![]() |
|
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey lisiler harika ![]() ![]() ![]() Sıcakları geçirelim dedik, fakat bu lisileri kaçırmak istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın hakkı şen, bu akşam terasınıza geldim, oh oh ne güzel çiçekleriniz var. domates ve biberler, böğürtlenler. yanımdaki ekmeğim ve tuzumla gezerken sizin terasındaki yiyeceklerden de yedim ve karnımı bir güzel doyurdum. emeğinize ve teras/bahçenize sağlık. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-08-2011
|
Terasınız muhteşem.Lisiler harika .Ellerinize sağlık.Böyle güzel bir terasta selluka muhteşem olur... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim, sevgili Adalet ablacım. Yaz kış dışarıda durdu nasıl olsa bende çiçek açmaz diye hiç üstüne düşmedim, normal sulama yaptım diğer bitkilerle birlikte. Çok şaşırdım çiçeğini görünce bir o kadar da mutlu oldum tabii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Hakkı Şen bey terasınız harika olmuş. Rengarenk çok güzel duruyorlar yakında kasımpatları devreye girince seyrine doyum olmaz. Güzel günlerde oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Hakkı bey terasınızın keyfinizi sürün çiçeklerle birlikte cennete dönüşmüş.maşallah mum çiçeğinize tek kelimeyle harika,ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yeşil bir cennet olan terasınızda sağlıklı,bol çiçekli, günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen, terasda ne güzellikler var dedim.Ve ne göreyim çiçek açmış hoya ![]() Budama zamanında haberim olur inşallah ![]() Düzenleyen loveflower : 06-10-2011 saat 17:15 Neden: eksik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen, ne diyeyim, hakkınız ödenmez.Çok teşekkür ederim.Bu arada rudbeckia tohumları aldım sizin için bu yaz yetiştirdiğim bir tane rudbeckiadan.Adresinizi yazarsanız göndermek isterim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2011
|
Lisianthuslar harikaymış bayıldım!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |