![]() |
:) Bunların hepsi benlik sevgili aleydim, hangisini kastettin?
|
Alıntı:
|
:D Zaten sayfamda tam senlikler var deyince ilk aklıma gelen; gelincik ve hatmiler olmuş idi.
|
Sevgili aleydi'ciğim, bahçeli, bir evde oturmak hepimizin hayali ve sen hepimiz adına bu hayali yaşıyorsun.
Solo bahçelerin bakımı takibi çok zor, hele de şehirden uzaksa, ben bu yüzden çok sevdiğim bahçemi satmak zorunda kaldım :( Her sabah uyandığında seni nefis bir görüntü selamlıyor ne güzel. Yazın ayrı kışın ayrı güzeller. Sen de bahçenin hakkını veriyorsun, ilerleyen yıllarda çok daha keyifli görünecekler. Ellerine sağlık canım, sefanız bol olsun.. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Biraz karman çorman oldu bahçe :) . Sizin bu konuda başlık açtığınızı biliyorum. Arapsaçına döndük :). Ne yapıyım çok seviyorum. Tohumdan yetiştiriyorum. Kıyamıyorum sökmeye :). Hep gelecek yıl daha düzenli bir bahçe hedefliyorum :). İnşallah bir gün başaracam:D Teşekkür ederim sevgilerimle. Eklenti 621259 |
Muhteşem bir gül. Tablo gibi maşallah
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 621375 Eklenti 621376 Eklenti 621377 Eklenti 621378 |
3 Eklenti(ler)
|
Hepside çok güzeller maşallah. Ipek çiçeğinin tohumlarını alıyorsunuzdur umarım
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
surverdan mı kaynaklanıyor benim adls den mi arkadaşlar fotoğraf yüklerken sorun yaşıyorum. sizlerde durum nedir ?
|
1 Eklenti(ler)
Clematis sonunda açtı. Bu çiçeği çok istiyordum. Bu yıl beyazınıda aldım. İkisini yan yana saksıya ektim. Beyaz mavi bir görüntü oluşacak büyüdüklerinde.
Eklenti 622194 |
1 Eklenti(ler)
Bu begonyaları elveday51 ve Cemo'yla Yalova gezimizde, bir serada hediye ettiler.Tırnak ucu kadar bir çanta dolusu begonyayı ektim. 50ye yakın begonyam oldu. Umarım hepsi aynı renk açmazlar :)
Eklenti 622195 |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Cosmoslar çok rengarenk bir görüntü oluştular kaya bahçesinde. Sabah saydım en az 10 tane beyaz kelebek dolaşıyordu etrafında. Kelebekler renkli çiçekleri seviyorlar. Geçen yılda zinialara çok konuyorlardı. Bahçenizde kelebek olsun istiyorsanız, rengarenk görüntüler oluşturun.
Eklenti 622202 Eklenti 622203 Eklenti 622204 Eklenti 622205 |
Sevgili aleydi çiçekleriniz ne güzel rengarenk açmış Eskişehirde sıcak yokmu bizim buralarda her şey sıcaktan kavruldu yoksa kosmoslar sıcağa daha mı dayanıklı gelen seneye ölmessem eğer bende bu çiçeklerden ekeyim şimdiye kadar özen gösterdiğim çiçekler in çoğu bu sıcaklara dayanamadı bu güzelliğin tadını çıkarın Saygılarımla .
|
Alıntı:
Hiç böyle sıcak görmemiştik , gerçekten çok sıcak. Geçen gün araba kullanırken yüzüm yanmış. İlk defa böyle bir şey oluyor. Sıcaktan küpelilerim ve ortancalarım etkilendi. Ben ısrarla onları pencere kenarına ve merdivenlere dizdim. Oysa yarı gölge bir yere almam lazım. Bende sık sık hortumla ıslatıyorum. Yinede bir kaç tanesi fena bozulmuş. Onları bugün kenara aldım. Teşekkür ederim beğenileriniz için ,saygılar. |
sevgili aleydi, cosmosların gerçekten uçuş, uçuş çok güzel açmışlar. son karedeki beyaz cosmosların arasındaki sarılar ne çiçeği merak ettim. hoş duruyor arasında. sıcaklar benimde çok canımı yaktı. saksılarım birer birer kuruyor. geride kalanlarla idare edeceğim. sevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
Sorma arkadaşım baharda soğuk olduçiçeklerim açamadı. Şimdide kavurucu sıcaklar. Özellikle küpeliler çok kötü oldu.
O sarı çiçek Sn TCM nİN tohum paylaşımda gönderdiği süs ayçekirdeği. Çok güzel çiçeklendi. Biraz boyu uzun. Ben sebze bahçesine şaşırtmışım. Beyaz cosmosta yanında kendiliğinden çıktı. Çok güzel bir görüntü oluştu.Sevgiler Eklenti 622325 |
1 Eklenti(ler)
|
Bunun ne olduğunu bilen var mı arkadaşlar . Şaşırtırken karıştırdım.
bence ezan çiçeği |
Sevgili aleydi bu bir tütün çiçeğidir kokusu çok hoş bordo beyaz ve pembe rengi vardır ben bizim bahçe net formunda İstanbuldan bir arkadaş göndermişti bakıyorum bendede bir kök çıkmış ama beyaz kelebekler çok seviyor küpelilerime zarar verecekler diye pek sıcak bakmadIm Saygılarımla .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Bence de sarı ezan çiçeği. Birinci yıl bu şekilde büyür. İkinci yıl çiçek açarlar. Tütün çiçeği ise ilk yıl çiçek açar. Tek yıllık oluyor. Lahana kelebeğinin geldiğini görmedim. Lavantaya, çok yıllık astere geliyor. Lahanalara daha çok yumurta bırakıyor. |
Alıntı:
Nikotin çiçeğide , ezan çiçeğide ektim. Keşke nikotin olsalardı Sn Muda . Bu kadar çok benziyorlar mı birbirlerine . Ayırdedici özellikleri nedir acaba , yaprak yapısı olarak ? |
Bizce de Ezan Çiçeği Sn. aleydi. Anneme sordum ben de. :)
Bu arada Sn. SDurul da bu mesajında üçüncü resim olarak paylaşmış. Neredeyse tıpatıp aynı gibiler. O da ezan çiçeğim diye yazmış. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Hep aynı fotoğrafları yüklemiyorum umarım. Ortaya karışık.Karanlık günlerden sonra biraz renkli görüntüler olsun. Bu arada oğlum Türkiye MF3 141 OLDU.
Eklenti 622861 Eklenti 622862 Eklenti 622863 Eklenti 622864 Eklenti 622865 |
Maşallah Sevgili Aleydi.Allah oğlunuzun yolunu açık etsin.Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025