![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah inşallah benim ki de birgün böyle çiçekler açar. Durumları iyi ikisininde hayatlarını kurtardım sayılır. Biri bir arkadaşın ablasından zavallı atıl durumdaydı aldım. Diğeriyse uzun yıllar suyun içinde kalmış büyümeye çalışmış kurumak üzereyken bana verildi. Şimdi ikiside sağlıklı bakalım. sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
bütün çiçekleriniz; özellikle mum çiçeğiniz çok güzel gözüküyor.Bir gün benim de olacak biliyorum ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Maşallah mum çiçeğiniz çok güzel gelişmiş hakkı bey kokusuda çok güzeldir |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Hakkı Bey, çok teşekkür ederim. İçimden geçenleri yazmadım. Bana 'koca kadın çocuk gibi seviniyor' demesinler diye. Beni çok mutlu ettiniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan Bey; ne güzel iki tane birden mum çiçeğiniz varmış inşallah yakın zamanda çiçeklenirler. Anladığım kadarı ile mum çiçeği çok fazla ilgi alaka istemiyor. Benim terasta orta yerde duruyor, yağmur, soğuk, güneş ne varsa gördü. 2010 yılında çelik olarak direk toprağa diktim, geçen sene hemen çiçeklerini gösterdi. Sayın Sakdag; sizde kesin çiçeklenir. O harika kaktüs çiçeklerinize imrenir bakarsınız ![]() Sayın Dilek Hn.; çok teşekkür ederim. Bir gün sizin de olmazsa çiçekleri geçince hemen bir dalından bir çelik sizindir ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Hakkı bey gönderdiğiniz mavişim çiçeklendi çok teşekkür ediyorum merak ettiğim bir şey var kışın ev içinemi almak gerekiyor |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Gözünüz aydın sevgili esk nisagül Ben içeriye almıyorum, ama İzmir Eskişehir'e göre oldukça farklı. Çok soğuklarda koruma altına alıp dışarıda bırakmanız daha mantıklı geliyor bana. Maviş iç mekan bitkisi olmadığından içeride bozulur diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-06-2012
|
Sardunyalarınız muhteşem! *vur tahtaya* |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
hakkı bey teras korumalımı bendede var mum çiçegi ve nereye koyacagımı şaşırdım |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Terasinizi buyuk begeniyle gezdim.Hepsi birbirinden guzel gorunuyor.Sardunya agaciniza ben de bayildim.Tebrik ederim cok iyi bakmissiniz. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın Hakkı Bey, Sukulentler, sakız, ceylanlar, kaktüsler harika. Mum çiçeğine maşallah diyorum. Ben de atayım dışarıya da böyle güzel olsun. Bir zamanlar Ankara'da benim de böyle güzel açan bir mum çiçeğim vardı, taşınmalar sırasında kim bilir nerelere gitti. Ben sıcaklara alışamadım, biraz ara verdim, ancak sulayabiliyorum, şimdilik azimli olanlar açıyor, sıcaktan hep güllerim kurudu. Ellerinize sağlık, güzel keyifler dilerim ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ancak akşamları terasta eh işte denebilecek bir serinlik oluyor.Ben de güllerden vazgeçtim sayın mandalinci. Sıcaklar birden bastırınca açmadan kuruyor güzelim goncalar.. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Adana da resmen yanıyor Hakkı Bey. Hava raporları en fazla 40 dereceyi yazsa da Belediyenin göbeklere yerleştirdiği cihazlarda 62 dereceyi gördük. 2 senedir açmasını beklediğim aşılı gülüm nihayet tomurcuk verdi ama henüz gönca iken malesef haşlandı. İzmir, Adana gibi yörelerde binbir emekle yetiştirdiğimiz bitkilerimizi sıcaktan korumak gerçekten çok zor. Hepimizin en az kayıpla atlatmasını diliyorum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bende Hakkı beyin güzel terasında neler var acaba diye merak ediyordum güzellikler görünmeye başladımı acaba ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Olsun hep güzel şeyler paylaşılmaz ya Hakkı bey umarım terasınız yine istediğiniz gibi olur ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Sayın hakkı Şen Terasınız çok güzel. Maşallah. Sardunyalarınız, gülleriniz, domatesleriniz ve diyerliri çok güzeller. Hele kasımpatlarınız çok güzeller. Terasınızı bizlerle paylaştığınız için teşekürler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen neredeyse bir ay siteye uğrayamadığım için sizin terasa da bakamadım. Maviş en son yüklediğim fotoğraftan sonra öyle yoğun açtı ki, inanılmaz dı, fırsat bulur bulmaz yükleyeceğim fotoğrafını. Gönderdiğim tohumların arasına kır çiçeği tohumlarından( isimlerini bilemediklerim) karışmış olabilir fakat hatırlayamadım fotoğraftan. Üzüldüm açmamasına diğer tohumlardan yetişen bitkiler ne durumda? Bunu görünce merak ettim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sevgili Hakkı abi mum çiçeği çok güzel diğerleri de çok güzel ama ben yine de en çok mum çiçeğini beğendim. Ayrıca maviş zaten sıcakta hemen kuruyup gidiyor en iyisi İzmir sıcağında kaktüs. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Baştan başlayarak terasınızı bir gezdim çiçeklerinizin ve ortamın doğallığı ve canlılığına hayran oldum.9-10 sayfa gezdim sonra devam etmek üzere bıraktım.Ellerinize sağlık. Özellikle mavişe hayran oldum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|