![]() |
|
![]() |
#782 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş ve sayın farezya, ziyaretiniz ve güzel dileklerinize çok teşekkür ederim. İnşallah herkes en az benim kadar güzel bir bayram geçirmiştir. Füsun hanım ve kardeşi Aysun hanımın ziyaretiyle de hem bayramlaşmış olduk, hem de güzel bir sohbet ortamındaki keyfi yaşama fırsatım oldu. Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.. Ayrıca Füsun hanım sayesinde birçok kaktüsüm oldu. O kaktüslere can suyu vermeme konusunda vicdanım hiç rahat değil Füsun hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Balkonlarda da plânlı bir yerleştirmeyle pek çok bitki yetiştirebilirsiniz, küçük saksıları duvarlara, büyüklerini balkon kenarlarına. Hatta, geçen sene benim yaptığım gibi bakkal raflarına dizersiniz ![]() Güzel terasınızın istimlâk nedeni ile yıkılacak olması hüzün verici tabii, ama yenilenmek güzeldir, ayrıca, bu olay belki size bahçeli bir ev alma imkânını yaratır. Geleceğin neler sakladığını bilemeyiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
İyi bayramlar sevgili Hakkı Şen, gerçekten harika bir bayram olmuş sizin için. Bize de göz ziyafeti verdiniz, bakmaya doyamadım, teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey sizin ve güzel ailenizin sayesinde bizler de çok keyifli bir bayram günü yaşadık. Misafirperverliğiniz, içtenliğiniz için tekrar çok teşekkür ederiz . Kaktüsleri ne olur sulamayın. Özellikle saksı, toprak değişimlerinden sonra kaktüsler en az 10- 15 gün hiç sulanmıyor, bir de mevsim olarak kış başında olduğumuzu göz önüne alırsak sulamanın zarar vereceği kesin. Onları nemli olmayan, kuru toprağa olduğu gibi geçirin, bırakın, vicdanınız da rahat olsun ![]() Düzenleyen acemifüsun : 09-11-2011 saat 21:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Kışa girerken bizi yanlız bırakmayan, neşemizi artıran kasımpatılarınıza ve size teşekkür ederiz. Gözümüze fer kattınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet abla ziyaretinize ve güzel satırlarınıza çok teşekkür ederim. Sevgili loveflower ve sayın toprak sizlere de çok teşekkür ederim.. Füsun Hanım, çok beğendim gerçekten daha sırada açmayı bekleyen tomurcuklar da var, ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Ağaç Dostu
|
Efendim ellerinize emeğinize gözlerinize sağlık. Bu nasıl bir harikalar diyarıdır böyle. Hiç böylesine zengin, rengârenk bir kasımpatı cümbüşü görmemiştim. Kasımpatıyı elimize tutuşturulan tek sarı bir çiçek diye bilirdik biz. O algıyı yıktınız. Bunlar nazar olmasınlar.. Geçmiş bayramınız kutlu olsun, bu güzel terası ziyaret eden tüm üyelerimizin de. Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 21:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Ağaç Dostu
|
Estağfurullah Vildan Hanım, ben elimden geldiğince bütün bitkileri en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Forumumuzda benden çok daha bilgili arkadaşlarımız var. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. O butonlardan ben de istiyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Maşallah kasımpatı tarlası çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey, Çok çok güzeller, emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah çok güzeller. benimkilerde çok güzel açtılar..sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım çok teşekkür ederim. Ben de sizin sayfama ziyaretinize çok memnun oldum. Saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Teşekkür ederim Adalet ablacım.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hakkı Şen, renk renk kasım patlarınızı çok beğendim. Sonbaharın kraliçelerini bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Bu çiçek beni birazda hüzünlendirir. Çocukken 10 kasım ATA'mızı anma törenlerinde büstünü süslemek için bulabildiğimiz tek çiçekti mevsim itibariyle. Saygılarımla... Düzenleyen sakdag : 13-11-2011 saat 09:58 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kasımpatılar harika görünüyor Hakkı bey kasımpatıların efendisi konusun da Vildan hanıma ben de katılıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2011
|
Şölen sofrası gibi. Kasımpatılara dair her resim var. Kasımpatıların bu kadar çeşitli ve güzel olduğunu sayenizde öğrendim Hakkı bey. Ayrıca resimleriniz de ayrı güzel. Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Tohumlarından edinmek isterdim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|