sanada onlarada maşallah. Çüçü için üzülm++e emin ol orda yeni arkadaşlıklar kuracak ve çok mutlu olacaktır.
Zaten sıkıntıdan yaptı herşeyi, güvercinlerle arkadaşlık bir yere kadar.)) Bende daha mutlu olacağına inanıyorum...

loveforlife beğendi.
Eski 28-08-2013, 00:05   #478
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Berçin ablacım hepsine kocaman bir maşallah diyorum 422. ve 424. mesajlarındaki son sukulentlere bayıldım. Aslında sukulentler pek hoşuma gitmez ama echeveria gibi gösterişli olanlarını çok seviyorum Küpelilere yorum bile yapmaya gerek yok zaten Allah nazarlardan saklasın

Yaseminleri çok severim ablacım benim yerime de kokla onları Çüçüyle Zeus negüzel poz vermişler öyle Çüçü çok güzel bir ligorin horoz olucak sanırım bir de yanına ligorin tavuk aldın mı hergün yumurta alırsın berçin abla ama terasının halini düşünemiyorum ozaman
Sağol tömürceğim, sukulent dünyasına bir göz atarsan fikrin değişebilir. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, annem sevmez mesela ama geçen gün gördü benim kızları ve tek yapraktan nasıl çoğaldıklarını dimağı tutuldu.''Bana hangileri vereceksin'' demeye başladı...

Beş çeşit yaseminin avantajını yaşıyorum, sırada arap yasemini var.

Çocuğum, Çüçü'nün yanına bir tavuk gelirse düşünemiyorum daha fazlasını, bende terastan atlarım galiba

Eski 28-08-2013, 00:17   #479
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Sağol tömürceğim, sukulent dünyasına bir göz atarsan fikrin değişebilir. Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, annem sevmez mesela ama geçen gün gördü benim kızları ve tek yapraktan nasıl çoğaldıklarını dimağı tutuldu.''Bana hangileri vereceksin'' demeye başladı...

Beş çeşit yaseminin avantajını yaşıyorum, sırada arap yasemini var.

Çocuğum, Çüçü'nün yanına bir tavuk gelirse düşünemiyorum daha fazlasını, bende terastan atlarım galiba
Sukulent dünyasına şöyle bir göz gezdirdim berçin ablacım ama dediğim gibi echeveria gibi gösterişli türleri beğeniyorum ben, sedum palmeriler falan çok hoş

Tek yapraktan çoğalmalarını bende seviyorum bikaç başarılı denemem oldu Tek çeşit yaseminim var 2 tane çiçek açtı ama nasıl mutlu oldum ablacım anlatamam kokusuna hastayım ben yaseminlerin

Tavuk gelirse sen başka yere taşınmak zorunda kalabilirsin zaten abla aksi takdirde terastaki görüntü psikolojini bozabilir

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2013, 09:58   #480
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-06-2011
Merhabalar berçin hanım terasınızı zevkle keyifle dolaştım karadenizin havasıyla suyuyla çok şanslısınız ben küpelimi balkonda 1 gün bıraktım haşlandı

nılgun_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
teras bahçeciliği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025