![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Akdeniz'de 4.5 şiddetinde yine dün gece olan depremi facebook ta bir haberci, Antalya İzmir Muğla diye paylaşmıştı. Neyse Allah beterlerden korusun. sevgiler.. Ha bu arada omzun nasıl canım epeyce rahatladın mı inşallah ? |
Alıntı:
omuzum ilaç tedavisine devam sol omuzum da fıtık başlangıcı dedi tabi ilaçlar iyi gelmezse tekrar bir MR çektirmem gerekiyor. kendimi daha iyi hissediyorum sevgiler. |
Sevgili Münevver48, Eskilerde çiçek bende hemen kururdu. Çünki öylesine çiçek bulundururmuşum obje olsun diye falan..
Şimdi Allah'tan af, çiçeklerden özür diliyorum. Çiçekler de çocuklar gibi, hayvanlar gibi seveni seviyorlarmış. Onlara çocuklara yaklaştığım gibi yaklaşıyorum artık. Olanca şefkatim ve sevgimle... Ha bunu da asla kendimi zorlayarak falan değil..içimden geldiği gibi, olduğum gibi..spontane diyoruz ya. Onlar da beni çok güzel karşılıyorlar: Kimi çimleniyor, kimi fideleşiyor, kimi çiçekleniyor. Çok ilginç birşey tesbit ettim, ne olur gülme bana da tohumdan fidelerin başucuna gittiğimde; Onların titreştiklerini görüyorum. Hatta acaba rüzgarımmı oluyor diye düşünürken, naylon şeffaf örtü altında da aynı olayı gördüm. Ben çok yeniyim sizler daha iyi bilirsinizdir onların her halini.. Ah ablam yine başını şişirdim özür dilerim. Çok sevgilerr... |
3 Eklenti(ler)
]kış yasemini diye dikmiştik geçen bahar,ben çiçek açmayı unuttu demiştim ama geçte olsa açabildik.
Eklenti 542144 Eklenti 542145 [ATTACH]542146[/ATTACH |
4 Eklenti(ler)
aynısefa coştu. her yerde bir kere bahçeye dikmeye gör. soğan adasından freyzalarım dondan çok etkilenmiş.soğuktan yanmış yaprakların arasından çiçek açmaya çalışıyorlar.
Eklenti 542151 Eklenti 542152 Eklenti 542153 Eklenti 542154 |
Biri bana bu görüntüler geçen yıldan desin :). Benim aynısefalar henüz toprak yüzeyine çıkmadılar bile :( . Maşşallah ne güzeller . Kış yaseminide çok güzel . Sarmaşık türünden mi ? sevgiler ..
|
Sevgili münevver48 senin bahçen de renklenmeye başlamış ne güzel, sarılar kırmızılar insanın içi açılıyor değil mi cıvıl cıvıl, benim lalelerim daha açamadılar, sizin oraya bahar bizden biraz önce geliyor, biz sizleri takip ediyoruz :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:)sevgili akçabardak,teşekkür ederim.bu sene bahar böyle ucunu gösterip,tam motive olacağımız zaman kış geri geliyor.inşallah bunlar son soğuklardır.bende şeftalinin çiçeklerini görünce size daha erken baharın geldiğini düşündüm.benim şeftalide çiçek yok erikler açtı.gerçi bademin birisi açıp geçeli çok oldu birisi şimdi açıyor galiba türleriyle alakalı olsa gerek sanırım bir birimizi kovalıyoruz.:Dsevgiler. |
4 Eklenti(ler)
erik ağacı
Eklenti 543043 dallar çiçek buketleriyle bezenmiş halini çok seviyorum. Eklenti 543044 haseki küpesi tomurcuk yapmış bakalım rengi nasıl açacak. Eklenti 543045 bana sürpriz yapan lale mor paketten sarı çıktı. Eklenti 543046 |
Sayfamda gönderdiğiniz iyi dilekleri, duaları sizin sayfanızdan iade etmek istedim.
Benim için diledikleriniz; sağlık, sıhhat afiyet misliyle size de dönsün canım.Allah razı olsun sizden. Her sabah gözümü ovalayıp balkona koşuyorum. Fidelerimi biraz seviyorum, suluyorum çiçeklerin sararmış yaprak ve çiçeklerini koparıp sularını veriyorum ve iyileşiyorum çok şükür. Bahçen de balkonun da ne güzel olmuşlar..Hele ağaçlarda açan çiçekler de başka güzel oluyorlar. Emeklerinize sağlık canım. |
Alıntı:
:)sevgili asmalıtepe, teşekkür ederim.inşallah amin diyorum.hepimiz için önce sağlık... bahçemde açmaya başlayan güzellikler. bundan sonra hepimizin bahçeleri yavaşça çiçeklerini açmaya başlayacaktır. ama bir türlü havalar olmuyor. bu gün burası şiddetli fırtına ve yağmur yağıyor. bahara hasret kaldık. bende bahçede bir tur atıp geliyorum pek bir şey yapmıyorum. fiziğe başladım bu arada, inşallah faydasını görürüm ablacım. senin anlayacağın şimdilik biraz işleri asıyorum:sağlık sıhhat dolu günlerimle sevgiler... |
5 Eklenti(ler)
baharın ve bahçemin ilk açan çardak gülü,siyahla bordo arası bir rengine kokusuna hayranım. ama ömrü ne yazık ki kısa iki üç gün sonra dökülüyor.
Eklenti 545738 Eklenti 545739 Eklenti 545740 Eklenti 545741 Eklenti 545742 |
Sevgili Münevver bende merak ettim sağlık durumunu . Fizik tedavi nasıl gidiyor ? Umarım faydalı olmuştur . Senin pozitif enerjine ihtiyacımız var .Sevgiler
|
3 Eklenti(ler)
mürdüm rengi haseki küpesini görünce çok mutlu oldum. ilk kez açıyor bu renk bakalım başka sürpriz renkler açacak mı?
Eklenti 545743 Eklenti 545744 Eklenti 545745 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
hercai nasılda bakıyor sırada ben varım beni de çek diye kendiliğinden yetişti.bana hiç zahmeti olmadı.
Eklenti 545750 Eklenti 545751 |
4 Eklenti(ler)
morsalkım açmaya başladı. daha tam açmadı ama ben sizinle paylaşmak istedim. yağmur yağmaya başladığı için çiçekleri uzun sürmeyebilir. bu sene yıl hepimizi şaşırttı. bende fırsatı değerlendirdim.
Eklenti 545752 Eklenti 545753 Eklenti 545754 Eklenti 545755 |
5 Eklenti(ler)
sürpriz açan somon rengi lale
Eklenti 545762 Eklenti 545763 ve dört gözle beklediğim renk mor veya koyu bordo (siyah) Eklenti 545764 açmak için sabırsız galalar kaç defa çiçekleri heba oldu. Eklenti 545765 Eklenti 545766 |
3 Eklenti(ler)
bodrum papatyam
Eklenti 545767 Eklenti 545768 işte kışı badiresiz atlatan sellukam patlamaya başladı. Eklenti 545769 |
5 Eklenti(ler)
kalonşolar balkon altında dışarıda kışı geçirenlerden çiçeklenmesi gecikti.
Eklenti 545773 Eklenti 545774 Eklenti 545775 meleklerin borusu da kışı balkon altında sağ kalanlardan Eklenti 545776 ıtır henüz çiçek açmadı yeşilliği ve kokusu ayrı güzel.zerde tatlısına koyarız. olmazsa olmazlardan. Eklenti 545777 |
3 Eklenti(ler)
bu güzellerler güzeli şebboy annemin bahçesinden. bir kök şebboy küçük bir dev ağaç gibi ikinci yılı olmasına rağmen çok sağlıklı maşallah kendi halinde öyle özel bir bakımı yok. sizlerle paylaşmak istedim.
Eklenti 545782 Eklenti 545783 Eklenti 545784 |
Alıntı:
|
Sevgili münevver geçmiş olsun inşallah fizik tedavinin faydasını görürsün, birde allerjim başladı demişsin, merak ettim allerjiniz bu dönemde mi başlıyor? aynı dert bende de var benim bu dönemde başlıyor Temmuz ayına kadar devam ediyor, çok sıkıntı çekiyorum bu aylarda fırtınalı günlerde kapıdan dışarıya adım atamıyorum, polenler uçuşurken kapı pencereler kapalı şekilde evin içinde oturuyorum, çok sıkıcı ilaç kullanmama rağmen yine de etkiliyor.
Sizin durumunuz da aynı mıdır? ne yapıyorsunuz bu durumda? tekrar çok geçmişler olsun. Sevgiler |
[COLOR="Silver"]
Alıntı:
:)sevgili akçabarak,teşekkür ederim.size de geçmiş olsun. bu döneminizi inşallah atlatırsınız. fizik tedavim bitti. faydasını gördüm. birazda dikkat edersem inşallah daha iyi olacak. benim alerji mevsimsel değil. astım alerjisi her dönem olabiliyorum tabi bahar aylarındaki süreci daha zor atlatıyorum. ilaç kullanıyorum. şu an ses kısıklığı ve öksürük var. ilaçlarda bir yere kadar faydası oluyor. öncelikle alerjik ortamlardan uzak durmakta fayda var. en iyisi ağzını burnunu kapatıp istirahat etmek. böyle durumlarımda bende çok sıkılıyorum hep pencere önünde ve kafamda bahçe düzenleme planları yapıyorum.senin anlayacağın boş durmuyorum. ama bu planlar önümüzdeki yıllar içinde yapılacak inşallah.sağlıklı ve sevgi dolu günler.:) |
3 Eklenti(ler)
:):):)işte beklediğim lale tam istediğim renk siyah güneşin altında böyle gölge olsa eminim bir ton daha koyu olurdu ;)
Eklenti 546573 Eklenti 546574 bakalım bu nasıl açacak Eklenti 546575 |
4 Eklenti(ler)
bu aralar bahçem koyu renklere hakim çok da asil bir renk, lale, haseki,gül,
bu gül halfeti gülü olabilir mi? nereden aldım bilmiyorum sadece çardak gülü diye hatırlıyorum. birde hoş kokusu var tam benlik Eklenti 546577 Eklenti 546578 Eklenti 546579 |
Mürdüm rengi haseki küpenize bayıldım çok güzel.
|
Eyvah lalenin yanı başında salyangoz . Benim bahçede de öyle çoklar ki . Geçen yıl onların yüzünden bütün güllerim bitlendi . Güllere yeşil bitleri onlar taşıyormuş . Zor kurtardım . Her gün temizleyip ilaçlayarak :(
Sevgili Münevver48 gerçekten renkleri çok güzel lale ve güllerin . Bende bu renkleri çok seviyorum .Çok yakışıyor onlara . Tomurcuk lale çok güzel bir pembe açacak sanki. Bizim için de kokla sev onları :) . Sevgiler . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025