![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın hakkı şen,sardunyala acem halısu papatyalar çok güzel açmıi. Koyu bordo sardunyanıza bayıldım güle gületadını çıkartın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hakkı bey ceylanlar sardunyalar çoşmuş gerçekten çok güzeller. Acem halısı sandığınız çiçek delosperma cooperi çok güzel çiçeklenmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
|
Ama akşam işten gelince böyle görüyorum. Ya da sabah işe giderken. O yüzden haftasonu bol bol göreyim diye sabredemiyorum. delosperma cooperi Düzenleyen Hakkı Şen : 05-05-2011 saat 19:49 Neden: isim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Ya benim sukulentlerim kaktüslerim ne kadar nazlı atıcam hepsi görecekler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
|
Denmez Hakkı Bey, denmez. Hattao güzelim delosperma cooperi çiçekleri tam açıkken, önden, yakın plandan, şahsen ben merakla bekliyorum.... Cananlar da harika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey arkadaşlara katılıyorum delosperma çok güzeller ceylanlarda coşmuş maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
|
Teras cennete dönmüş Hakkı bey, sardunyalar yerlerini çok sevmişler. Ceylanların bu kadar yoğun çiçeklenmesi ilginç, besin olarak neler kullanıyorsunuz merak ettim. Bence ceylanları çoğaltın, elinizde bulunsun, ne olur ne olmaz, ben önceki kışta tüm ceylanlarımı kaybetmiştim. Ellerinize sağlık, hepsi de harika görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiz Adalet ablacığım... Ceylanları bahçe toprağı-keçi gübresi karışımına dikmiştim. Büyük saksı ve tenekelerde. Bende büyükçe bir su bidonu var. Onun içine biraz keçi gübresi atmıştım baya bir zaman oldu. Şu aralar iki üç günde bir sulama yapıyorum. Dinlenmiş ve kloru gitmiş oluyor. Normal sardunyalara bu suyu kullanmıyorum. Kalan tüm bitkileri bu suyla suladıktan sonra eksileni tamamlıyorum. Başka herhangi bir besin veya gübre kullanmadım. Güler hanım petunya sayfasında petunyalarına potasyum verdiğini yazmış. Ben de petunyalarda denemek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Tabii, tenekede yetişen hemen tüm bitkiler çok daha sağlıklı gelişiyorlar, bu kadar güzel olmalarının bir nedeni bu, değeri ise, suya ısladığınız keçi gübresi şerbeti, şerbetin tüm sebze ve bitkilere çok faydalı olduğunu söylemek isterim. Haftada bir defa tüm bitkilerinize verebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir teras, hep gezdiğimde kendimi bahçede hissediyorum. Sardunyalar, cananlar, mor , kırmızı gülleriniz, delosperma cooperi çok güzel açmış, bu sulukentle,mor gül bende hala açmadı, çiçek tomurcukları var, beklemedeyim. Hepsi çok güzel, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
İnanamıyorum terasa bahar coşarak gelmiş,elbette ki sizin sayenizde.O güzellikler muhteşem,hele ceylanlar,sözün bittiği yer.Tebrik ediyorum sizi terastan bahçe yaratmışsınız.Farklı renklerde sardunya ve ceylan edinmişsiniz tam bir görsel şölen olmuş tersta.Ben de ceylanları çok seviyorum,sizin gibi farklı renlkerde edineceğim ben de çok özendim çok. Düzenleyen loveflower : 09-05-2011 saat 08:51 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili loveflower. Onbir renk olmuş ceylanlar, bir renk daha var edinmek istediğim. Dilerseniz size elimdekilerden birer çelik yollayabilirm. Sevgili Fatoş Hanım sizin bahçedekilerin yanında benimkiler çok ufak tefek kalıyor. Beğeninize çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
[QUOTE=Hakkı Şen;800536]Çok teşekkür ederim sevgili loveflower. Onbir renk olmuş ceylanlar, bir renk daha var edinmek istediğim. Dilerseniz size elimdekilerden birer çelik yollayabilirm. Sevgili Hakkı Şen,çok incesiniz,çok teşekkür ederim.Dilemezmiyim,çok mutlu olurum ama sizi yormayacak ve zahmet vermeyeceksem eğer. Düzenleyen loveflower : 09-05-2011 saat 09:18 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
|
İşte İzmir farkı sizde son demdeki ceylanlar daha biz de yüzünü bile göstermedi. Çok güzeller Hakkı bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|