![]() |
Sevgili aleydi bahçene bakılırsa yeniden renklenmeye başlamış, ne güzel açmışlar sardunyalar, alisyumlar ve kadın düğmelerin morun yanında beyaz pek hoş durmuş, beyazı çok hoşuma gitti, inşallah tohum yapar da alırsın tohumlarını, sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sayın aleydi düğme dediğiniz bitki acaba hangisi cahilliğime verin lütfen migrene iyi geldiğini yazmışsınız cuma gününden beri migrenim beni çok hırpaladı nasıl kullanılır aktarta bulabilirmiyim acaba. Selamlar.
|
Alıntı:
Tohumlar son gelenlerdi çok özensiz ektim. Ondan mı bilemiyorum hiç çıkmadılar. Bunları sadece iki fide olarak almıştım. 2_ 3 kere yer değiştirdim. Bir türlü yaşatamadım. Çok az tohum alabilmiştim. Diğer tohumlarla karışmamıştır umarım diye ümit ediyorum. Bahçe sayfamda bu çiçeği gören bir arkadaşımız. Özel mesaj yazmıştı bana. Eşinin migren hastası olduğunu, bu bitkinin iyi geldiğini. Yurt dışından tohum getirtebiliriz aslında. Nasıl kullanıldığını sorarım. Nasıl bir illet olduğunu biliyorum migrenin. Geçmiş olsun. http://www.agaclar.net/forum/attachm...72201731_n.jpg |
Düğme çiçeğinin (Hanım Düğmesi Çiçeği) tohumunu Sn Kerkenez burada paylaşıma açtı. Edinmek isterseniz;)
(Kapıda satış yapan eleman gibi hissettim kendimi:D) |
Evet bu bitkiyi tanıdım Sayın Mücevher çalısı bizim buralarda yetişiyor sağolun , Sayın aleydi sayfanızı meşgul ettim affola. Selamlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tekrar geçmiş olsun.Bu sayfalar güzellikleri paylaşmak için. Mutlu oldum. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Yazdan kalan görüntülere devam. Gülhatmi komşumun kapısının önündeydi. Söküp atmış bu güzelliği. Galiba herkes bizim gibi sevmiyor çiçekleri.
Eklenti 587497 Eklenti 587498 Eklenti 587499 Eklenti 587500 Eklenti 587501 |
5 Eklenti(ler)
Çektimya bu kadar fotoğrafı:). Sıra gelmemiş bunlara, kıyamam:).
Eklenti 587502 Eklenti 587503 Eklenti 587504 Eklenti 587505 Eklenti 587506 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 587507
Eklenti 587508 Eklenti 587509 Ablamın bahçesinde ki çiçekler. Koca bahçede 10 tane çiçek. Bazen gidip onun bahçesine ekiyorum.( Allah sana akıl fikir versin) diyor:D. Eklenti 587510 Eklenti 587511 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Aleydi ablacım bahçen herzamanki gibi şahane görünüyor :) hele lilyum nasıl kokuyodur kim bilir :D
Sayfanı işgal etmiş olmıyım ama abla bi haber vereyim :)) A101 deki soğanlar düşüyor demiştim inanmamışlardı bu hafta yine düşmüş fiyatları geçen seneye nazaran biraz geç düştü ama olsun :D Eklenti 587605 Eklenti 587606 |
Bazen mağazadan mağazaya farklılık gösterebiliyor, Bende bugün baktım 3,50 tl idi.
|
Alıntı:
Müzik konusu iyi oldu. Çok sevdiğim bir parçayı paylaşıyım dedim dün. Videoyu yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim:). |
[QUOTE=eneskrky;1424182]Aleydi ablacım bahçen herzamanki gibi şahane görünüyor :) hele lilyum nasıl kokuyodur kim bilir :D
Sayfanı işgal etmiş olmıyım ama abla bi haber vereyim :)) A101 deki soğanlar düşüyor demiştim inanmamışlardı bu hafta yine düşmüş fiyatları geçen seneye nazaran biraz geç düştü ama olsun :D Eklenti 587605 BU SAYFA AĞAÇLAR NET DOSTLARI TARAFINDAN HER TÜRLÜ PAYLAŞIMA AÇIKTIR:D Görüntüler yazdan sevgili eneskrky. Çektiğim fotoğrafları klasörlere alıp kaldırıyorum. Güller, soğanlılar vs. Bunlar paylaşamadıklarım. Yok bizde böyle şeyler hiç olmuyor sevgili Eneskrky:). Sn telato'nun dediği gibi mağazalara da farklılık gösteriyor.Sadece nergisler , birde sarı lale kalmıştı. Laleyi 3,5 tl den aldım geçen hafta. Yine de haber verdiğin iyi oldu. Çıktığımda bakarım yine. Asıl tohumlar çok güzeldi geçen yıl. Hem miktarı fazla hem tazeydi. Umarım geçen yıl ki tohumlardan satarlar yine. Senin adına sevindim. |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bence hiç uğraşmayın youtube de hazır yüklenmişi vardır. :D ordan link alır müzik bölümüne eklersiniz. Ayrıca bahçe, balkon vs. sayfalarına yönetimin müzik yükleme yasağı var müziği sadece müzik bölümünde paylaşılsın isteniyor. |
Bu sabah aleydi'nin bahçesinde dolandım, güzel çiçeklerini inceledim, eşinin yaptığı güzel çiçeklik çok da hoşuma gitti.
Yazışmalar çiçek soğanlarına gelince bir hatırlatma yapmak gereğini duydum; bu sıralar gerek marketlerde gerekse büyük avm'lerde çiçek soğanları satışları çoktur. Kimisi taze kimisi eski soğan olabilir. Sizler seçerken soğanı tutun yani poşet içindeki soğanı biraz sıkmaya çalışın, sert ve diri olsun. Yumuşamış soğanları almayın. Genelde poşet içinde çabucak bozulabiliyorlar. Ben alırken poşetin içini incelerim, soğanın diri olmasını hatta uyanmış olmasına dikkat ederim. |
Alıntı:
Üstelik Alırken sizin dediklerinize de dikkat ediyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlarca soğanlı çiçek ekmiştim. Bu yıl yerlerini değiştirmek için çıkardım. Çoğu çürümüş. Çok azını bulabildim.Yazın otomatik sulama olduğu için ekili bırakamıyorum bahçede. Söktüğümde çok verimli saklayamadım. Soğanlılarla biraz başım dertte:). Memnun oldum bahçemi ziyaret etmenizden Güler hanım, teşekkür ederim. Eşim ahşaptan salıncak, sandalye, masa, bank vs yaptı. http://www.agaclar.net/forum/attachm...93179988_n.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...85122548_n.jpg |
5 Eklenti(ler)
Fotoğraf yükleme rekoru kırıcam bu gidişle. Umarım sıkılmıyorsunuzdur arkadaşlar.
Eklenti 587716 Eklenti 587717 Eklenti 587718 Eklenti 587719 Eklenti 587720 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bazılarını hiç yayınlamamışım:).
Eklenti 587726 Bunlar nedir bilen var mı? Alt bahçedelerden birinde gördüm. Sahipleri olsa soracaktım. Eklenti 587727 Eklenti 587728 Eklenti 587729 Eklenti 587730 |
Kadifelerin altındaki 2. fotoğraftaki bilemediğin meyveler sanırım Gojiyberye benzettim ben.
Yakından çekseydin daha net anlaşılırdı aleydiciğim. |
Alıntı:
|
Rica ederim, karasal iklime dayanıklı olduğunu bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum, geçen sene etkinlikte tohumları paylaşılmıştı, ben de talepte bulunmuştum, benim kiler şimdi fide halindeler, bahçeye indirmedim, kışı saksıda geçirsinler baharda bahçeye indiririm.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025