Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili berçin cücü gitti yani  . Ben de tam sevgili tömürcek gibi düşünüyor idim yanına bir de cici tavuk. Ne kadar güzel olurdu. Neyse yeni yerinde alsınlar artık yanına bir tavuk ve yeni yerini sevsin inşallah. Evet terasta temizlik ve yeni düzenleme fotoğraflarını merakla bekliyorum, şimdiden kolay gelsin.
|
Gitti YeniGine'm, gitti gitmesine de gelen haberlere göre gittiği kümesin horozundan dayak yemiş, besbelli horoz çüçü'yü gelecek için tehdit gördü.

Ama başka yere almışlar çüçü'yü büyüyene kadar. Artık diğer horozu ne zaman mağlup eder, o zaman alır tavuğunu...

Hayatımda ilk defa küçük bir canlının ne kadar tahripkar olalbileceğini gördüm, sebzelerden hiç bir şey anlamadım bu sene, gagaladığı çiçekler hala toparlayamadı

.
Biraz terası toparladım ama hemen ertesi gün çıkan yağmur fırtına dağıttı bu seferde her şeyi, hatta sarı açmış sarı begonvili kökünden kırmış rüzgar, tek tesellim dibinden verdiği sürgün. Bu gün biraz çalışayım istedim, vakit ancak kaynana topuzu kaktüslerin saksı değişimini yapabildim, ellerim hala acıdan zonkluyor. Akşam yemeği filan hayda, yeniden yağmur

, son isteğini inşallah en kısa zamanda yerine getireceğim sevgili YeniGine. Sevgiler...