![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
şimdide diğer bir kaç bitkim. ateş dikenim, aslanağzı, alisyum, verbanalarım, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
bir kaç resim daha yükleyeyim havalar iyice ısınınca bırde boya işlerim olacak ev ve teras artı yogurt kaplarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sayın Serkan, E daha ne olsun. Yaşadıgımız soguk ve güneşsiz günlere rağmen son derece başarılısınız. Az kaldı sıcak güneşli günler yakında. Kimbilir ne güzellikler göreceğiz sayenizde. Ellerinize ve emeğine sağlık, her birine ayrı ayrı maşallah. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim saolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Herkese hayırlı günler. Bir kaç bitki resmi eklemek istiyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili Serkan , sizin terasınıza mutlaka uğramadan çıkmıyorum.Mutlaka bir yenilik ,güzellik görüyorum maşallah.Kış ortasında dahi terasınız süper. Sebze reyonundaki ![]() Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Terasım için söyledikleriniz beni çok mutlu etti sevgiyle kalın. Sn. nardane |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Maşallah, bütün çiçekleriniz, sebzeleriniz çok güzel. 395. mesajdaki maydanoz gibi yaprağı olan şey kasımpatınız mı? Hepsi ayrı ayrı güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
öncelikle çok teşekkür ederim. 395 deki kasımpatı. Onu eminönü çiçek pazarında çöpe attıklarını gördüm. Kıyamadım aldım. Oda beni utandırmadı o kadar karın altında kaldı, fakat yeşeriyo renk konusunda bilgim yok. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
![]() Herkese hayırlı akşamlar. Bauhaustan ekinezya karışık renkli, iki adet clematis ve şakayık alındı yerlerine ekim yapıldı. Clamatisler saksılarında onlar bekliyolar. Sardunyalarım iyi durumda. Fırça çalımsa sanırım çıldırdı kış boyunca açtı halada açmaya devam ediyo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim terasımın kapalı bölümünde bu bitkilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Maaşallah Maaşallah , Güzellikler içerisindesiniz . Ben agırlıklı sebze düşünüyorum roka ,sogan , marul ama sizi de takipteyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Bende çiçek ve sebzeler bir arada ve ****** ağaçlarımda var. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Serkan bey latin çiçekleriniz ne güzel olmuş.Bol çiçek görürsünüz inşaallah.Ben geçen sene başarısız olmuştum,bu yıl yine denedim ama tohumlardan çıt yok.Ekeli 1 ay oldu nerdeyse,tohumlarda vilmorin marka,toprağı hep nemli tutuyorum,sorun nedir bilemedim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yıl ikinci fırça çalımı kaybettim. İlkini kışın kapalı ortama almıştım, o gitti. İkincisini, satıcının soğuğa dayanıklı olduğunu söylemesi üzerine bahçeye dikmiştim. O da bu yıl ağır geçen kış şartlarına dayanamadı, yaprakları sararmış, gövdesi ikiye ayrılmış odun haline gelmiş. Şimdi benim merak ettiğim, sizde ki nasıl böyle sağlıklı kalabildi? Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2012
|
maşallah bitkilerinizin hepsi çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Kaybettik
|
Terasınız yine konuşuyor sevgili serkan_istanbul ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Bu arada zıpçıktılarım çok iyi durumdalar onlar balkonumda gözüm gibi bakıyorum yavruladılar. sizede kolaylıklar diliyorum. Allaha emanet olun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. ziyaretinizden dolayı, sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler. Ben geçensene yetişen latinlerin tohumlarından ektim. Özel bir uygulama yapmadım. Terasta kapalı alanda ama ısıtma falan yok. İhtiyaçları oldukça suluyorum elle kontrol. Ben olsam çoktan kenarından bakardım tohumlarıma. sevgiler birde çok güneş alan yere koymayacağım sabah güneşi yeter ve bol aydınlık geçen sene çok güneş alan latinlerim kötü oldu. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-07-2011
|
teras
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe toprağı dediğim normal bir bahçe ve tarladan aldığım toprak. Bunlara hazır çiçek toprakları ve yaprak çürüntüleri, hayvan gübresi karıştırdım. Kompoze gübreyi karıştırmadım. onu bitkileri diktiğimde veriyorum tuttuklarını anlayınca ******. Benim terasımda 5. katın üstünde. Kenar kısımları 5 sıra tuğladan yapılmış duvar. Saksılarımı duvarların yakınlarına yerleştiriyorum. Kompoze gübreyi çiçek pazarından alıyorum. Yaz aylarında baya sıcak oluyo. Sulamayı akşam yapıyorum hergün. Gerektiğinde sabahlarıda az sulama yapıyorum erkenden. Domates ve biberlerim gayet güzel gelişiyo ve bayada ürün alıyorum sanki bahçe. İnşallah sizde bol bol ürün alırsınız. Hersene kışa girerken roka marul türlerini ekiyorum. ve yeşil soğan. Yaz başı mayıs ayında 3 mayısta biber domatesler ekiliyo ve diğer sebzelerim. topraklarımı her sene alt üst etmeyide unutmuyorum her seferinde toprağa yaprak çürüntüsü, hatta fındık kabuklarını karıştırıyorum fındık kabuklarını çok karıştırmayın. Umarım faylalı olmuşumdur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Sayın süleymanizmir özelinize mesaj olarak yazdım. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-07-2011
|
çok teşekkür ederim.İnşallah benim terastakiler olunca resimlerim.İyi çalışmalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
serkan bey terası olanları yakından takip ediyorum.ben de iki terası olan bir eve taşındım çok hevesliyim bu konuda sizlerin yardımıyla inşallah güzel çiçek ve sebzeler yetiştirebilirim. biber ve domates gibi sebzeler acaba çok güneşmi severler yoksa sabah güneşi yeterli olur mu . terasın biri tam gün güneş altında diğerinin sadece yarısı sabah güneşini alıyor.hangi terasta ne yetiştirebilirim bilmiyorum.bizimle bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum serkan_istanbul. Terasına bu kadar güzel bakan bir insanın o minik soğanları ihmal etmeyeceğini biliyordum zaten, kuşkum yoktu ![]() Güzel duanız için teşekkür ediyorum aynı dileğim sizin için de olsun. Selamlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Hava bugün çok güzeldi, boş durmadım. Saksı topraklarını alt üst ettim. H azırladığım bitki artıklarını karıstırdım. Bazı çiçeklerimi yerlerine koydum. Balkonda yazı geçiren bitkilerimi de dışarı çıkarttım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Bahar kendini iyice hissettirdi bugün, ben de birkaç saksı değişimi yapıp, çiçeklerimi ortaya çıkardım. Ama inşallah havalar kötüleşmez de bitkilerimize birşey olmaz. Gerçi mart ayının sağı solu belli olmaz ama... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|