![]() |
sevgili münevver48 bahçenize şöyle bir baktım da daha önce neden uğramamışım dedim:) hepsi çok canlı ve bakımlı görünüyorlar hepsine Maşallah..
sizden nacizane tek ricam çiçeklerinizin ismini yayınlarken yazın olur mu :) bilmediklerimizi de öğrenelim bahçe sayfanız hayırlı olsun... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
sırada hangi çiçek var bakalım.
aaa !!!! latin çiçeği Eklenti 485619 aslanağzı Eklenti 485620 ve güllerim eşimin en sevdiği gül Eklenti 485621 ve yine eşimin gülü... Eklenti 485622 kadife gibi rengi siyahla bordo arası Eklenti 485623 |
Güllere külleme ilacı atıyorsunuz değil mi?
|
Alıntı:
evet atıyorım. |
5 Eklenti(ler)
bahçemden yeni görüntüler
erik ağacım tadı çok güzel. buna kuşlar dadandımı bir günde hepsinin tadına bakıp bırakıyorlar. Eklenti 486325 incir ağaçlarım ikisininde tadı birbirinden tatlı.yanında badem ağacım,3 yıldır hiç ürün vermedi. Eklenti 486326 diğer erik ağacım Eklenti 486327 ve kayısı ağacım çok verimli olduğunu söyleyemem.bu yıl idare eder. Eklenti 486328 limonlarım bu yıl keyifleri yerinde görünüyor.bakalım göreceğiz. Eklenti 486329 |
Sevgili Münevver bahçe sayfan hayırlı olsun. Çok güzel bi bahçen ve çiçeklerin varmış, neden bu kadar bekledin sayfa açmakta. Hepsi çok güzel ellerine sağlık..
|
5 Eklenti(ler)
ve bahçe
zeytin ağacım çiçeklendi inşallah hasatı bol olur Eklenti 486340 portakal ağaçlarım bu yıl şaşırdılar ikinci çiçeklerini açtılar bakalım verim nasıl olacak. Eklenti 486341 garajımızı sardırmamak istediğim pervane yasemini üzerinde o kadar çok tomurcuk varki açınca kokusunu düşünemiyorum Eklenti 486342 ve güllerimden görüntüler balkonumdan görüntüledim. Eklenti 486343 rengine hayran kaldığım sarmaşık gülüm [ATTACH]486344[/ATTACH |
5 Eklenti(ler)
ve bahçemden güllerim.
ağlayan gülüm Eklenti 486351 bilmemki niye ağlayan gül demişler. Eklenti 486352 mor gülüm [ATTACH]486353[ haline bakmadan bir dalı bir buket gelecek Eklenti 486354 bu mor gül beni kokusuyla hayran ediyor. Eklenti 486355 |
5 Eklenti(ler)
güllere devam
Eklenti 486358 Eklenti 486359 Eklenti 486360 hazeranlar Eklenti 486361 hercailer Eklenti 486362 |
5 Eklenti(ler)
bahçem
ve poligalam Eklenti 486363 hasekem Eklenti 486364 mercan kırmızı gülüm Eklenti 486365 şeker pembesi ve yoğun kokulu gülüm Eklenti 486366 turuncu sarmaşık gülüm Eklenti 486367 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
ve bahçemdeki çiçeklerim.....
sardunyam Eklenti 486384 gül Eklenti 486385 adabegonvilim [ATTACH]48638 Eklenti 486387 latin ve pittosporum ACH]486388[/ATTACH] |
Sevgili Münevver, maşallah gülleriniz çok güzel açmışlar. Ellerinize, emeğinize sağlık...
Sarmaşık gülünüzün rengi harika, maşallah!.. Nasıl sardırdınız gülünüzü acaba, bende de var dümdüz duvarın önünde hoş saracak kadar değil henüz fakat düşünüyorum tabi ben bunu nereye, nasıl sardıracağım diye... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili arkadaşlar,beğenilerinizle çok mutlu oldum.hepinize teşekkür ederim.hepinize bol çiçekli günler diliyorum. hayatınızdan çiçekler eksik olmasın.sevgiler...
|
Maşallah güllerinize ,coşmuşlar...
|
Sn. Münevver48 sayfanız hayırlı ve bereketli olsun inşallah. Bahçenizi çok güzel renk renk, çeşit çeşit bitkiyle donatmışsınız ve bence bu sayfayı açmaya geç bile kalmışsınız ;) Size sağlık, hayırlı ömür ve başarı dilerim. :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Sayın Münevver48 bahçe sayfanız hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Sevgili münevver hanım sayfanız öncelikler hayırlı olsun. bahçenizde çok güzel çiçekler var hele güllerimizin renkleri ve kokulu olmaları harika. Turuncu sarmaşık gülünüz benim favorimdir zaten.
Sıcak ve suyun az olduğu BOdrum gibi bir yerde böyle yemyeşil bir bahçe yaratmıştınız elinize sağlık. Bu bahçede gördüğüm kadarıyla clematis için uygun kustu köşeler var. Kesinlikle bahçenizde olmalı. Izmire yolunuz düşlerde urla dan Avrupa çiçekçilikten size bir veya birkaç clematis alalım. Bu güzel bahçeye çok yakışır. Bol çiçekli sağlıklı ve mutlu günler. |
Sevgili münevver hanım sayfanız öncelikler hayırlı olsun. bahçenizde çok güzel çiçekler var hele güllerimizin renkleri ve kokulu olmaları harika. Turuncu sarmaşık gülünüz benim favorimdir zaten.
Sıcak ve suyun az olduğu BOdrum gibi bir yerde böyle yemyeşil bir bahçe yaratmıştınız elinize sağlık. Bu bahçede gördüğüm kadarıyla clematis için uygun kustu köşeler var. Kesinlikle bahçenizde olmalı. Izmire yolunuz düşlerde urla dan Avrupa çiçekçilikten size bir veya birkaç clematis alalım. Bu güzel bahçeye çok yakışır. Bol çiçekli sağlıklı ve mutlu günler. |
Alıntı:
|
çiçekleriniz çok güzel içim açıldı
|
5 Eklenti(ler)
meraba, karanfillerim etrafı çerçeveli hariç hepsi kokulu ,kokularıda oldukça keskin ve güzel dayanamayıp bir kokluyorum on hapşuruyorum. biraz alerjik bir durumum var ama kendimi tutamıyorum:)........
|
5 Eklenti(ler)
ve yağmurlu bir günde bahçem,çiçeklerim......
|
5 Eklenti(ler)
yağmur çiçeklerimin yüzünü güldürdü tabi bizimde,bakıııın güllerime çok mutlular çok:).....
|
5 Eklenti(ler)
portakallarım artık son çiçekleri meyve tutmaya başladılar.bakalım artık ne kadar ürün verecek.
sardunyalarım :)....... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025