![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yıllardan beri forumlara müzik video vs eklerim burada karşılaştığım sorunu yaşamadım. Kimisinde ; Kod:
[video] video lingi[/video] kimisinde de HTML Kod:
[youtube]video lingi[/youtube] Sayın @malina'nın söylediğine göre video lingini yerinden kopyalayıp buraya yapıştırmamız yeterliymiş ama her zaman olmuyor. Zaten sitemiz forum versiyon (vBulletin Version 3.8.5) olarak bayağı geride kalmış gibi, bir çok site 4.2, son sürümü de 5 in üzerinde. Site editörümüz daha iyi bilir ama video sorunu için bir yama gerekebilir. Video konusunda yazacaklarım bu kadar, biraz fazla yazdım galiba. Bu arada eşinizin eline emeğine sağlık çok güzel iş çıkarmış. Maşallah deyim nazar değmesin. |
Alıntı:
|
Videonun nasıl ekleneceğini aşağıdaki linkte anlatmaya çalıştım.
Eşinize teşekkürlerimi ve selamlarımı iletin. kesinlikle o bana salıncak yaparken bende ona mangal yakarım. :) http://www.agaclar.net/forum/sohbetl...tm#post1424448 http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...tm#post1424451 |
Alıntı:
(Sizin canınız sağolsun Sn Sİnbas , Mehmet Rasim için salıncak yapılır):)). Dedi eşim. |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bazılarını tamamen unutmuşum..
Eklenti 587819 Eklenti 587820 Eklenti 587821 Eklenti 587822 Eklenti 587823 |
5 Eklenti(ler)
Kış geldi. Artık sadece evdeki çiçekler var. Ben tohum ekim zamanı gelene kadar bu görüntülerle avunuyorum. Bahçeye çıktığımda öyle çok fotoğraf çekiyordum ki. Ancak yarısını foruma aktarabilmişim. Bu güzel görüntüler kalmış.
Eklenti 587824 Eklenti 587825 Eklenti 587826 Eklenti 587827 Eklenti 587828 |
Alıntı:
Gül sevmem (dikenli bitkilere gıcık oluyorum sadece, kan davası gütmüyorum onlara:D), fakat bu sarı güller ışığından mı (senin ya da gülün:p) nedir çok hoş duruyor fotoğrafta. Emeğine sağlık... Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın aleydi bu güzel çiçekleri bize yüklediğinize çok memnun oldum gözlerim bayram etti mevsim kışa girsede gözler hep o güzellikleri arıyor Saygılarımla .
|
Alıntı:
Arkadaşlarımın bahçelerini gezerken, daha özenli fotoğrafladıklarını gördüm. (Sn Ahmeter, Sevgili Sdurul ablacım vb).Bunlar benim son acemi fotoğraflarım olur umarım. Bundan sonra fotoğraf çekerken acele etmeyip daha dikkatli olur muyum acaba:D. Ah bu aceleciliğim:). Çok naziksiniz teşekkür ederim. Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Aşkın gözyaşları paylaşıldığı için mi bu kadar güzel gelişip çiçek açtı:).
Eklenti 587915 Eklenti 587916 |
2 Eklenti(ler)
Ancak bu kadarı olgunlaşmış. Havaların geç soğuması bile altın çileğin Eskişehir'de üretimine imkan sağlamadı. Üzerinde meyveleriyle dondu.
Eklenti 587927 Eklenti 587928 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnşallah sizinki gibi güzel açar sayın:aleydi :)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu pazardan aldım. Alırken büyümüş halini de görmüştüm. Unuttum:D. Şimdi büyüsede çiçek açsa diye beklemedeyim:).
Eklenti 588007 |
5 Eklenti(ler)
İçeri alsam soluyor dışarıda donuyorlar. Kış neden geldin:mad:
Eklenti 588008 Eklenti 588009 Eklenti 588010 Bu güzellği dışarıda üzerine naylon örttüğüm salıncağa koydum Belki soğuktan etkilenmez diye.Hemen çiçekleri soldu. Soğuk vurmuş. Eklenti 588011 Buda içeriye alınca soldu. Öyle güzeldi ki. Eklenti 588012 |
Yapılacak bir şey yok Sevgili Aleydi.Birkaç gün soğuk olunca sardunyaları içeri aldım.Bugün hava çok güzeldi geri balkona koydum.Elimizde saksılar bir o yana,bir bu yana.Tatlıcım siz onu budayın bence öylece baharı beklesin.Çiçek sararıp formu bozulacağına budarsınız,bahara fışkırır.Tabii gene de siz bilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Budadıklarınız içerde tutmaz mı acaba?Sardunyayı ben de çok severim.Budadıklarımdan bir tanesi tuttu.Çeliklemek için kalın,güçlü dallar seçilmeliymiş.Benim budadıklarım zaten kötüydü,belki de ondan tutmadı,bilemiyorum.
|
Arkadaşlar budadıklarımın hiç birini atmıyorum ya hepsini kendim dikiyorum, ne tutarsa kardır diyorum ya da komşularamıza dağıtıyorum.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarıda ki mesajıma tekrar ilaveler yaptım. Normalde içeri alırken dal ve kök budaması ve de toprak değişikliği gerekir, bahara daha güçlü başlarlar. |
Alıntı:
Her bitkinin yeni yerine uzun süren uyum süreci vardır, bırakın yer değiştirmeyi yön değiştirmek bile çoğu bitkileri sarsabilir. |
25 litrelik saksılar yaklaşık 70 cm uzunluğunda 5 cm' e bir karşılıklı dikseniz, bir saksıya 30 a yakın çelik olur. Yaz bahçesinin sardunyaları hazır olur. Üstelik beğendiğiniz renklerden oluşur.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025