![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Hakkı bey teras bir harika çiçekleriniz ayrı bir güzel duvar kenarındaki çiçeklerin yakın görüntüsü nasıl acaba cennet gibi bir teras bayıldım bol çiçekli günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Kaybettik
|
Minenin rengi ne güzel en sevdiğim pembe. Sardunya kırmızı beyaz çiçek çiçek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hakki bey terasinizi ilk sayfadan baslayarak gezdim. Cicek cesidiniz, saksilarin duvardaki zarif durusu, hele o kasimpatilariniz hayran kaldim. Dilerim gönlünüzdeki bahceye kavusursunuz ancak siz kücük bir cennet bahcesi yaratmissiniz zaten. Terasta keyif yapmak da cok güzeldir eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nardane çok teşekkür ederim. Emek, istek ve sevgi olunca gerisi geliyor zaten. ![]() Sayın Yaylacı, terasıma hoşgeldiniz. Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Sevgili Periş, beğenileriniz için çok teşekkürler. Duvar dibindeki çiçekler kasımpatı. Onlar da zamanı gelince güzelliklerini sergileyecek ![]() Sevgili Sevim hanım, hep öyle değilmiyiz? Hangi saksıda bir boşluk farketsek hemen bir şeyler tutturuyoruz o boşluğa. Dediğiniz gibi hava nihayet burada da oldukça iyiydi. Ben de bütün gün bolca çiçeklerimle uğraştım. Sayın ciceksever70, terasıma hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim, bir bahçemin olmasını o kadar çok isterim ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey Gazanyalar gerçekten çok güzel çiçek, güneşi gördükleri zaman hemen güzelliklerini sergiliyorlar. Benim de terasımda bayağı gazanya var fakat bir tanesi diğerlerinden çok büyük açıyor, nedenini bilmiyorum. Buraya resmini ekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yaylacı evet gazanyanızın çiçeği oldukça büyük ve de çok güzel. Büyük olması öncelikle cinsindendir diye düşünüyorum. Benim de bir kaç çeşit var. En son fotoğrafını yüklediğim, diğerlerine göre oldukça küçük. İkinci olarak yerinden veya toprağından da olabilir. Bazen aynı anda yanyana aynı toprağa dikilen bitkiler bile farklılıklar gösterebiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Hakkı bey,yarışmada derece yapacağınızı düşünüyorum.çiçeklerin hepsi birbirinden güzel.terasınızı görünce hemen mine çiçeği ve petunya almaya karar verdim.tebrik ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın armeria. Cananlar çiçeklerini dökmeye başladılar. Henüz gelen olmadı. İnşallah hepsi dökülmeden gelirler. Mineler çok şirin ben bazen dalıp gidiyorum onları izlerken. Petunyalar da çok cömert çiçekleniyorlar ve çok uzun zaman açmaları da çok güzel. Tavsiye ederim çok memnun olacaksınız onları yetiştirdiğinizde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen,terasınız muhteşem görünüyor yine ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili Hakkı Şen terasınıza bayıldım o kadar güzel ve düzenliki adeta bir serayı andırıyor ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveflower, sardunya özellikle de cananlar çelikten kolay tutarlar endişelenmeyin. Mavişlerinize sık sık su vermeyi ihmal etmeyin. Suyu çok severler. Benim mavişlerim güneş gören bir yerde duruyor, hergün suluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkansultan, ben de artık baktığımda sera gibi görmeye başladım. Sanırım biraz ipin ucunu kaçırdım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
![]() Mavişlerime toprağı kurumadan su veriyorum,şimdilik keyifleri iyi gibi gözüküyor,o kadar sabırsızlanıyrum ki,hemen tutsunlar istiyorum bütün gönderdiğiniz çiçekleri. Bu arada kasımpatıların çoğunu eşimin muayenehanesinin minik bahçesine diktim,hem de kargoyu açar açmaz.Dün kontrole gittim hepsi tutmuş gözüküyor.Kalanını da suda bekletip saksıya diktim,onlarda yüzümü güldürür umarım.Sizden gelenlerinin bir tanesine bile birşey olsun istemiyorum.O kadar emek verip zahmet edip gönderdiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loverflower, sardunya toprağı daha çok klasik sardunya (pelargonium) cinsi için gerekebilir. Ceylanlar o kadar da seçici değillerdir. Şimdilik artık yerlerini değiştirmeyin derim. Kasımpatılardan yana bir sorun olacağını ben de düşünmüyorum. Hepsi köklü olduğu için kolay tutarlar. Ancak, havanın ısınmasıyla birlikte özellikle de yağmur sonrası günlerde hemen böceklenme başlar. Bunun için bir insektisit ilaç bulundurun. Yaprakların altını, üstünü iyice spreyleyin sonrasında bir kaç gün içinde müthiş gelişim gösterdiklerini göreceksiniz. Kolay gelsin ve sabırlar dilerim. ![]() Düzenleyen Hakkı Şen : 19-05-2011 saat 12:04 Neden: Bilgi ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hakkı bey ellerinize sağlık allah nazarlardan korusun teras harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey terasınız yine konuşuyor çok güzel çoooooook |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Ağaç Dostu
|
1-Katmerli petunyalar da nihayet çiçekleniyorlar, 2-Geçen yıl çiçekleri üzerinde kuruyan ortancam bir daha canlanmaz derken müthiş bir gelişim gösterip çiçek bile açmaya başladı. 3-Yaprağı güzel (kolyoz) gitti gidiyor derken toprağını komple değiştirdim kendine geldi ![]() 4-Domatesler çiçekte.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey mineler petunyalar sundavilla bi harika yalınkat sarmaşık güllere bayıldım çok güzeller ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey harika görünüyor mavi mineye bayıldım Bu renk amarlisler den bende de var bu sene çok gerideler ama bakalım çiçek görecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaç Dostu
|
Mavişlerin kardeşleride çok güzel sıra sıra dizilmişler gelin gibi çiçeklerinide görürüz inşallah sürekli güneştemi kalıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|