![]() |
|
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Yok onu görmüştüm zaten. Hangi seraları gezdin Hakkı abi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Keşke resim çekseydin Hakkı abi. Neyse bir daha ki sefere artık. Sende kaç tür kasımpatı var? ne tür yani. Tazeledinmi bu sene ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Kaybettik
|
Sizin terasınız artık teras bahçe olmuş Hakkı bey birde elin izin yeşili ![]() Ben geçen yıl Yalovadan aldığım kasımpatılarımı kaybettim maalesef. ğer yeniden alırsam bu kez balkonda saklamıyacağım bahçeye diktireceğim. Daha güzel büyüyorlar bahçede |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım keşke benim de bahçem olsa da ben de bahçeye diksem çiçeklerimi. Bu terasla bile bu yıl vedalaşma ihtimali var. Evimiz istimlak alanında olduğundan yıkılıp yerine çok katlı bina yapılacak. Ben de artık balkonda üç-beş saksıyla vakit geçiririm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı abi yeni fotoğraflar nerede? bekliyoruz. Tamamen açmışlardır artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
|
Olsun biz tomurcuk halini görelim. Sonra açmış halinide görmüş oluruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı abi http://www.agaclar.net/forum/713426-post336.htm buradaki ilk iki patla bendekileri takas yapabiliriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
|
Olmaz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Kaybettik
|
Aaaa çok üzüldüm Hakkı bey ![]() ![]() Bizim evimiz apartman Hakkı bey. Özel bir bahçemiz yok. Bahçe dediğim balkonumun alt kısmına denk gelen küçük bir yeşil alan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım bina bize ait ama hepimize bir daire düşmeyecek. Sanırım kiracı olarak devam edeceğiz bundan sonra. Bakalım nasip kısmet bundan sonrası balkonlu bir ev mi yoksa bahçeli mi bunu zaman gösterecek. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Hakkı bey terasınızı bir daha gezdikten sonra anladımki daha yapacak çok şey var çok güzel fikirler verdiniz saygılar selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili hakkı şen çok üzüldüm terasla vedalaşacak olmanıza. İnşallah bahçeli bir eviniz olur da keyfini istediğiniz gibi sürersiniz. Sizin kızlar ziyarete geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveflower, bu renk en sevdiklerimden. Elbette ki başarmışsınız ![]() Düzenleyen Hakkı Şen : 01-11-2011 saat 12:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Dayanamadım ne demek efendim. Günde 3 öğün çekin. Hatta 5 çayını da ekleyin lütfen. Çok güzel her şey. Sağ olun inşallah. Gönlü bol Hakkı Şen ve ailesine ve sevenlerine, nice sağlıklı bayramlar dilerim. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Hemde ne cümbüş,maşaallah harikalar elinize emeğinize sağlık.Geçen hafta eşim de üç saksı kasımpatı almıştı çok güzeller,ama sizin çiçekleri gördükten sonra kesinlikle kendim yetiştireceğim. İyi bayramlar diliycrum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Maşallah harikalar elinize emeğinize sağlık bayıldım görünümü enfes cıvıl cıvıl Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim.Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|