![]() |
5 Eklenti(ler)
:)pittosporum kokusunu uzaktan duyabiliyorsun.
Eklenti 551155 kalonşalar Eklenti 551156 :) Eklenti 551157 :) Eklenti 551158 cimcime hercai boyuna bakmadan her yerde var hepsi toplu açınca çok şeker oluyorlar. Eklenti 551159 |
Demek adı pittosporummuş ;). Oturduğum sitede bolca var ve adını merak ediyordum. Hatta açınca fotoğraflayıp sormayı düşünmüştüm. Çok güzel kokuyor. Pittosporumlar ve ıhlamur ağaçları kokularıyla beni mest ediyor da polen alerjisi olanlar biraz şikayetçi :(
|
Sevgili Münevver Pittospurum çok güzelmiş..Hani sormuştum nedir diye. Anneleri kadar güzel olurlar inşallah.
Bahçendeki herşey çok güzel yine.Ellerine sağlık canım sevgiler.. |
Alıntı:
:)sevgili uyap, bilmeden sizin de sorunuzu yanıtlamış olduğuma sevimdim.bildiğim bitkilerin isimlerini paylaşmaya çalışıyorum.alerjik durumum var. ama çok şükür kokulu bitkileri sevmeme rağmen kapalı odaya almadıktan sonra sorun olmuyor.belki ıhlamur daha alerjik olabilir.balından biliyorum.umarım sizin böyle sorununuz yoktur.sevgiler:) |
Alıntı:
:)sevgili asmalıtepe inşallah annelerinden de güzel olurlar. evet çok güzel ve hiç bir bakım istemeyen bir çalı soğuklara da hiç aldırmıyor. en kısa zamanda çiçeklerini görmen dileğimle.sevgiler:) |
Alıntı:
:)sevgili yağmur143,peru zakkumun koklamak aklıma gelmedi nedense.hollanda zambağının kendine has ve hoş hafif kokusu var. bu sene fazla coşkulu açmadı.sanırım soğanlı çiçekler yağmuru sevmiyor. sevgilerimle:) |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
:)bunlarda yeni diktiğim sarmaşık güller.
Eklenti 551257 Eklenti 551258 Eklenti 551259 Eklenti 551260 Eklenti 551261 |
Bayildim ben bu sarmasiga, keske benim balkonu da sarip sarmalasa💕 Gel gor ki aldigim sarmasik gul 50lt saksida bile balkonda olmadi, minyatur gullerle idare ediyoruz, seninkilere bakip ic geciriyoruz, kokusunu hayal edip icimize cekiyoruz ohhhhh miss
|
3 Eklenti(ler)
|
Munevver ablacim ben mesaji yazana kadar yeni resimler gelmis, iltifatlar yavruagzi sarmasiga ithaf olunur😍
|
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
:)sevgili samur, teşekkür ederim. demek kokusu oralara kadar geldi. dilerim bir gün sende istediğin çiçeği yetiştire bileceğin bir bahçen olur. o zaman ben senin bahçeni sarmaşık güllerle donatırım. bütün iltifat dolu sözlerini balkondan sessizce yavruağzı gülüme fısıldıcam:p diğerleri duymasın. çok teşekkür ediyor:o sana sevgilerini gönderiyor. gül başka çiçekler gibi saksıyı pek sevmiyor. yaşasa da çok kaliteli çiçek açmıyor. minyatür gülleri bende çok seviyorum. hatta balkona arajman yapmak istedim eşim karşı çıktı bahçeye dikmem için şimdi bahçede bir iki var. benimde hevesim kursağımda kaldı:( her şey gönlünce olsun sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
mis kokulu lilâ gülüm, gözünüz içine bakıyorum büyümesi için :)
Eklenti 551285 Eklenti 551286 Eklenti 551287 |
5 Eklenti(ler)
:):o:o:)
Eklenti 551293 Eklenti 551294 ıtır yine baş döndüren bir koku, elinizle yapraklarına dokunmanız kokuyu duymanıza yeter. Eklenti 551295 Eklenti 551296 Eklenti 551297 |
4 Eklenti(ler)
bakalım hangi gül sırada:confused:
Eklenti 551303 renginin sarı kırmızı olduğuna bakmayın bizim evde hepimiz beşiktaşlıyız Eklenti 551304 Eklenti 551305 Eklenti 551306 |
Hımmm
Ben çanak çömlek olmaktan vazgeçtim.. Şimdi orda bir hamakta mis kokuların renk cümbüşünün içinde sallanıp tembellik yapmak vardı. Bir sürü de kuş sesi vardır kesin... Güller kadar güzel olsun günleriniz..Yeni gülleriniz mekanı sarınca yaratacakları görsel şölen harika olacak. Emeğinize sağlık.. |
5 Eklenti(ler)
bahçemden genel görüntü
Eklenti 551309 Eklenti 551310 hasekiler de coştukça coştu. bunlarda böyle. Eklenti 551311 Eklenti 551312 Eklenti 551313 |
Maşallah, maşallah, maşallah Münevver ablam, güller, hasekiler diyarı olmuş bahçen, bayıldım yani ;)
O kadar gülün kokusu kim bilir ne kadar huzur verir insana :rolleyes: Ve bir Beşiktaşlı daha buldum forumda, hadi hayırlısı :D |
5 Eklenti(ler)
:):)
Eklenti 551316 Eklenti 551317 bu beyazlar sürpriz oldu. Eklenti 551318 Eklenti 551319 filbahri bir yılda bu kadar büyüdü. Eklenti 551320 |
2 Eklenti(ler)
pasiflora ancak toplu halini bu kadar yakalayabildim. oysa o kadar çok tomurcuk var ki yüksek kalıyor çekemiyorum.
Eklenti 551322 bu da bir başka güzellik:):) Eklenti 551323 |
Hasekileriniz de çook güzel. Saksıda yetişir mi acaba?
|
Sevgili Münevver; mayıs ayı gül ayı maşallah senin güllerine çok güzel çiçeklenmişler. Zaten turuncu - sarı sarmaşık gülüne geçen sene hayran kalmıştım. Tüm çiçeklerin gibi güllerinin de maşallahları var...
|
Sabahın şu saatinde günü bu güzel bahçede açmak erişilmez bir başlangıç.
Gül'sel şölen mi görsel şölen mi desem bilemedim sevgili Münevver.. Ellerine , kollarına ve dahi omuzlarına sağlık dilerim canım. Gelecekte kendi Gül Bahçemi görür gibi oldum. Ne demişler ? '' Anasına bak kızını al ,, Bir kaç güne yerlerine alacağım. Yalnız o ikinci karedeki yavru ağzı gül ne kadar güzel inşallah biz de de çıkar. Dün gözlükle dikkatle incelediğim ve bugün senin karelerle karşılaştırdığım yaprak yapısına göre Pasif lorenim filizleniyor..çok sevindim. Sana hepsi için yeniden teşekkür ediyorum. Sevgiler... |
Güller ve hasekiler harika görünüyor bir bahçem olduğında ilk olarak hasekinin bütün renklerini ekeceğim çok güzel görüyorlar çünkü:)
|
Bende Beşiktaşlıym bende :D . Hasekiler nasıl bu kadar güzel ve çoşkulu açmışlar .Hepsi çok güzel .Güller , fırça çalısı , pasiflore . Biraz bakımlarından bahsedermisin .Gübre , toprak yapısı ,sulama vs .
Arkadaşım bahçen tek kelimeyle harika olmuş .Emeğine sağlık . |
Gulleriniz harika bizim icinde koklayip keyfini yasayin.Su ana kadar haseki ve pasiflore cicegini gormek anca resimlerde oldu.Cok guzel gorunuyorlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025