![]() |
Sevgili Adalet ablacığım ,
Ben sana bu kadar zahmet verdiğim için çok mahçup oluyorum şimdi . Yinede binde bir ümit gecikmiş olmasını ve yinede geleceğini ümit ediyorum. Sevgili çiçeksever70 , Tohumlar henüz Türkiye içinde kardeşime ulaşmadı . Ona ulaşsaydı bana gönderecekti . Ablacığım ben çok zahmet vereceğim sana , üzülüyorum inan .:( |
Hiç üzülmeyin, sizi akşam sefasız bırakmak istemiyorum :) APS ile gönderirsem sorun yaşamazsınız.
Bazı tohumlaredan kalmadı ne yazık ki, şimdi size akşam sefası dışında hangilerini gönderdiğimi de unuttum :( |
Merhabalar.
Alıntı:
Saygıyla. |
Sayın Cemal.S, hoş geldiniz, bahçeme şeref verdiniz efendim.
Bahçelerimizde fazla bir güzellik kalmadı, şimdi sıra balkon ve teraslarda :) Alıntı:
|
Sevgili Finduk, elimde kalanlardan yeni bir paket hazırladım size, dilerim bu paket elinize salimen ulaşır, yosa önümüzdeki yazı bekleyeceğiz tohum için :(
|
Sevgili arkadaşlar; Kiraz, Tturt, Ayşe, Günebakan, Finduk52, tohumlarınızı bu gün postaya verdim, dilerim en kısa zamanda salimen elinize ulaşırlar.
Sevgili Finduk, daha önce gönderdiğim paketler elinize geçmedi diye size APS ile gönderdim. Zarfların ağzını seloteyp ile kapattım. Hepinize bol çiçekli günler diliyorum. |
Teşekkür ederim Adalet hanımcığım :)
|
Çok teşekkür ederim ablacığım , ben çok zahmet verdim hakkını helal et .
|
Sevgili Adalet ablacığım ,
Tohumlarım dün annemlerin eline ulaşmış çok şükür. Çok çok teşekkür ediyorum yine ablacığım . |
Sevgili Adalet, tohumların gelmiş ama daha elime geçmedi.
Yarın Manyas'a gideceğim alırım, çok teşekkür ederim. Bu arada gülü yarın Aras Kargoya vereceğim, detayları bildiririm. Fidan 1,5 senelik, zedelemeden çıkarmaya çalıştım. Bu sene çiçek de açmıştı, kökü biraz zayıf. Sen onu daha iyi bir toprakla biraz daha büyük saksıya al. Daha sonra baharda yaylaya ekersin. |
Adalet Hanımcım ben tohum istemiyorum:) Sardunya paylaşımı sayfasına eklediğimiz ceylan fotoğrafları vardı. Onlardan istiyorum:) Çok güzeller. Yanlış hatırlamadıysam Güler Hanım yollamıştı birini. Güler Hanımın cennet gibi bahçesinde ne varsa istiyesi geliyor insanın artık hayranlık ötesi bir şey ya sizin bahçeniz de çok güzel Adalet Hanımcım. Emek dolu, güzellik dolu. Sağlık içinde sefasını sürün güzelliklerinizin, sevgiler:)
|
Sevgili SevimK, Allah bana ben de sana :dilli:
Tabii ki, güzelim, hiç kimseleri sardunyasız bırakmasın Allah(amin). İlkbaharda budama yapınca gönderirim. |
2 Eklenti(ler)
Bugün minik bir tanışma toplantısı yaptık, Sevgili Ülkü, Almira ve ben.
Denize bakan bir alışveriş merkezinin roofunda oturduk, hava çok güzeldi, sohbet ise, biliyorsunuz bitkilerimizden başka ne olabilir. Sevgili Almira bizlere Angel Trompet fideleri getirmiş :) Beyaz, sarı ve pembe. Ayrıca pembe acem borusu, kocaman bir şey, görünce aklım uçtu. |
1 Eklenti(ler)
Hepsi bu da değil, daha önce begonvil sayfasında gösterdiği bir de harika renkli begonvil :)
|
2 Eklenti(ler)
Şimdi de sevgili Ülkü ve Almira ile tanışın.
Eklenti 114810 Soldaki kırmızılı Ülkü, mavili Almira. Eklenti 114811 Ülkü Almira ve bendeniz. |
Ohh çok verimli bir tanışma olmuş Adalet hanımcığım özellikle pembe acem borusu süper görünüyor pembesini hiç görmemiştim çok güzelmiş :)
|
Çiçekler çok güzeller. Ama sahipleri de çok güzeller Adalet Hanım:)
|
Adalet Hanım'cım,
Yarın Adana grubu da minik bir toplantı yapıyor. Saat 14:00'de Kaktüs Cafe'de. Belki buralarda olursunuz diye haber vereyim istedim. Sevgiler... |
Sevgili Maki01, keşke daha önce haberim olsaydı, yarın yaylada bazı işler için bulunmam gerekecek.
Ama programda bir değişiklik olursa kaçarım valla :) Kaktüs Cafe ne tarafta? |
Geçen yaz sarı ve turuncusunu görmüştüm , çok hoşuma gitmişti fakat pembesi de
pek güzelmiş.Güle güle büyütün ,kendinize da bir mavi boncuk takın :) |
Sevgili Nurcan hanım, gerçekten rüya gibi bir şey, bildiğimiz acem borusunun çiçeklerinden çok daha zarif.
Benimle ilgili olan kısmı için ne diyeyim, nazara inanmam :) |
Uzun zamandır yazıştığınız kişilerle buluşup sohbet etmek ne büyük keyiftir değil mi?
Ben de bu yüzden toplantılara gitmeye can atarım hep. Keşke Adana toplantısını da daha evvelden duymuş olsaydım. İstanbul'da da mini mini toplantılar yapıyoruz. Bilseniz ne güzel geçiyor. Sayın malina'ya her defasında teşekkür etmek istiyorum beni bu güzel dostlarla karşılaştırmaya sebebiyet verdiği için. agaclar.net sitesi harika bir yer. Bazen " ben buraya üye olmadan acaba nasıl vakit geçiriyordum" diye düşündüğüm de çok oluyor. Sevgili Adalet, neşeniz bol olsun, İstanbul'a da bekleriz . |
Sevgili Adalet hanım begonvil ve pembe acem borusuna bittim,ayrıca Sevgili almira sevgili ülker ve Adalet hanım çok hoşsunuz.
|
Sevgili Güler, çok haklısın, ben de aynen öyle düşünüyorum, ağaçlar net bana yepyeni bir dünyanın kapısını açtı, burada can dostlar buldum, apartman komşularımı ihmal etme pahasına vazgeçemeyeceğim bir yer burası.
Hayalimde canlandırdığım kişileri kanlı canlı yakından görüp tanımak da ayrı bir heyecan, bir gün inşallah ağaçlar netin büyük toplantılarından birine de katılmak kısmet olur. |
Saggıdeğer Adalet Hanım,
Tohumlarınızın gitmediği, ulaşmadığı yer kalmadı anlaşılan. Ben bile yolladığınız tohumlardan yetişen karpuz, domates ve lahanaların turşularını bile yemeye başladım. Teşekkürler. Teşekkürler. Bulut geldi; lalede bir renk bir renk Şimdi kızıl şarap içmemiz gerek. Şu seyrettiğin serin yeşillikler Yarın senin toprağında bitecek. |
Hayyam için teşekkürler Cumhur bey.
Çok seviniyorum böyle meajlara, özellikle de yerli sebze tohumlarının türünün devam etmesi açısından çok sevindirici. Afiyet olsun, turşunun yanına kurufasulye de pişiriyorsunuzdur muhakkak :) |
Sevgili Adalet hanım gerçekten ben de Ağaçlar Net'le tanışmadan önce nasıl vakit geçiriyordum diye soruyorum kendime bazen. Ne kadar güzel bir şey olsa gerek, üye arkadaşlarla tanışmak, görüşmek. Hani insan bazen adını duyup henüz tanışmadığı kişileri hayalinde canlandırır ya, ben de sizin öğretmen okulunda çok sevdiğim edebiyat öğretmenime benzediğinizi düşünürdüm. O da Mersinli olduğu için olsa gerek. Hayalimde canlandırdığım bir kişiyi ekran aracılığıyla görmek, tanımak çok hoş.
Ayrıca balkonunu ve çiçeklerini çok beğendiğim sevgili Ülkü ve sevgili Almirayı da tanımak çok güzel. |
Sevgili Adalet hanim sizleri ve sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışmak benim için bir onur, sevgili almira ve ülküye de sevgilerimi iletiyorum birgün yüzyüze tanışsak, hoş sohpetler yapsak ne güzel olurdu. Bu zamanda dost bulmak çok zor iyiki varsiniz.
Çiçekleri unuttum sanmayın hepisi de harika. |
Alıntı:
Beni daha çok adımdan dolayı Adile Naşit'e benzetirler, Allah rahmet etsin. Ülkü ve Almira çok şeker insanlar, ben de çok mutlu oldum bu gün. Sevgili Sevim hanım, sizin o çiçek aşkınız ve içinizdeki samimi duygularınız ile sizi tanımak da benim için bir onurdur. Güzel yüreğinizdeki bu aşk hiç solmasın, inşallah bir gün yüzyüze tanışma fırsatımız da olur. Sevgili Ülkü ve Almira'ya selamlarınızı iletirim. |
Sevgili Adalet hanım öğretmenimin adı Sabriye Dündar idi. Şimdi soyadı değişmiş olabilir.
Yok hayır benzemiyorsunuz, ayrıca siz de çok hoşsunuz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025