![]() |
münevver hanım sabah sabah nasıl içim açıldı ama:) turuncu sarmaşık güle ben de bayıldım. Ellerine sağlık çok güzel bahçen var. Bodrum yakın nasıl olsa birgün mutlaka uğramalıyım... Fırça çalısını merak ediyorum bu hale gelmesi için hiç budama yaptınız mı?
|
Bu nasıl bir bahçe böyle... Beğenimi anlatmak için beğen tuşu yetmiyor. Turuncu sarmaşık gülü zaten çok beğeniyordum yine tüm güzelliğini sergilemiş. İmrenmedim desem yalan olur... Sevgiler...
|
Alıntı:
:)sevgili B e t ü l, mutfakta çanak çömlek çok siz kendinizi benim bahçemde hamakta gibi düşünün.bende size bir fincan kahve yapar sizde kuş sesleri içinde içersiniz. kuşlarda şu ara ne konuşuyorlar ne dil döküyorlar bir anlasam. ama kulağa çok hoş geliyor.özellikle akşam geç, sabah erken saatlerde dillerine doyulmuyor. beğenin için teşekkür ederim.her şey gönlünce olsun.sevgiler. |
Alıntı:
:) sevgili yenigine,teşekkür ederim.güllerim kısmen açtılar. daha devamları var. sizin gülleriniz de çok güzel sizde çok emek veren birisisiniz.site bahçesi olduğu için bir çok sıkıntınızı da anlıyorum.gönlünüze göre mutlu ve sağlık dolu günler diliyorum:):) sevgiler. |
Alıntı:
:)sevgili asmalıtepe,dilerim her sabah gözlerini gül bahçesinde açarsın,teşekkür ederim.mesajını okurken biraz kızardım.:o sizin de yavru ağzı gülünüz var köklü güneşi çok seviyor. benimki açmak için üç kez yer değiştirdi. şimdi güneyde ve yerinden memnuniyetini gösteriyor çiçekleriyle.güllerin dışında diğer çiçeklerin kurumamışsa tutmuş sayılır.seneye sizinde güllerin çiçeklerini görürüz. sevgiler:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
oley!!! yaşasın Beşiktaş,yok mu siyah beyaz bir çiçek:D:D:D :) sevgili aleydi, beğenin ve yorumun için çok teşekkür ederim. toprak yapısı çok kalitesiz. çok sıkı ve killi, bura da bizim mevki gök toprak diye bilinir. su tutucu özelliğine sahip bu benim işimi zorlaştırıyor. her yıl bir traktör kasası yanmış çiftlik gübresi yetmiyor. Allah dan gübreye para vermiyoruz.kış girmeden yanmış çiftlik gübresini, iki üç kürek köklerine koyuyorum. başka türlü gübre kullanmıyorum. yılda bir, bazen iki çapa yapıyorum.damlama su kullanıyorum.geçen çiçekleri buduyorum. tekrar çiçek açmaya teşvik ediyorum. seni de harikalar diyarı bir bahçe yaratma yolun başındasın. ve bir gün o harika bahçende keyfini çıkartman dileğimle sevgi ve selamlar:) |
Alıntı:
sevgili,sonkez,çok teşekkür ederim. haseki ve pasifloranı yakından tanımamanıza üzüldüm. en kısa zamanda tanımanız dileğimle sevgiler. |
Alıntı:
:)sevgili emel262; hoş geldiniz.beğenin ve yorumun için teşekkür ederim. fırça çalısını alttan buduyorum. tam girişe dikmişiz. çok arı çeken bir çiçek olduğu için boyumuzu kurtaracak kadar yükseklikte budamasını yapıyoruz. birde fırtını tam ortasından kırıvermiş.yoksa bu kadar daha büyük bir ağaç olacaktı. şimdi boyu yaklaşık dört metreye ulaşmış olurdu.sevgiler:) |
Alıntı:
:)sevgili, yağmur143, çok çoook teşekkür ederim canım. beğenin ve mesajın için, gördüğün güzelliklerin daha güzeline bir gün kavuşman dileğimle.sevgiler:) |
4 Eklenti(ler)
dün anneme gittim.baklanın arasına otlar ve gelincikler istila etmiş. çok da güzel açmışlar.
Eklenti 551575 Eklenti 551576 Eklenti 551577 Eklenti 551578 |
5 Eklenti(ler)
:)yine annemden, bu çiçeğin adını bilmiyorum.ama her yıl kıyıda köşede özellikle duvar diplerinde çıkar, böyle güzel görsel sunumu yapar ve kaybolur.
Eklenti 551579 Eklenti 551580 Eklenti 551581 bunlara da babamın aşılı böğürtleni çiçek açmış ve meyve tutmaya başlamış bile Eklenti 551582 Eklenti 551583 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
yağmurdan sonra bahçem ve güllerim
Eklenti 552417 Eklenti 552418 Eklenti 552419 Eklenti 552420 Eklenti 552421 |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
hanımeli
muhteşem kokusunu sabaha kadar arabamız kokluyor.garajımızda sarılı Eklenti 552452 Eklenti 552453 bulutlar yağmurun habercisi ve yağmur yağdı. Eklenti 552454 |
4 Eklenti(ler)
garajımızı süsleyen bir başka güzel. pasiflora
Eklenti 552456 Eklenti 552457 Eklenti 552458 herçiçekte arı var.bu bal tam sakinleştirici. Hııım arıyı takip mi etsem:D Eklenti 552459 |
Bahçe güzel, güller güzel, sahibi beşiktaşlı daha ne olsun :D. Herkes sarmaşık güle övgüler düzmüş ama benim gönlüm ıspartada :D. Eski gülleri seviyorum ben, küçük açsın dikenli olsun ama koksun. Yapma gibi duranlar güzel ama gül dediğin kokmalı ;)
|
Alıntı:
sevgili uyap,beğeni ve yorumun için teşekkür ederim.benim gibi kokulu gülleri seviyorsunuz.tabi Isparta gülünün kokusunu tutmasa da sarmaşık gülümde kokulu olduğunu belirtmek isterim.beğendiğim gülün önce kokusu olup olmadığını sorarım. tabi arada görselliği ile gözüme hoş görünenler oluyor:rolleyes: haklısınız Isparta gülünün kokusunu hiç bir gül tutamaz.sevgiler. |
Hep aynı şeyleri söylüyoruz ama o kadar guzeller ki yorum yapmadan geçemiyorum:)) Enfesss
|
Guller harika...Annenizin zambaklari harika...Babanizin bogurtleni harika...Hanimeli harika...Pasiflora harika,,,,baska ne soylenebilirki emeklerinize saglik.
|
:)sevgili samur, :)sevgili sonkez, çok teşekkür ederim. bütün güzellikler sizlerin olsun sevgiler.
|
3 Eklenti(ler)
:)sevgili samur , sevgili sonkez, bu yaseminler de sizlere gelsin;). elimde olsa kokularıyla birlikte gönderirdim.
garajımızın dört bir köşesine sardırdığımız sarmaşıklar ful yasemini dışında hepsi açtı. pasiflora, hanımeli ve pervane yasemini muhteşem bir koku karışımı karşınızda:) Eklenti 553193 Eklenti 553194 Eklenti 553195 |
5 Eklenti(ler)
bir kaçta yeni açan güller
:)kokulu olanlar, Eklenti 553202 Eklenti 553203 Eklenti 553204 :)turuncunun görsel güzelliği ile yetiniyorum. Eklenti 553205 Eklenti 553206 |
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
hazeranlar bu yıl hep beyaz açtılar.
Eklenti 554036 Eklenti 554037 sarı kokulu yasemin hala açıyor. Eklenti 554038 Eklenti 554039 sardunya Eklenti 554040 |
5 Eklenti(ler)
eski zaman gülü kokusu tarifsiz.
sevgili akçabardak sana söz ettiğim kırk yaprak gül goncaları ağır taşıyamıyor.ne yazık ki çiçek ömrü de kısa Eklenti 554046 Eklenti 554047 bu gülün şurubunu yapıyordu rahmetli babaannem bizde severek içiyorduk. Eklenti 554048 ısparta gülü coştu. Eklenti 554049 Eklenti 554050 |
5 Eklenti(ler)
minyatür güller,
Eklenti 554051 Eklenti 554052 Eklenti 554053 Eklenti 554054 ponpon gül Eklenti 554055 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025