![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim, sevgili Adalet ablacım. Yaz kış dışarıda durdu nasıl olsa bende çiçek açmaz diye hiç üstüne düşmedim, normal sulama yaptım diğer bitkilerle birlikte. Çok şaşırdım çiçeğini görünce bir o kadar da mutlu oldum tabii. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Hakkı Şen bey terasınız harika olmuş. Rengarenk çok güzel duruyorlar yakında kasımpatları devreye girince seyrine doyum olmaz. Güzel günlerde oturun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Hakkı bey terasınızın keyfinizi sürün çiçeklerle birlikte cennete dönüşmüş.maşallah mum çiçeğinize tek kelimeyle harika,ellerinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yeşil bir cennet olan terasınızda sağlıklı,bol çiçekli, günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen, terasda ne güzellikler var dedim.Ve ne göreyim çiçek açmış hoya Mis gibi de kokuyordur.Bu arada adını Hoya Carnosa diye biliyorum ben ama sanırım hoyacı arkadaşlar daha doğru bilgi verirler. Budama zamanında haberim olur inşallah ![]() Düzenleyen loveflower : 06-10-2011 saat 18:15 Neden: eksik |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen, ne diyeyim, hakkınız ödenmez.Çok teşekkür ederim.Bu arada rudbeckia tohumları aldım sizin için bu yaz yetiştirdiğim bir tane rudbeckiadan.Adresinizi yazarsanız göndermek isterim ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2011
|
Lisianthuslar harikaymış bayıldım!! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
O muhteşem ceylanlarınızdan da tek-tük de olsa açan var mı sayın Hakkı Şen?sizden özenip yer minesi almıştım.daha gür olsunlar diye dipten budamak gerekir mi acaba? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sakdag teşekkür ederim..İnsan her gördüğünü toplarsa sonuç kaçınılmaz. Böyle oluyor ![]() Sayın armeria, ceylanlar çok uzadı o yüzden hemen hemen hepsini budadım. Ama budamadan önce de açan yoktu. Yer minelerini ben budamıyorum alttan kuruyan dallarını alıyorum ayrıca kurumuş çiçekleri kesip alıyorum yerine yenileri daha çabuk geliyor.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Hakkı bey lisianthuslar harika almadığıma çok pişman oldugum çiçek sardunyanın rengi çok güzel beyaz mavişe bayıldım tıpkı gelin gibi sarı ağaç minesini görünce nutkum tutuldu inanın ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Hakkı bey; Teşekkürden başka diyecek kalmadı bana. Terasınız övgüleri hak ediyor. Eşim sardunya meraklısı. Sayenizde ben de oldum. Eşimin cılız çiçeklerini, sizinkiler gibi yapabilme (Acaba?) uğraşına girecem tez vakitte. Yanlış anlamadıysam, bugünler kasımpatı ve sardunyalar için uygun budama zamanı. Fiiliyata geçsem mi ki ? (İzmir de yaşıyorum) Ailecek saygılar. ALLAH' a emanet olun inşallah. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran, ziyaretinize teşekkür ederim. Bugünlerde kasımpatı budaması olmamalı zira bir ay kadar sonra renk renk açacaklar. Şu anda üstleri tomurcuk dolu. Kasımpatı için budamayı ben, kış aylarında çiçekleri geçip saplar kurumaya başladığında yapıyorum. Ayrıca haziran ayında ikinci budamayı yapıyorum ki daha kuvvetli dallar çıkarıp bu dallar üzerinde çiçekleri taşıyabilsin diye. Sardunyalar için budama zamanı bence ceylan sardunyalar için sonbaharda derin bir budama, diğer klasik sardunyalar için ise gözünüze hoş gelmeyen dalları istediğiniz zaman budayabilirsiniz diyebilirim. Kasımpatı ve ceylan sardunya fide-çelik ihtiyacınız olursa seve seve paylaşırız. Selamlar, saygılar.. Düzenleyen Hakkı Şen : 05-10-2011 saat 17:03 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|