![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Estağfurullah Vildan Hanım, ben elimden geldiğince bütün bitkileri en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Forumumuzda benden çok daha bilgili arkadaşlarımız var. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. O butonlardan ben de istiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Maşallah kasımpatı tarlası çok güzeller |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey, Çok çok güzeller, emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah çok güzeller. benimkilerde çok güzel açtılar..sevgiler. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım çok teşekkür ederim. Ben de sizin sayfama ziyaretinize çok memnun oldum. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Keşke yakınlarda olsaydınız da bir saksıyı kaptığım gibi masanızın üstüne getirseydim Ama ne yapalım masanızın üstüne olmuyorsa masaüstü fotoğraf olsun bari Teşekkür ederim Adalet ablacım.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Hakkı Şen, renk renk kasım patlarınızı çok beğendim. Sonbaharın kraliçelerini bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Bu çiçek beni birazda hüzünlendirir. Çocukken 10 kasım ATA'mızı anma törenlerinde büstünü süslemek için bulabildiğimiz tek çiçekti mevsim itibariyle. Saygılarımla... Düzenleyen sakdag : 13-11-2011 saat 10:58 Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kasımpatılar harika görünüyor Hakkı bey kasımpatıların efendisi konusun da Vildan hanıma ben de katılıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2011
|
Şölen sofrası gibi. Kasımpatılara dair her resim var. Kasımpatıların bu kadar çeşitli ve güzel olduğunu sayenizde öğrendim Hakkı bey. Ayrıca resimleriniz de ayrı güzel. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Tohumlarından edinmek isterdim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili Hakkı Bey , kasımpatılarınız muhteşem . Buradaki balkon ve teraslarda her balkon veya terası bir çiçek çağrıştırıyor. Sizin terasınızın yazı ayrı güzel ,baharı ayrı güzel yani her haliyle harika . Ama kasımpatı denince sizin terasınız hatırıma geliyor. Ben çocukken bizim balkonumuzda harika karanfiller vardı ,rengarenk karanfillere bakmak için sokaktan geçenlerin boynu tutulurdu.''Karanfilli ev ''derlerdi. Sizinkinede '' kasımpatılı teras '' diyorum. Nasıl bir renk armonisi gözünüzü alamıyorsunuz.Çook güzeller. Kasımpatıyı çok seven birisi olarak hayran kalmamak elde değil. Emeklerinize sağlık. Bende seradan aldım ama ne kadar dayanır bilemiyorum, birde suni suni duruyorlar. Aslında geç kaldığımı fark ettim.İnşallah seneye yetiştirmek için daha erken davranmak gerekiyor. Selamlar ... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Terasta her yeri gezdirdim, en çok o köşeyi beğendiler. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Yenibon, ziyaretinize teşekkür ederim. Kasımpatılar tohum oluşturmuyor oluyorsa da ben farketmiyor olabilirim. Ancak filizlerinden kolayca üretilebiliyor. Dilerseniz mart-nisan ayları gibi size filizlerinden yollarım. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nardane, güzel satırlarınıza çok teşekkür ederim. Kasımpatı şu sıralar hemen her serada var. Haklısınız yetişkin olanları biraz suni görünüyor. O yüzden ben hep poşetlerde satılan küçük fideler almayı tercih ederim. Hatta dün bile bende olmayan üç çeşit kasımpatı alıp diktim. Hem ucuz oluyor, hem de insan kendi yetiştirdiği zaman duyduğu haz muhteşem oluyor. Saygı ve selamlarımla.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hakkı bey mutlu yıllar. |
|