![]() |
Evet sevgili Almira, gürgür dede geldikçe telefonların fişini çekip bilgisayarı kapatıyorum.
Bu gün ikici parti yağmurumuz yağdı, onbeş gündür bahçeyi sulamıyorum, yağmur suluyor gerektikçe :) Ben hiç böyle bir Temmuz yaşamadım 30 senedir Mersin'deyim, yazın yarısı bitti, biz daha gözümüzü açamadık, yağsın tabii de, bitkilerim hastalanacak diye korkuyorum. |
Adalet Hanım,
Adana da bugün tam bir felaketti. Çiftçilerimize büyük zarar vermemiş olmasını dilerim. Önce şiddetli bir fırtına; öyle ki balkon kapısı kapatmaya gücüm yetmedi, cam başıma geçecek diye çok korktum; ardından sağanak yağmur. Ziya Paşa Bulvarı kanala döndü bir anda. Temmuz'da böylesini ben de hatırlamıyorum. Hayırlısı diyelim... Sevgiler... |
Dün gece İstanbul'da da hava kötüydü, rüzgar okadar sert esti ki, salıncağı ayaklarından bağlamak zorunda kaldım, sabaha kadar da pek uyuyamadık. Açmış güllerim, sardunyalarımın çiçekleri kopup gittiler, neyseki dallarda fazla bir zarar yok. Yağmur zarar verecek boyutta değil de, benim rüzgarlı teras uçtu gene:( Hepimize geçmiş olsun.
|
Geçmiş olsun sevgili Bennur, şu anda Da Vinci Learning TV. de dünyanın geleceği ile ilgili iklim değişikliği tahminlerini veriyor, inanılır gibi değil, sera gazı etkisinin dünyamızı nasıl etkileyeceği konusunda geliştirilen çalışmaları anlatıyorlar.
Bize hep masal gibi gelen söylemler yavaş yavaş gerçekleşiyor, sevgili Hayrettin Karaca, "Türkiye çöl olmasın" derdi, hepimizin yapabileceği şeyler vardır dünyamız için. |
Aaah ah, ne yaptık güzelim dünyamıza...
|
Daha ne yaptığımızın tam farkında değiliz sevgili Ülker, bunu çocuklarımız ve torunlarımız yaşayacaklar.
|
Biz de farkına varmaya başladık maalesef Adalet Hanım'cığım.
Baksanıza; fırtınalar hiç dinmiyor, yıldırımlar üstüne üstlük...mevsim dengeleri bozuldu. |
Zaten ben bakıyorum. Adalet Hanım sitede varsa Mersin'de hava durumu iyi. Yoksa mersin yağmurlu, fırtınalı.
|
3 Eklenti(ler)
Gözüm korktu Cumhur bey, iki defa bilgisayarımı yaktım bu yüzden.
Bakın sizin de çok seveceğiniz fotoğraflar çektim, sabah uyanıp kapıyı açtığımda gördüm bu sevimlileri, inanılmaz güzel şeyler, ama öyle korkaklar ki, nereye saklanacaklarını şaşırdılar. Eklenti 92906 Eklenti 92907 Eklenti 92908 |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Sevilay hanım, ola ki bahçeme tekrar gelirseniz, sizin için muhteşem kokulu liliumlarım var.
Sevgi ve muhabbetle. Eklenti 92909 |
Çok sevimliler...
|
Bence uzaktan seyretmek daha güzel....
|
Alıntı:
Bitki ve hayvan başlığı ile ben olsam bu iki fotoğrafı galeriye yüklerim. |
Cumhur bey, biraz alışsınlar daha güzel pozlarını yakalamak istiyorum, bunları zoom yaparak çektim, galeriye eklenecek kadar kaliteli değiller.
|
Cumhur Tomba haklı sevgili Adalet o kedicik ne güzel, ne şirin:) Bizde de pazar akşamı başlayan yağmur ara ara devam ediyor hala. Gök gürlemeleri bitti nihayet yıldırım güşecek diye çok korktum pazar akşamı bir felaketti. Ama bağı bahçesi olanlar çok mutlu yağmura ihtiyaç vardı diyorlar;).
|
Sevim hanım, biz daha yaza merhaba diyemedik, hava sıcaklığı 22°C larda, akşamları çok sevdiğim terasımda oturamıyorum, bu sene acaip bir iklim değişikliği var burada.
|
Epeyce gezdim bahçeni ablacım. Hepsi de gerçekten çok güzeller. Sardunyalar da coşmuş :)
|
Adalet Hanım, bakıyorum da bitkiler yetmemiş, hayvan popilasyonu da artmış.:p
Minik kediler çok sevimli, cingöz cingöz bakıyorlar yaramazlar. Onlar da sonunda cennet bahçenizi keşfetmiş.;) |
Oooo Orkun Kırcı'nın sesi çıkmış nihayet. Yerleştiniz mi:confused: Ya da tatil bitti mi:confused:
|
Adelet Hanım,
Bence ikinci fotoğraf harika. Lütfen onu galeriye yükleyin. Bitkilerin canlılığı, aradan kedinin şaşkın mı muzip mi bakışları. İstesenizde o pozu yakalayamazsınız. O poza yazık etmeyin. 92907 |
Kediler çok sevimli:) Hangi fotoğraf daha güzel diye bir yarışma yok ama, ben en çok ilk fotoğrafı beğendim. Biraz yakalanmış olmanın şaşkınlığı biraz da ''Buyurun da siz kimsiniz acaba?'' bakışı var kediciklerde. İkisinin de boynu uzamış meraktan:)
|
Adalet Hanım, ilk fotoğraftaki hafif kaykılıp şaşkınlıkla dolu "Bu kadın da nerden çıktı şimdi?" bakışları şahaane ötesi. :) Bayıldım...
|
Sevgili Defne.D, Limon, Cumhur beyin isteği ile kediciği galeriye yükledim.
Çok sevimliler, tam dört taneler, akşamları anneleri de geliyor, tek korkum pire, her yeri sarıyorlar. |
Alıntı:
Bu sabah çayımı sizin bahçenizde içtim. Kedilere bayıldım, liliumları seyrettim, lisinthusların başında bekledim belki açar diye.:) Misafirperverliğiniz için çook teşekkür ederim sevgili Adalet hanım, şimdi de Güler hanımınkinden başlayarak diğer bahçelere bir göz atayım izninizle.:) |
Lisi açmış mı?
|
Ablam,
Güzelliği burda,sabah yüzünüzü yıkamadan lisiye bakmak.:) |
Bahçeye inmeme gerek kalmıyor, terastan görüyorum.
Beklemeye değer ama, açtığında çiçek bir ay boyunca kalıyormuş, Kamil bey söylemişti. |
Gerçekten mi? Harika...50 Tane açmış lisi,ne muhteşem bir görüntü olacak.Belkide 200 lisi. Bir gövdeden kaç lisi açar acaba?.Beklemeye değecek o zaman.
|
Alıntı:
|
Bu kadar narin görünüp çok yıllık olması ne güzel. Dilerim Kenan Bey, sökeceği lisiler için sipariş açar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025