View Single Post
Eski 16-03-2012, 12:29   #414
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Bahçe toprağı dediğim normal bir bahçe ve tarladan aldığım toprak. Bunlara hazır çiçek toprakları ve yaprak çürüntüleri, hayvan gübresi karıştırdım. Kompoze gübreyi karıştırmadım. onu bitkileri diktiğimde veriyorum tuttuklarını anlayınca ******. Benim terasımda 5. katın üstünde. Kenar kısımları 5 sıra tuğladan yapılmış duvar. Saksılarımı duvarların yakınlarına yerleştiriyorum. Kompoze gübreyi çiçek pazarından alıyorum. Yaz aylarında baya sıcak oluyo. Sulamayı akşam yapıyorum hergün. Gerektiğinde sabahlarıda az sulama yapıyorum erkenden. Domates ve biberlerim gayet güzel gelişiyo ve bayada ürün alıyorum sanki bahçe. İnşallah sizde bol bol ürün alırsınız. Hersene kışa girerken roka marul türlerini ekiyorum. ve yeşil soğan. Yaz başı mayıs ayında 3 mayısta biber domatesler ekiliyo ve diğer sebzelerim. topraklarımı her sene alt üst etmeyide unutmuyorum her seferinde toprağa yaprak çürüntüsü, hatta fındık kabuklarını karıştırıyorum fındık kabuklarını çok karıştırmayın. Umarım faylalı olmuşumdur

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön