Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen
Sevgili loveflower, sardunya özellikle de cananlar çelikten kolay tutarlar endişelenmeyin. Mavişlerinize sık sık su vermeyi ihmal etmeyin. Suyu çok severler. Benim mavişlerim güneş gören bir yerde duruyor, hergün suluyorum.
|
İçimi rahatlattınız,özenli hazırlanmış bahçe toprağına diktim ceylanlarımı.Toprak ıslak ama o kadar sertleşti ki korktum

Hem suda beklettim hem de toprağı uygun olmadı diye.Saksıların dip kısmına iri kum yerleştirmeme rağmen süzek olmadığı için mi taş gibi toprakları acaba?Hatta bugün praktikerden sardunya toprağı alıp söküp tekrar dikmeyi planladım.Ne dersiniz?
Mavişlerime toprağı kurumadan su veriyorum,şimdilik keyifleri iyi gibi gözüküyor,o kadar sabırsızlanıyrum ki,hemen tutsunlar istiyorum bütün gönderdiğiniz çiçekleri.
Bu arada kasımpatıların çoğunu eşimin muayenehanesinin minik bahçesine diktim,hem de kargoyu açar açmaz.Dün kontrole gittim hepsi tutmuş gözüküyor.Kalanını da suda bekletip saksıya diktim,onlarda yüzümü güldürür umarım.Sizden gelenlerinin bir tanesine bile birşey olsun istemiyorum.O kadar emek verip zahmet edip gönderdiniz.