![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sayın serkan_istanbul bitkileriniz, çiçekleiniz, sebzeleriniz herşey bir harika ne kadar çok bitkiniz var, hepsiyle ilgilenmek bi hayli zaman alıyor olmalı. ayrıca kaktüslerinizde harika bence kaktüsler bölümünde sergilenmeyi hakediyorlar. elinize ve emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Yine herşey çok güzel maşallah.Sizin gibi bende terasımda bodur meyva ağaçları yetiştirmek istiyorum. Araştırmaya başladım ama, nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Size zahmet olmazsa tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşabilirmisiniz. Saygı ve selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende aman aman bilgili deilim. İlk yetiştirdiğim nar ağacım 25 falan yaşında oldu. diğer meyve ağaçlarıma gelince şeftalilerimi ben çekirdekten yetiştirdim 3 yaşında meyve berdi. Şeftalide aşı falkan gerekmiyo hangi meyveden ektiyseniz o şekilde meyve veriyo ben bir büyük birde küçük meyden ektim ikiside gayet sağlıklı 15 kadar en az meyve alıyorum. Toprak tarla topragı ve hazır toprak karıştırdım. kompoze gübre ve çiftlik gübresi kullanıyorum. Her sene düzenli budamalarını yapıyorum. Bunların haricinde elma bozur pink layd o daha çok genç bu sene çok az elmam oldu. kivim 1 yaşında meyve almadım ama sağlıklı vallkahi bana kalırsa kısaca öle çokta ilgi beklemiyolar gübre budama arada saksısını kazıyorum diplerini o kadar ben seviyorum onlarda bana sevgilerini meyve ve çiçekleriyle sunuyolar. saksılara gelince 10 15 litre sualan bidonlardan **** o boyutlardaki çöp bidonlarından kesip ektim. ben otorite deilim yanlışlarım olabilir lakin ağaçlarım sağlıklı. Site içinde daha bilgili arkadaşlarda vardır. Bu arada bence hemen yapın bu işi beklemeyin bence yaşadığınız şehrin ilklimine uyan fidanları alın yeterli sevgiyle kalın tekrar çok teşekkür ederim. (Terasımda kivi, 2 şeftali, 1 nar ama artık süsnarı oldu, elma, armut, 1 ayva ve 2 tanede çekirdekten elmam var ) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın serkan istanbul çiçekleriniz çok güzeller.Kaktüs çeşitleriniz çok bol .Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim saolunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçeğim açtı. Bir tanede yılbaşı aşıladığım kaktüsüm. ve tuttu. 1 aydır sorun yok yavruları ve hava kökleri var sağlıklı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Yılbaşınız güzel bir kırmızı açmış. Elinize sağlık. Bazen yapı marketlere gidiyorum. Yılbaşılarda kırmızının o kadar çok tonu varki, hepsini almak geçiyor içimden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Ellerinize sağlık. Bitkileriniz emeklerinizi karşılıksız bırakmamış Çiçekleri ile size teşekkürünü sunmuşlar. Bitki sever birisi için bundan daha güzel ne olabilir. İkinci resimde gözüme takılan bir konuda sizden açıklama rica edebilirmiyim. Daire içine aldığım bölgede bir aşı denemesimi yaptınız acaba ? Düzenleyen Manolya_ : 08-03-2012 saat 23:11 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim. bende çok seviyorum yılbaşı bitkilerini bir kaç renk topladım bakalım nasıl olacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
harikaaa evet ikiside tutmuş Gelişmeleri merakla takip edeceğim iyi günlerde büyütün selam ve saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim ilginize alakanıza. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Alıntı:
bir de aşı yapmışsınız. Benim ofiste şekli sakıncalı hale gelen ve arkadaşlarımın dalga geçtiği bir kaktüsüm var. Diğerlerinin arasında kamufle ediyorum. Ona Yılbaşı aşılayabilirim gibi... evet, evet iyi olacak. Biraz aşılama konularını okuyayım. Siz de biraz bilgi verebilirseniz yardımı olacaktır. Hoşçakalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
ben ınternetten araştırdım aşılama konularını uyguladım bende acemiyim ama tuttu ya 1ayı coktan geçti. kesim şekilleri falan var kaktüs aşılama diye yazan konuların hepsini okudum uyguladım vallahi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.Kayısı çekirdeği dikerek bismillah dedim hayırlısı,birde eşimin müvekkillerinden biri bahçesinden küçük bir dut fidanı söküp getirmiş.Sizin kadar sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum.Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Terasınızda yok yok Sayın Serkan_istanbul, meyve ağaçları, sebzeler, çiçekler, kaktüsler... O kadar çok çeşit varmış ki... Acaba ne yok bu terasta diye düşünürken koca kabak bile çıktı karşıma... Ellerinize emeğinize sağlık... Kaktüsleriniz daha bir güzelller, aşı çalışmanız için kutluyorum sizi. Çabalarınıza değmiş bence çok güzel bir terasınız olmuş, yaşanası ve yaşayan.... Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
sevgili sakdağ ve berçin alakanıza çok teşekkür ederim. hoş geldiniz terasıma. Kabak tatlı olacak yılbaşında bahçe ve tarladakiler kadar olmasada bende kendi çapımda dalından koparıyorum meyveleri. sn. berçin şeftali çekirdeği deneyin aşılamakta gerekmiyo şeftaliyi. bende iki adet şeftali var biri iri diğeriyse daha ufak meyve veriyo. sevgiler yine beklerim terasıma istekleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2010
|
Sayın Serkan İstanbul; Kaktüslerinizde gözüm kaldı.Çok harika görünüyorlar.Hediyelere açık olduğumu söylemiştim.Siz de neden olmasın demişsiniz.Başka söze gerek var mı bilmiyorum yani? ![]() İyi Günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili serkan istanbul..Yeniyılınızı kutlar ; sevdiklerinizle beraber ,sıhhatli ve mutlu bir sene dilerim... ![]() Bu arada kaktüslerinizde fevkaladı sıhhatli görünüyor..Soğuklarda içeri alıyor musunuz... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim ablacım sanada mutlu yıllar dilerim. Yeni yıl sana üzüntü getiren herşeyin geride kaldığı bir yıl olsun inşallah. ben bazı kaktüslerimi içeride sürekli bazılarıysa terasımda ve balkonumda bırakıyorum. Kardan bazıları etkilenmiyo latince adlarını tam bilmiyorum. kaynana kafası denilen halk arasında o sürekli dışarda karda yağsa hiç bir şey olmuyo mesela ve tam 17 yıl falan oldu gayet sağlıklı bir çokta yavrusu var hepsi terasta açıkta. balkonda kalan sukulent türleri var. yılbaşılarım salonda. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Serkan istanbul yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
|
tesekkur ederim sevgili periş sizinde yeni yılınız mutlulukla geçsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
yeni yılda yeni bitkilerim. paylaşmak istiyorum. 3 adet çuha hepsi aynı renk aldım. nergisler ve zambak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Kılıç çiçeğimi azdaha kaybediyordum. toprağını değiştirdim bir ay önce bir çok yaprak çıkartmaya başladı. 3 adet hercai aldım 3 renk, soğanlarımı da yine diktim kola şişelerine balkonuma astım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Serkan bey, Sayfanızın şu ana kadar sessiz takipçisiydim, kola şişesinden yaptığınız saksı çok hoşuma gitti, güzel bir fikir. acem halısı çiçeği içinde çok hoş durur, çiçeklenince de şişeyi tamamen kaplar.hoş görüntü olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Aslında denemek lazım acem halısını **** sarkan başka bir sukulent. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi süper fikir kola şişeleri,yine güzel şeyler paylaşmışsınız.Kılıç çiçeğiniz göz dolduruyor maşallah.Yardım teklifinize teşekkür ederim,hakkımı şimdilik saklı tutacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Bravo bende, bende çeşit var sanıyorum. Bu ne güzellik. Tebrik ederim. Ayrıca farklı fikirlerle objeleri değerlendirmenizide ayrıca takdir ettim. Sağolun paylaşımlar için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|