![]() |
saklambaç
1 Eklenti(ler)
Münevver teyzem bizi buulaamaz
Münevver teyzem bizi buulaamaz Malina teyzem bizi burda görmesin yoksa kediler bölümüne gönedrir |
Alıntı:
bir kedi gördüm sanki gördüm gördüm!... perdenin arkasındasınız sobe. hoş geldiniz.beni çok mutlu ettiniz:). acaba bu sevimli misafirlerim süt alırlar mı yanında da bisküvi ne dersiniz. Malina teyzesi kıyma bu şekerlere bu gece burada kalsınlar ne olur;) |
Samurcuk sut icer, melek de sut ve varsa cikolataya bayilir tesekkur ederiz ablacim
|
Günaydın sevgili münevver48; Bahçede durumlar havalarla atbaşı iyileşmeye başladı umarım..Tabii yenigelen hava şartları da iyi gider de inşallah.
|
Alıntı:
|
Ah canım tohumları soğanları ekip, dikip terkediyorum sonra da, ne diyeyim mecburiyetler. Yine memleketteyim. Dün Asmalıtepe'yi anlatmıştım ya.
Birkaç güne tekrar soğanlara ve tohumlara kavuşacağım inşaalah. Ben de umutluyum çimlendiğinden Rokaların. Soğanlar da (Şakayık, Frezya, Laleler, Nergisler, Sümbüllerim) iyidirler dilerim. Sizin soğanlar da büyüdü biraz muhakkak. Ablacığım bana göndermek istediğin çelikler konusunda acale etme ben tam olarak Şubat sonunda yerleşik olarak memlekette olurum, o vakit isterim haber veririm ben canım. Bir de sakız sardunya arzu ederim olursa tabii. sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
onca kışa soğuğa rağmen üzerinden çiçekleri hiç eksilmeyen fırça çalısı ve poligala
Eklenti 536794 Eklenti 536795 |
2 Eklenti(ler)
ya bu mayıs papatyasına ne demeli?üzerindeki arıcık güneşi görmüş hemen iş başında;)
Eklenti 536796 Eklenti 536797 |
3 Eklenti(ler)
yaban orkidesinin çiçeği çok hoş kokusu var.
Eklenti 536798 sümbüllerim açmak üzere Eklenti 536799 Eklenti 536800 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
süpriz
pasifloren tomurcuk yapmış, Eklenti 536810 borum papatyası otların arasından;) Eklenti 536811 ve bu yolun kenarı çiçeklenmeyi bekliyor. Eklenti 536812 |
Bizde dün her kardı sevgili Münevver ,size bahar gelmiş bile :) Öyle özledik ki baharı . Daha üç ay beklememiz lazım .Nisan sonunda ,son donlardan sonra ekebiliyoruz bahçeye sümbülleri .Yapı marketlerde açmış sümbülleri görünce,bu mevsimde bunlar ne derken ,sizin bahçenizde açmış olmalarına inanamadım . eski fotoğraflar mı diye ,dönüp tarihe baktım :) Fotoğrafta bile olsa baharın geldiğini görmek çok güzel .Bizim yerimize de tadını çıkarın lütfen .
|
Alıntı:
Uyanışın müjdecisi..caanım Bahar Dalları. Çok severim ben bunları ya.. nazsız zahmetsiz ve taçlarında meyve muştularıyla.. İnşaALLAH bir yaramaz fırtınaya doluya uğramazlar da böyle kalırlar canlarım benim onlar. Eh sevgili münevver48' ciğim. 48 nesi ablacığım diyebilirsin. Haklısın ama biliyorsun Forum'un kuralı. Haklılar da sanırım bir Münevver daha var. Neyse. Bahçene dönüyorum herşey muhteşem başlamış maaşallah. Arılardan kır çiçeklerine..Hele o papatyalar.. çok çok hepsi çok güzeller. Hayırlı ve uğurlu olsun baharınız kardeşim. Biz burada hala çimlenmişleri bir balkona bir salona taşımaya devam.. Biraz Domates ekmek istiyorum bir atağa kalkıyorum bir vazgeçiyorum. Torftan korkuyorum , iklim koşullarından ürküyorum. Derken böylece bekliyorum. Sağlık ola herşey olur diyorum. Sevgiler.. |
Alıntı:
:)sevgili aleydi,evet bir tek bitkiler değil bu sabah kuşlarda cıvıltılarıyla baharı müjdeliyordu.doğanın uyanışı,kimini renk cümbüşüyle gözümüze, kimini hoş sedasıyla kulağımıza,bahar havasını estiriyor.Freyzalar da tomurcuk yapmışlar.yakında diğer ağaçlarda çiçek açar.ben meyvalarından çok çiçeklerini seviyorum hele bahçemdeki armut ağacının öbek öbek çiçeği çok hoş oluyor.sizin oralara da kısa zamanda baharın gelmesi dileğimle sevgiler:).... |
Size bahar gelmis keyfini cikarin.Bizde burada ic gecirelim:) Ama seyretmesi bile cok keyifli...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Insallah hepimize bol cicekli gunler..
|
Sevgili münevver48 maşallaah sizin oralara bahar gelmiş. Şimdi kimbilir nasıl bir coşkuyla heyecanlısındır, kimse tutmasın seni. :) Rastgelsin inşallah.
|
Alıntı:
:)sevgili yenigine, bahar geldi.ama bir türlü havalar fırsat vermiyor.öğleden sonra yine bulutlandı sanırım yağmur yağacak,bende bu günü değerlendireyim dedim ve güllerden budamaya başladım. tabi köklerindeki otları da temizlemeye kalkınca oyalanıyorsun.daha hiç tohum ekmedim. ben bahçeyi çapalayıp direk sabit yerlerine ekiyorum.bu gidişle çapa işi zor olacak yağmurdan:dilli:.yapılacak işler olunca insan da bir an önce işleri bitirmek istiyor.tabi sonra da elinde bir bardak çay keşif yürüyüşünü yapacaksın;).şimdilik beklemekten başka çaremiz yok. Allah büyüktür havalarda hep böyle devam etmeyecektir. sevgiler:) |
Heyecanla bekliyoruz bahari, senin bahceye coktan gelmis masaallah, bugun burasi gunesliydi carsamba gunu kar bekleniyor, ben de anlamadim bitkiler bir sicak bir soguk sasirdilar. Don sonrasi hanimeli ve guller soguk soku yasadilar simdi de gunesli sicak havada filizlendiler tekrar don gelirse halleri nice olur?
|
sevgili samur ,evet zamanı gelince bahar da geliyor,ama dediğin gibi havaların ani değişimi çiçeklerin psikolojisini de etkileyecek diye korkuyorum.yılda bir sefer mayıs ayında açan sarmaşık gülüm de çiçek gördüm.inşallah don olayı olmaz. yağmura da razıyım işlerim biraz aksıyor.sağlık olsun sevgiler.
|
sevgili aleydi,.parmaklarınıza sağlık tam 40 tane beğeni bırakmışsınız.teşekkür ederim.sizinde bahçenizi beğenen çok olsun.
|
bahçemi gezip beğen butonuna dokunan arkadaşlar, sizlere de teşekkür ederim.herşey gönlünüzce olsun.
|
Sevgili münevver48 343. mesajınızın 2. fotoğrafında görünen dikenli bitki şevketi bostan mı yoksa sahtesi mi? aynı bitkinin bizim buralarda düz çizgilisi olanından çok var, sizin kisi yuvarlak çizgili, birisinden birisi gerçeği ama hangisi yuvarlak çizgilisi mi düz çizgilisi mi onu karıştırıyorum ben :) sevgiler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025