![]() |
Alıntı:
2 Nisan toplantısına gelecektim, malesef bir yakınımı kaybettim, orada olmam gerekiyordu. Bir gün bir yerlerde mutlaka buluşacağız, bunu bütün kalbimle istiyorum inan bana. Bahçenin güzelliklerini paylaşmanı bekliyor öpüyorum gözlerinden. |
2 Eklenti(ler)
Dostlar hepinize merhaba, Sn TCM oturak, daha ekmediniz mi . Hepinizi çok özledim arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Farklı bir alana yöneldim. Hep aklımdasınız. Bahçem güzelleşiyor yavaş yavaş,çiçeklerim açmaya başladılar.
Eklenti 613013 Eklenti 613014 |
Alıntı:
Reçellik mi bunlar? Bahçenin diğer resimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.. Sevgiler.. :) |
Harika güllerinle birlikte hoşgelmişsin sevgili aleydi'm...
|
1 Eklenti(ler)
|
Hoşgeldiniz Aleydi.Oğlunuz sınava hazırlanıyor olunca,pek siteye giremiyorsunuz diye düşünmüştüm.Yokluğunuz hissediliyordu.Maşallah bahçeniz hareketlenmiş.Devamını bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
Sevgili aleydi, gönderdiğin bütün gelincik tohumlarını tarlalarımın belirli yerlerine ektim :( fakat çimlenenler yok denecek kadar az. :( Binanın ön tarafında bir-iki tane tahminim gelincik gözünün içine bakıyorum büyüyorlar.
Akşam üzeri bina görevlisi ile konuşuyorum, o da konuştuğu yerden otları söküyor ve ben sakın Hasan diyene kadar cart çekip kopartmaz mı o gözünün içine baktığım gelincik fidemi. :( Of sorma kahroldum, o da çok üzüldü fakat olan oldu işte yapacak bir şey yok. :( Dedim bunu aleydi'ye anlatmam gerek... |
Günaydın, Ben de sayfanıza bakmadan nerelerde olduğunuzu merak etmiştim.
Burada olduğunuza sevindim:) Gül kokuları gelmeye başladı demektir. |
:):)sevgili aleydi, kendini çok özlettin arkadaşım, hoş geldin güzelliklerle geldin. inşallah bir daha böyle uzun aralar vermezsin. güller açma başladığına göre sizin oralara bahar gelmiş. bahçenizdeki güzellikleri merakla bekliyorum arkadaşım. sevgilerimle selamlar:p:p...
|
[QUOTE=münevver48;1463152]:):)sevgili aleydi, kendini çok özlettin arkadaşım, hoş geldin güzelliklerle geldin. inşallah bir daha böyle uzun aralar vermezsin. güller açma başladığına göre sizin oralara bahar gelmiş. bahçenizdeki güzellikleri merakla bekliyorum arkadaşım. sevgilerimle selamlar:p:p...[/QUOT
Arayacağım seni arkadaşım sorma bu aralar çok yoğunum |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Her şeyi öğrendim fotoğraf çekmeyi öğrenemedim:D Sarı kırmızı turuncu üçü bir arada. Eklenti 613493 Buda benim bahçedeki gül gibi,kocaman göbeği var. Eklenti 613494 |
Alıntı:
|
Bilmiyordum hemen ekilmesi gerektiğini sevgili aleydi'm nisan başı ekmiş idim ben. Neyse öğrenmiş oldum. Teşekkür ediyorum, sağolasıın...
|
2 Eklenti(ler)
Bunun tohumlarını Çinden almıştım. Geçen yıl ektim bu yıl çiçeklendi. Çok güzelmiş:)
Eklenti 616227 Eklenti 616228 |
1 Eklenti(ler)
Biraz farklı şeyler yapıyorum. Çiçek dışında objeler. Minyatür bahçeler. Daha çok yeniyim.
Eklenti 616230 |
1 Eklenti(ler)
|
Yeni objelerin çok güzel olmuş, değişik şeyler yaratıyorsun becerikli kız vesselam :) ellerine sağlık. Çinden getirttiğin sarı çiçek donlara dayanıklı mı?, tohum yaparsa almayı ihmal etme olur mu :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Her tohum takasta onlarca tohum dağıtıyorsunuz.Size tohum gönderebilmeyi çok isterim. Kesinlikle yemeyeceğim :)) |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
sevgili aleydi, maşallah mini bahçen çok şirin olmuş. kendine yeni uğraşlar edinmişsin. ne güzel yaratıcı olmak, kim bilir daha ne güzel mini bahçeler tasarlayıp bizlere sunacaksın. merakla bekliyorum.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sayın TCM lastikler kesilip boyandı. Sizinkiler boyanana kadar sizle uğraşmaya devam edeceğim :))
Eklenti 616589 Eklenti 616590 |
1 Eklenti(ler)
Bu jant kapağıda boyandı bununlada rüzgar gülü yapacam. bir tane daha bulabilsem süper olacak :)
Eklenti 616591 |
Lastikleri ne ile kestiniz? Kesmesi zor oldu mü? Cok guzel gorunuyor. Jant kapağından ruzgar gülünü hayal edemedim. :) Yapım aşamaları paylaşmanızı umut ediyorum.
|
[QUOTE=abk;1469625]Lastikleri ne ile kestiniz? Kesmesi zor oldu mü? Cok guzel gorunuyor. Jant kapağından ruzgar gülünü hayal edemedim. :) Yapım aşamaları paylaşmanızı umut ediyorum.[/QUOT
Lastikleri eşim önce, spiral taşla kesti. Sonra maket bıçağıyla düzeltti. Sonra ters çevirdik ve ben boyadım :). Biraz zorlandık. Hemen kenarında bir halka var onu çıkarmak gerekiyor. Rüzgar gülünü alıntı fotoğraflayabilirim. Ben henüz yapraklarını yapamadımve tek şuan. Sadece bu haliyle sopa takıp , toprağa sapladık.Teşekkür ederim beğenilerinize DIY : Çiçek Görünümlü Jant Kapağı - Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi Örnekleri |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025