![]() |
Hah...şimdi bir de lisileri sokun aklıma, fellik fellik lisi arayayım.
Allah'tan İzmir'de çiçekçi bol da, delirmeden buluyorum. |
Ülker hanım, bizim burada pazara gelen çiçekçiler satıyor. Fidelerin büyüklüğüne göre 1-2 lira. İzmir'de kolay bulursunuz. Bulamazsanız bir Salı ya da Cuma buyrun, beraber alalım:) Ben saksıda yetiştirmeyi beceremem diye bir arkadaşımın bahçesine aldım. Açtığında seyretmesi çok zevkli.
|
Ne kadar güzel ve içten bir teklif, teşekkür ederim Sevgili Defne Hanım.
Bizim çiçekçiler de yok yok maşallah, ben şimdiye kadar, yetiştirebileceğime inanmadığım bitkileri almaya kıyamıyordum. Şimdi profesyonel yardımlar alabileceğim harika insanlarla bir arada olduğuma göre, cesaret edebileceğim. Teklifinizi çiçek almak için değil de, bir bardak çay içmek için saklı tutuyoum.;) |
Sevgili Vildan hanım,
Bana yollarsa onları paylaşalım olmadı ben size 5 tane hemen yollarım.İstediğiniz lisi olsun. |
Yine yağmur başladı, ama öyle güzel yağıyor ki, gök gürültüsü yok, fırtına yok, sanırım büyük bir yağmur bulutu geçiyor üzerimizden.
Terasta bir süre seyrettim, sıcaktan bunalan dostlara yağmur serinliği gönderiyorum. |
Adalet Abla buralarda serinledi, sanırım sizin gönderdikleriniz ulaştı.
|
Sayın Defne D. Ben de fotoğraf olarak ikinci, kedi olarak birinci fotoğrafı kastediyorum. Numarasını da yazdım. Cidden çok enfes bir poz.
|
Adalet Hanım, bence o fotoğrafları nereye yükleseniz ses getirecek, cingözlerin meraklı bakışları yeter.
|
Biliyormusunuz, kahvehanemiz kapalı olduğu için sohbetleri bahçelerimize taşıdık.
Kahvehaneyi hiç mi açmasak ne :dilli: Fotoğraflar bir fotoğraf sitesinde yayınlanmayacak kadar kalitesiz sevgili Ülker, kedicikleri daha uygun bir açıdan aynı espri ile yakalayabilirsem ve de ben o anda doğru fotoğrafı çekebilirsem çok mutlu olacağım. |
Adalet hanım,
Bizler profesyonel değiliz. Önemli olan o anı amatör bir ruhla yakalayabilmek. Dünyanın en profesyonel fotoğrafçısı o kedinin pozlarını çekse bence o poz hiç bir şeye değişilmez. Deneyin, uğraşın isterseniz. Bakalım öyle güzel bir poz yakalayabilecek misiniz? Saygı ve sevgilerle. Hatta kahvehane açılınca orayada bekleriz sevimli kedimizi. |
1 Eklenti(ler)
Bu gün ancak bir tanesini yakalayabildim.
Bunu Cumhur bey için çektim. |
Oyyy oy, ben o pembiş murnunu yerim, hepsi çok şekerler:)Ben kedileri severim de:) Bu arada muhteşem kokulu liliumlarınızı kokladım. Elinize sağlık, sefayla seyredin
|
Adalet Hanım'cım bu da çok güzel olmuş. Ama ilk fotoğrafta iki kedinin bakışlarını öyle güzel yakalamışsınız ki.
|
Adalet Hanım,
Kediciğin pozu ne öyle??? Gece gece epeyi güldüm. Tıklayıp tıklayıp gülüyorum. Gözünüze, elinize sağlık. Harika bir fotoğraf:) |
Yok yok, ilk fotoğraflardaki kedilerin muzip bakışı yok sonraki resimde.
Anı yakalamak çok önemliymiş. |
Sevgili arkadaşlarım, kediciğe benden daha çok teveccüh ettiğinizi görüp kıskanmaya başladım, haberiniz olsun :dilli:
|
Günaydın Adalet ablacığım,çayımı alıp kahvehaneden şööylee bi sizin bahçeye uğradım.Onlar da ne öyle ne şeker bu minikler harika pozla yakalamışsınız,biraz seveyim dedim yaramazları ama hemen kaçtılar :) bende kaçarken çiçeklere zarar vermesinler diye arkalarından gitmedim yaramazların.
Hepiniz lisilerden söz edip beni çıldırtmak istiyosunuz anladım :( ben nerden bulucam şimdi. Güzel bi bahane çıksa da İzmir'e gitsek diye bekliyorum şimdi.Şart oldu lisi almak,daha almak istediğim o kadar çok çiçek var ki ne yapacağımı şaşırdım. |
Merhaba,
Minikleri kahveye alalım. |
Adalet Hanım, olur mu hiiç...siz elceğizlerinizle fotoğraflarını çektiniz diye sevdik kedicikleri.
Hani el emeğiniz var ya, o bakımdan...:dilli: Güzel kıvırdım mı? Mormenekşe, İzmir'de bizler varız, seni lisisiz bırakır mıyız hiç. Hem Adalet Hanım'ın bahçesi de bizim sayılır.;) |
3 Eklenti(ler)
Sevgili dostlarım, hoş geldiniz, bu gün lisim açtı, ama bilin bakalım ne renk, o kadar iddia ettim sarı değil diye, sarıymış meğerse.
Eklenti 93314 Eklenti 93315 Belki rengini değiştirir, keşke elimde olsa da göndersem sevgili Mormenekşe, bendekilerin hepsi de çiçekte artık. Kahvehanemize geliyoruz sevgili Jineop teyzesi, bakalım korkmadan gelebilecek mi? Sevgili Ülker, bana da iş oldu yani, elimde makina dakikalarca peşlerinden koşuyorum, nerede yakalarsam basıyorum deklanşöre. Eklenti 93316 |
Çok yorulmuşsunuz Adalet Hanım, hemen kahvehaneye geçin de, bir yorgunluk kahvesi yapayım.
|
Sevgili Adalet hanım, ama baksanıza nasıl da şeker, çok da ürkeğiz:( ama peşlerinde koştuğunuza değen kareler yakalamışsınız, elinize emeğinize sağlık. Lisiler çoook güzel, benimkiler yağmurdan sonra sanki biraaazcııık kendilerine geldiler, kargoda telef olmuş garipler:(
|
Bence dayanıklı çiçekler Lisianthuslar sevgili Bennur, sizi mutlu edeceklerdir meraklanmayın.
Hemen geliyorum sevgili Ülker, kahveye hiç hayır diyemem :) |
Adalet Hanım,
Sizin kediler pek yakında meşhur olacak. Onlara ayrı sayfa mı açsak ne? Fakat çok tatlılar. Çok güzel bakışları var. Sevgi ve selamlar. |
4 Eklenti(ler)
Erik ağacının altındaki sevgili Cemo nun gönderdiği Gazanyalarım durmadan açıyorlar.
Eklenti 93398 Eklenti 93397 Eklenti 93396 Böğürtlenler oluyor, taneleri çok iri. Eklenti 93395 |
4 Eklenti(ler)
Bir tane glayölüm açmış, çok keyifsiz.
Eklenti 93403 Hazeran tohumlarını biriktiriyorum, inşallah yağmur çürütmemiştir. Eklenti 93404 Kanarya gülüm havaları serin görünce yeniden çiçeklenmeye başladı. Eklenti 93405 Nehir'imin küçük şeftali ağacındaki şeftaliler olmaya başladılar, gelip kendisi kopartsın keyifle. Eklenti 93406 |
Adalet Hanım, sarısı da çok güzelmiş, ellerinize sağlık.
|
Adalet Hn, gazanyalar yerine çok yakışmış.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Limon, Kiraz, hoş geldiniz.
Benim lisi renk değiştiriyor sanırım sevgili Limon :) ben söylemiştim, pembeye çalan açık bir sarı oldu. Eklenti 93608 Eklenti 93609 Ne dersiniz pembeleşir mi? Gazanyalar Cemo arkadaşımızın hediyesiydi sevgili Kiraz. |
1 Eklenti(ler)
Minik Abutulionum açtı, rengi harika.
Eklenti 93614 http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=33709 http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=33709 Bunları galeriye yüklemiştim, kendi bahçemde olmazsa çok üzülürüm :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025