View Single Post
Eski 27-09-2013, 23:40   #494
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili berçin geçmiş olsun. ) Anlattıkların az biraz hepimizin başına geliyor. Ne yapalım seviyoruz ille bu da olsun, bundan da olsun diyoruz doymuyoruz çünkü. Ben de ille gittiğim bir yerde hemen sigaramı yakar çiçekleri gezmeye başlarım. Bu yaz başı gittiğim askeriyenin bahçesinde aman Allah'ım bunlar da ne böyle hazine hazine bütün lale soğanları toprağın üzerinde sökmüşler hepsini. Gidiyorum geliyorum gözüm hep onlarda ama bulundukları yer askeriye tabi nasıl alabilirsin? Çok zor. Ama işte yine duramıyoruz diyorum ya birkaç tane kenardan köşeden alıverdim, sonra baktım olmayacak askerlerden birisine sordum dedi subayım bilir nerede subayın şurada hemen gittim alabilir miyim diye sordum. Tabi buyrun alın demez mi tabi ben hemen yerlerde eh işte toplayabildiğim kadar topladım.
Geçen günde gittiğim belediye tesislerinden ne tür begonya idi bilmiyorum bir tane alıverdim etraf güvenlik kaynıyor korkuma başka alamadım oradan çıkınca da pişman oldum birkaç tane daha almadığıma. Fakat aldığımın dalı kırılmış suya koydum köklenir mi ki acaba?

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön