agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   münevver48 / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/34363.htm)

münevver48 14-04-2015 10:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1370814)
Eyvah lalenin yanı başında salyangoz . Benim bahçede de öyle çoklar ki . Geçen yıl onların yüzünden bütün güllerim bitlendi . Güllere yeşil bitleri onlar taşıyormuş . Zor kurtardım . Her gün temizleyip ilaçlayarak :(

Sevgili Münevver48 gerçekten renkleri çok güzel lale ve güllerin . Bende bu renkleri çok seviyorum .Çok yakışıyor onlara . Tomurcuk lale çok güzel bir pembe açacak sanki. Bizim için de kokla sev onları :) . Sevgiler .



:)sevgili aleydi evet salyangozlarla çiçeklerim kardeş kardeş yaşamayı öğrenmeye çalışıyorlar.:D arada bir yaprakların tadına özellikle sukulentler dayanamayıp bakıyorlar. yeni diktiğim sevgili yağmur143 ün gönderdiği atlasın ucundan bir tadıp ortadan yok olmuşlar. aslında kıyamıyorum ama o da karnını doyurmanın peşinde bunca yeşillik iştahını açıyor;)ama bak güllere yaprak bitini taşıdıklarını sizden öğrendim. yedikleri içtikleri az gelmiş gibi birde taşımacılık yapıyorlar.inşallah dediğin gibi lale pembe açar . 1 paket siyah laleden şimdilik sarı somon siyah ve birde dediğiniz gibi pembe açarsa süper olacak bazen karışıklık da güzel oluyor. sevgiler:):)

münevver48 14-04-2015 13:31

5 Eklenti(ler)
yerini değiştirdiğimiz parlak yapraklı kartopu henüz çiçeğini görmedik. her iki kar topumuz da budamaya elverişli birde adi kartopunun çeliğinden diktimiştim.o dayeşermeye başlamış tabi yaşatabilirsem.

Eklenti 546704

bunu da defne yapraklı kartopu diye aldık.
Eklenti 546705

üzerindeki tomurcuklar açmış bizde budadık. yalnız bu daldaki açmamış gibi geldi bekliyoruz.

Eklenti 546706
biberiye

Eklenti 546707
bahçe külü minicik çelikten ürettim.çok kolay kökleniyor.

Eklenti 546708

münevver48 14-04-2015 13:36

3 Eklenti(ler)
bahçemde ilk kezsedef çiçeği
Eklenti 546709

dayanamadım kokusu ayrı güzel kendisi ayrı iyice açmış. yağmur yağmaz da biraz daha seyrederiz.
Eklenti 546710


Eklenti 546711

asmalıtepe 14-04-2015 19:04

Sevgili Münevver48 yine bahçen döktürmüş. Hele o mor salkımlar muhteşem.Ellerine sağlık canım.
Sevgiler ve selamlar..

münevver48 22-04-2015 22:15

3 Eklenti(ler)
şimdi leylak zamanı


Eklenti 548328


Eklenti 548329


Eklenti 548330

münevver48 22-04-2015 22:23

3 Eklenti(ler)
[B] erguvan [ güzelliğinin seyrine doyamıyorum. bahçemizin dışına dikmiştik.

Eklenti 548331


Eklenti 548332


Eklenti 548333

münevver48 22-04-2015 22:27

3 Eklenti(ler)
portakal ağacım,

Eklenti 548335


Eklenti 548336


Eklenti 548337

münevver48 22-04-2015 22:33

5 Eklenti(ler)
hasekiler bu yıl kendilerini iyice gösterdiler.


Eklenti 548340


Eklenti 548341


Eklenti 548342


Eklenti 548343


Eklenti 548344

münevver48 22-04-2015 22:39

5 Eklenti(ler)
mine


Eklenti 548347

karanfilin pek tadı yok

Eklenti 548348

gül açtı geçiyor.

Eklenti 548349


Eklenti 548350


Eklenti 548351

münevver48 22-04-2015 22:48

5 Eklenti(ler)
armut ağacı

Eklenti 548353

:)
Eklenti 548354
bir gelincik

Eklenti 548355

Eklenti 548357

:)
[ATTACH]5.48356[/ATTACH]

münevver48 22-04-2015 22:52

2 Eklenti(ler)
:)kır köşesinde bana sürpriz yapan anemon farklı bir tür biraz geç çiçeklendiği için fark edemedim. sabah görünce sizlerle paylaşmak istedim.

Eklenti 548360
bu da tomurcuğu.

Eklenti 548361

akçabardak 22-04-2015 23:13

Sevgili münevver48 sizin oralara iyiden iyiye yaz gelmiş leylaklar, mor salkım, portakallar hep açmış bizde portakallarda daha yeni tomurcuklar oluşmaya başladı.

Hasekilerinin renklerine bayıldım, bendekiler hep aynı renk çıktı, leylak kokusuna bayılırım. Yaz gelince insanın içi açılıyor değil mi? polenler olmasa daha güzel tadını çıkaracağız ama olsun yine de her şey çok güzel, gelincik te pek güzel bakmış oradan.
Sevgiler.

samur 22-04-2015 23:54

Mor salkima bayildim cok heveslendim 2 yildir balkonda var kocaman ama bir turlu acmiyor. Bu sene de acmadi yaprak cikarmaya başlamıştı havalarin soguk gitmesiyle onlarda buzustu.😒 Bu arada munevver ablacim gul hatmi saksisinda bir fide vardi yapraklari hatmiye benzemeyen minik mor cicek acti ne oldugunu bilememistim. Meger se sedef cicegiymis senin bahcede gorunce tanidim. Gecen sene ekmistim ama daha once gormedigim icin taniyamadim. Tabi isim de yapistirmamisim neyse sayende tanidim sedef cicegini. Sevgilerle... Bahce guzellesmis renklenmis masaallah.

asmalıtepe 23-04-2015 04:40

Enfess.. tek kelimeyle canım.

Erguvan, leylak ve Portakal Ağacı.. Bu üç ağaç hepsine bedel. Ama hasekilerin renkleri harika..Bendekiler de çok güzel canlandılar böyle açacaklar inşallah.

Eh sizde soğuklar yağmurlar bitmiş demek ki, çiçekler gürleştiğine göre.

Ama onlara bakan ellere emeklere vermek lazım tabi.

Sevgiler..

münevver48 23-04-2015 12:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1372936)
Sevgili münevver48 sizin oralara iyiden iyiye yaz gelmiş leylaklar, mor salkım, portakallar hep açmış bizde portakallarda daha yeni tomurcuklar oluşmaya başladı.

Hasekilerinin renklerine bayıldım, bendekiler hep aynı renk çıktı, leylak kokusuna bayılırım. Yaz gelince insanın içi açılıyor değil mi? polenler olmasa daha güzel tadını çıkaracağız ama olsun yine de her şey çok güzel, gelincik te pek güzel bakmış oradan.
Sevgiler.



Sevgili akçabardak, teşekkür ederim beğenin ve yorumun için :)siz yaz gelmiş diyorsunuz ama iki gündür kış misafirimiz. baharı görmeden geçti.(bizim buralarda) bu gidişle yazıda göremiyeceğiz. dışarısı kış günü gibi soğuk esiyor.hayırlısı yarından itibaren ısınmaya başlıyormuş.zaman gelince havalara bakmadan çiçeklerini açıyorlar gariplerim.belki biraz verimsiz, öylede olsa bizi mutlu ediyorlar.


hasekilerim benim en sevdiğim çiçek oldu biliyor musunuz yapraklarını salyangoz yemiyormuş. bunu öğrendikten sonra özellikle hasekiye olan ilgim iyice arttı. bulabilirsem farklı renklerinden de edinmek istiyorum. leylak bahçelere çok yakışıyor.birde kokusu Allah dan benim çiçeklere fazla alerjim yok gibi daha çok kimyasal ve sigara dumanı tozlar veya bana öyle geliyor çok sevdiğimden. gelinciğin size selamı var. tabi benimde sevgiler;)

münevver48 23-04-2015 13:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi samur (Mesaj 1372951)
Mor salkima bayildim cok heveslendim 2 yildir balkonda var kocaman ama bir turlu acmiyor. Bu sene de acmadi yaprak cikarmaya başlamıştı havalarin soguk gitmesiyle onlarda buzustu.😒 Bu arada munevver ablacim gul hatmi saksisinda bir fide vardi yapraklari hatmiye benzemeyen minik mor cicek acti ne oldugunu bilememistim. Meger se sedef cicegiymis senin bahcede gorunce tanidim. Gecen sene ekmistim ama daha once gormedigim icin taniyamadim. Tabi isim de yapistirmamisim neyse sayende tanidim sedef cicegini. Sevgilerle... Bahce guzellesmis renklenmis masaallah.



:) sevgili samur, teşekkür ederim. yorumun ve beğenilerin için. mor salkımın az özlemini çekmedim. güzelliğini görünce bende bayıldım. biraz tekrar oluyor ama öyle kokusu, her yere salkım saçak dağılışı dayanamıyorum af ola artık:o sizin beğenmeniz çok sevindirdi:cool:. üzülmesin samur ablamız yakında arkadaşımız açar diyorlar. (benimkiler dile geldi.) bir yerde okudum.mor salkımın azotu fazla gelince çiçeklenmiyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorum. inşallah size çiçekleriyle sürpriz yapar.bir sedefin olmasına sevindim. geçen yıldan benimki çiçekleriyle bu sene tanıştık.kışa dayanıklı olması ayrı bir güzel. sizin balkon da hep renkli çok güzel. hep böyle kalır dileğimle. sevgiller:)

münevver48 23-04-2015 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1372969)
Enfess.. tek kelimeyle canım.

Erguvan, leylak ve Portakal Ağacı.. Bu üç ağaç hepsine bedel. Ama hasekilerin renkleri harika..Bendekiler de çok güzel canlandılar böyle açacaklar inşallah.

Eh sizde soğuklar yağmurlar bitmiş demek ki, çiçekler gürleştiğine göre.

Ama onlara bakan ellere emeklere vermek lazım tabi.

Sevgiler..



sevgili asmalıtepe, beğenilerin ,yorumun için teşekkür ederim. ablacım erguvan bizim buralarda doğal olarak yetişir.evim yakın bir yerinde kendiliğinden yetişen, erguvan ağacının sürgünlerinden söküp dört bir köşeye dikmiştim .sadece bir tanesi tuttu.iyi ki alıp dikmişim. şimdi yerinde yeller esiyor.nasıl güzel açardı bu mevsimde ,biz ona eşimle yatak odamızın penceresinden her sabah sevgilerimizi gönderirdik. gelin kızımız açmış derdik. yukarıdan kuş bakışı seyrine doyum olmuyordu.bir gün fark ettim erguvan yerinde yok koştum eşime bizim gelin kız yok dedim. sonra gittik baktık birileri kesmiş.ne işlerine yarayacaktı bilmiyorum.çok üzüldük. hele ben eve gelene kadar elleri kırılasıcalar diye diye bir hal oldum:(:(:( şimdi olsaydı yerinde ne güzel açardı. onun yerini tutmaz belki Allah dan bir başka erguvan çıkmış yine pencereden izleyebileceğim, küçücük haliyle uzaktan pespembe açıyor.adını pembiş koyduk.neyse ben yine eskileri hatırladım. hasekiler bu sene hazeranların yerini aldı.inşallah sizinkileri de açtığını hep birlikte görürüz. kardeşleri açtı. sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.:):)

aleydi 23-04-2015 16:28

Hepsi çok güzeller sevgili Münevver48 . Hasekiler hem katlı hemde renkleri çok güzel . Bende tohumdan yetiştirdim . Çok güzel ,tohumdan kolay yetişiyor . İlk yıl çiçeklenmemesi kötü . Ben ne kadar çiçekli kaldıklarını merak ettim . Sevgiler .

münevver48 23-04-2015 16:56

[QUOTE=aleydi;1373069]Hepsi çok güzeller sevgili Münevver48 . Hasekiler hem katlı hemde renkleri çok güzel . Bende tohumdan yetiştirdim . Çok güzel ,tohumdan kolay yetişiyor . İlk yıl çiçeklenmemesi kötü . Ben ne kadar çiçekli kaldıklarını merak ettim . Sevgiler .[/QUOTE]

:)sevgili aleydi, teşekkür ederim. hasekileri malesef tohumdan üretme de sizin kadar şanslı değildim.kaç paket haseki türlerinin tohumunu zengarden den almıştım çıkartamadım.bir arkadaş fidanından verdi. tohumlarından alabilmek için geçen çiçeklerini koparmadığım için yeni çiçek sürgünleri oluşmadı. bu sene geçen çiçeklerinin bir kısmını koparıcam bakalım edindiğim bilgiye göre sezon boyu açtıkları yazıyordu.sizin anlayacağınız deneme aşamasındayım.çiçeksiz halide güzel yapraklarının formu yeşilin bir farklı tonu ve kalıcı oluşu benim için avantajlı zahmetsiz bir çiçek sizde çiçeğini görünce seveceksiniz.sevgi ve selamlar...:):):):)

münevver48 27-04-2015 13:36

4 Eklenti(ler)
:)asmalar yeşerdi.
Eklenti 549056

yaprakları toplandı ve sarması yapıldı.
Eklenti 549057

ben sedefi pek sevdim.
Eklenti 549058

ve sarı kokulu yasemin çelikten ürettim.
Eklenti 549060

akçabardak 27-04-2015 14:51

Asmalar ne güzel yeşillenmişler öyle maşallah, e sarmalar da yapılmış oh oh, olsa da yesek dermişim şimdi... sedefine bayıldım çok güzel çiçeklenmiş, ben de tohumundan ektim 4-5 tanesi topraktan başını göstermişler.
Geçen sene de ekmiştim çok güzel olmuşlardı ama sağlık sorunum olunca bakamadım susuz kalıp ölmüşlerdi.
Keyifli günler bol yeşillikler dilerim sevgili münevver48. Sevgiler

asmalıtepe 27-04-2015 18:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 (Mesaj 1373038)

sevgili asmalıtepe, beğenilerin ,yorumun için teşekkür ederim. ablacım erguvan bizim buralarda doğal olarak yetişir.evim yakın bir yerinde kendiliğinden yetişen, erguvan ağacının sürgünlerinden söküp dört bir köşeye dikmiştim .sadece bir tanesi tuttu.iyi ki alıp dikmişim. şimdi yerinde yeller esiyor.nasıl güzel açardı bu mevsimde ,biz ona eşimle yatak odamızın penceresinden her sabah sevgilerimizi gönderirdik. gelin kızımız açmış derdik. yukarıdan kuş bakışı seyrine doyum olmuyordu.bir gün fark ettim erguvan yerinde yok koştum eşime bizim gelin kız yok dedim. sonra gittik baktık birileri kesmiş.ne işlerine yarayacaktı bilmiyorum.çok üzüldük. hele ben eve gelene kadar elleri kırılasıcalar diye diye bir hal oldum:(:(:( şimdi olsaydı yerinde ne güzel açardı. onun yerini tutmaz belki Allah dan bir başka erguvan çıkmış yine pencereden izleyebileceğim, küçücük haliyle uzaktan pespembe açıyor.adını pembiş koyduk.neyse ben yine eskileri hatırladım. hasekiler bu sene hazeranların yerini aldı.inşallah sizinkileri de açtığını hep birlikte görürüz. kardeşleri açtı. sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.:):)

Canım kardeşim evet Erguvan ağacınızı kesen eller kırılsın, katılıyorum size.

Ya bunlar hangi kafayla ağaç kesiyorlar anlamıyorum.

Onun ve portakal ağacının çiçeklerini çok severim. Mis gibi kokarlar.

Hasekiler çok güzel. Biz de büyüdük annesi..İnşallah şu pastel pembeden açarız.Çok tatlılar..

Ya o mor güller..Var mı dır bizde de acaba? İyiler hepsi de..

Bu hafta içi özel Güllerim için bir kaya bahçesi düşünüyorum. Hani kapı önünde hemen birsürü bembeyaz kayalarım vardı ya. Hatta sevgili YeniGine'de sormuştu ''o kayaları ne yapacaksın,, diye. İşte bu günü Güllerimi bekliyormuşlar.

Güllerin çoğunu kocaman bir kaya çerçeveli havuza dikmeyi düşünüyorum sence de iyi olur mu?

Asmalı'da en münasip yer orayı bulabildim. Şöyle hep gözümün önünde, hem de bol topraklı bir yer.

Hasekileri de aynı yere koysam sıkışık mı olur acaba?

İşte.. birşeyler yapacağız da ablam bu gün ve üç-dört günden beri öyle yoruluyoruz ki,kıprar halimiz kalmıyor.

OLsun ama çok zevkli yorgunluklar olduğu bir gerçek.

Fırsatı yakaladığım an yavrularınızın fotosunu çekeceğim.

Bir tek Pasifloren' de bir kıpırtı yok gibi kurumuş değil ama harekette yok.

şimdilik hoşça kal.sevgiler..

münevver48 27-04-2015 20:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1373951)
Asmalar ne güzel yeşillenmişler öyle maşallah, e sarmalar da yapılmış oh oh, olsa da yesek dermişim şimdi... sedefine bayıldım çok güzel çiçeklenmiş, ben de tohumundan ektim 4-5 tanesi topraktan başını göstermişler.
Geçen sene de ekmiştim çok güzel olmuşlardı ama sağlık sorunum olunca bakamadım susuz kalıp ölmüşlerdi.
Keyifli günler bol yeşillikler dilerim sevgili münevver48. Sevgiler

:)sevgili akçabardak,benimde 6-7 kök vardı yazın sıcaklara dayanamadı bir bu dirençli çıktı.ama soğuklara da aldırmayan bir çiçek.inşallah sizde çiçeklerini görürsünüz.sevgiler.:)

münevver48 27-04-2015 21:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1373998)
Canım kardeşim evet Erguvan ağacınızı kesen eller kırılsın, katılıyorum size.

Ya bunlar hangi kafayla ağaç kesiyorlar anlamıyorum.

Onun ve portakal ağacının çiçeklerini çok severim. Mis gibi kokarlar.

Hasekiler çok güzel. Biz de büyüdük annesi..İnşallah şu pastel pembeden açarız.Çok tatlılar..

Ya o mor güller..Var mı dır bizde de acaba? İyiler hepsi de..

Bu hafta içi özel Güllerim için bir kaya bahçesi düşünüyorum. Hani kapı önünde hemen birsürü bembeyaz kayalarım vardı ya. Hatta sevgili YeniGine'de sormuştu ''o kayaları ne yapacaksın,, diye. İşte bu günü Güllerimi bekliyormuşlar.

Güllerin çoğunu kocaman bir kaya çerçeveli havuza dikmeyi düşünüyorum sence de iyi olur mu?

Asmalı'da en münasip yer orayı bulabildim. Şöyle hep gözümün önünde, hem de bol topraklı bir yer.

Hasekileri de aynı yere koysam sıkışık mı olur acaba?

İşte.. birşeyler yapacağız da ablam bu gün ve üç-dört günden beri öyle yoruluyoruz ki,kıprar halimiz kalmıyor.

OLsun ama çok zevkli yorgunluklar olduğu bir gerçek.

Fırsatı yakaladığım an yavrularınızın fotosunu çekeceğim.

Bir tek Pasifloren' de bir kıpırtı yok gibi kurumuş değil ama harekette yok.

şimdilik hoşça kal.sevgiler..



:)sevgili asmalıtepe, 2,portakalın 3,limonun çiçekleri öyle yoğun kokuları var ki bahçeye yetiyorlar. bir yerden leylak bir yerden erguvan, morsalkım biraz geçti. yaseminler başlamak üzere size gönderdiğim pervanenin durumu nasıl?benimki açmak üzere.pasifloran açmaya başladı. merak etmeyin yeşilliği kurumamış ise mutlaka kökten patlayacaktır. çelikten bile çok kolay yetiştirilebilen bir çiçek.hasekiler inşallah istediğiniz gibi açar.o gülden çelik aldım mı hiç hatırlamıyorum. çardak gülü diye koymamış olabilirim. kaya çerçeveli havuz adı bile hoş geliyor kulağa eminim çok güzel olur. havuz yeni yapılacaksa güllerin sıkışmayacağı bir büyüklükte yaparsan iyi olur. köklü gülleri istediğin zaman dikebilirsin çeliklerin üzerinden yaz mevsimi geçmeden dikmeni tavsiye etmem.sizi yanıltan filizler olabilir.tutan tutmayan belli olsunlar. ekim kasım aylarında dikebilirsin.hasekilerin sıkışacağını sanmıyorum. benimkiler sarmaş dolaş şimdilik iyiler.bende bıraz bıraz bahçemle ilgileniyorum. petunya almıştım onları diktim.kasımpatıların yerlerini değiştirdim.bahçeden eve girmek istemiyorum. sevgi ve selamlar.:)

münevver48 27-04-2015 21:31

3 Eklenti(ler)
;)bahçemin yeni çiçekleri

alev ağacı adını kırmızı renkli yeni sürgünlerinden alıyor.

Eklenti 549176

bu arada çiçekleri de var
Eklenti 549177

peru zakkumu çiçekleri henüz açmamış. biz turuncu renkli olanı aldık birde sarısı vardı.
Eklenti 549178

münevver48 27-04-2015 21:41

5 Eklenti(ler)
:)bu gün dikilenler,petunyalar
Eklenti 549180

dilberkirpiği
Eklenti 549181

en beğendiğim renleri
Eklenti 549182

;)
Eklenti 549183

sevgili asmalıtepe, beğendiğiniz hasekiler bunlar mı? inşallah gönlünüze göre açarlar.

aleydi 27-04-2015 21:48

Görsellerde baktım alev ağacının büyümüş haline sevgili Münevver48 , çok güzel . Zakkumun da pembe beyazını biliyoruz .Bahçemde hep meyve ağacı var . Bende istiyorum altına masa koyabileceğim güzel bir ağaç , daha ona sıra gelmedi :). Güle güle büyüt .Sevgiler

münevver48 27-04-2015 22:38

[QUOTE=aleydi;1374058]Görsellerde baktım alev ağacının büyümüş haline sevgili Münevver48 , çok güzel . Zakkumun da pembe beyazını biliyoruz .Bahçemde hep meyve ağacı var . Bende istiyorum altına masa koyabileceğim güzel bir ağaç , daha ona sıra gelmedi :). Güle güle büyüt .Sevgiler[/QUOTE]

:)sevgili aleydi, ağaç olarak büyütmeyi düşünmedim .daha çok çalı formunda tutmayı düşünüyorum.peru zakkumunun mu pembe beyazından söz ediyoruz.bildiğimiz zakkumun renk seçeneği var. ama peru zakkumunun olduğunu bilmiyorum.
sizin bahçenize de ağaç (manolya) dikeriz,altına masanızı koyar ağız tadıyla mis gibi çayınızı içersiniz ne dersiniz. acele etmeyelim gelecek bahar var. sırada benim kaya bahçem süs havuzum sizinde şelâleniz var:D sevgiler.

asmalıtepe 28-04-2015 05:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 (Mesaj 1374055)
:)bu gün dikilenler,petunyalar
Eklenti 549180

dilberkirpiği
Eklenti 549181

en beğendiğim renleri
Eklenti 549182

;)
Eklenti 549183

sevgili asmalıtepe, beğendiğiniz hasekiler bunlar mı? inşallah gönlünüze göre açarlar.

Ta kendisi bu renk..sanki çiçeğin yaprakları şeffaf gibi görünüyor size de öyle gelmiyor mu?

Petunyaların, yeni Zakkum'un hepsi çok güzeller.

Ablandan sana sevgi ve selamlar...

münevver48 28-04-2015 08:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe (Mesaj 1374130)
Ta kendisi bu renk..sanki çiçeğin yaprakları şeffaf gibi görünüyor size de öyle gelmiyor mu?

Petunyaların, yeni Zakkum'un hepsi çok güzeller.

Ablandan sana sevgi ve selamlar...



sevgili asmalıtepe, teşekkür ederim. pastel renklisi daha bir narin görünüyor. açık ren olduğu için şeffaf gibi duruyor. birde gül kurusu gibi pembe var fotoğraflarını paylaşmışımdır yukarıda, tabi gerçek hallerini görünce çok seveceksin. benden de sana sevgi ve selamlar.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025